MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co to znaczy być razem?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 3 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

meggi1

Post #1 Ocena: 0

2008-11-03 14:09:56 (17 lat temu)

meggi1

Kobieta

Z nami od: 29-09-2008

A tym bardziej nie ma mowy o tym aby czuł się przeze mnie zaniedbywany bo staram się mu dogadzać i robić wszystko aby było mu dobrze.Nawet tego nie zauważa NO wlasnie wiec skoro ty robisz wszystko a on tego nie widzi to przestan na chwilke sie nim calkowicie zajmowac,a skup sie na sobie.moze fryzjer,zakupy,wyjscie gdzies z kolezankami nie zwracaj na niego uwagi a wtedy zobaczysz to on pierwszy przybiegnie:-]:-]powodzenia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marta75

Post #2 Ocena: 0

2008-11-03 14:12:31 (17 lat temu)

marta75

Kobieta

Z nami od: 09-11-2007

Czasem wygodniej jest przymknac oczy i nie widziec ze zyjemy obok siebie niz wnikac dlaczego tak sie dzieje.
Czasem pomaga uswiadomienie facetowi, ze mozesz przeciez odejsc bo na nim sie nie swiat konczy i bez niego tez sobie poradzisz.
Kazdy "przypadek" jest inny choc rozstajac sie z mezem czy partnerem liczymy ze ten nastepny bedzie inny , lepszy, wspanialy... nic z tego bedzie w gruncie rzeczy taki sam.

co mnie nie zabije to mnie wzmocni...

Do góry stronyOffline

MegAsh

Post #3 Ocena: 0

2008-11-03 14:19:30 (17 lat temu)

MegAsh

Kobieta

Z nami od: 07-08-2008

Ja mam pytanko do zalozycielki posta: czy problemy miedzy wami zaczely sie kiedy juz bylas w ciazy czy jeszcze przed? Ja i moj partner tez przechodzilismy kryzys ciazowy... wkrecalam sobie filmy, ze juz mnie nie kocha, ze nie chce dziecka, ze ma kogos innego... okazalo sie ze on zwyczajnie byl przerazony tym, ze zostanie ojcem :) 32letni chlop, ktory od 16roku zycia mieszkal sam i nie musial sie martwic o nikogo innego jak tylko o samego siebie a tu NAGLE (planowalismy dziecko ale to podobno zawsze spada na facetow jak grom z jasnego nieba ;) ) bedzie odpowiedzialny za to nowe bezbronne stworzenie... dopiero w szitalu wszystko sie zmienilo... kiedy przecial pepowine i polozna mu podala naszego synka zobaczylam dumny a zarazem opiekunczy wyraz jego twarzy i zrozumialam wszystko...
Oczywiscie mielismy potem jeszcze nasze male kryzyzsy... zmeczenie, brak snu, frustracja kiedy nie wiesz co zrobic jak dziecko placze... kazdy zwiazek potrzebuje pracy... nie mozna spoczac na laurach ale nie mozna tez przytlaczac drugiej osoby...
Daj mu i sobie troche przestrzeni i zobacz co z tego wyniknie. Kiedy on siedzi przed komputerem poswiec ten czas sobie... wez relaksujaca kapiel, zrob sobie manicure, albo poogladaj SATC ;)(Sex And The City)
Powodzenia :)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-11-03 14:23:52 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

malke

Post #5 Ocena: 0

2008-11-03 14:25:09 (17 lat temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Kocurku jesli te wszystkie metody o ktorych pisza forumowicze nie dzialaja albo sprawdzaja sie na krutko to czas odpowiedziec sobie na pytanie czy JEMU NA TOBIE ZALEZY?

Moj maz uwielbia komputer i spedza przy nim mnustwo czasu i rowniez czasami wyprowadza mnie to z rownowagi,ale zawsze jest gotwy aby mi pomagac.Czasem robimy sobie poprostu takie dni bez komputera.Spedzamy wtedy czas razem i robimy rozne rzeczy.Czasem poprosze go aby oderwal sie na godzinke i zrobil cos ze mna.Mnie to wystarcza choc oczywiscie wolalabym aby byl ze mna w kazdej chwili ale szanuje to ze to jego hobby i ze tak sie odpreza i poprostu to akceptuje.
Kompromisy sa najwazniejsze,akcepacja,poswiecenie i zrozumienie.To sa podstawy w dobrym zwiazku w ktorym obie strony kochaja,szanuja i ufaja no i przede wszystkim CHCA!!!
Pozdrawiam;-)

Do góry stronyOffline

marta75

Post #6 Ocena: 0

2008-11-03 14:37:47 (17 lat temu)

marta75

Kobieta

Z nami od: 09-11-2007

do pewnego momentu oczywiscie - poswiecenie, kompromisy itp.
potem - wygodnictwo - lepiej juz troche poudawac zainteresowanego, pomoc niz robic to wszystko co robi dla mnie zona samemu.
co mnie nie zabije to mnie wzmocni...

Do góry stronyOffline

malke

Post #7 Ocena: 0

2008-11-03 15:01:29 (17 lat temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Marta pewnie ze od pewnego mometu a mianowice od tego kiedy konczy sie zauroczenie a zaczyna milosc i partnerstwo.A co do udawania zainteresowania.Pary ktore dobrze sie znaja wiedza kiedy ktos tylko udaje a kiedy nie.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2008-11-03 19:33:30 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

vitek

Post #9 Ocena: 0

2008-11-03 19:42:07 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-11-03 15:01:29, malke napisał(a):
Pary ktore dobrze sie znaja wiedza kiedy ktos tylko udaje a kiedy nie.

Jasne. Ja na ten przykład wiem kiedy moja udaje. To znaczy nigdy nie udaje, ale jakby udawała to bym wiedział :-D
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2008-11-03 20:50:42 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,