MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dekalog podrywacza - czesc 2

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2008-10-25 19:28:55 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Dzisiaj czesc druga Dekalogu:

3. Znajomość zawrzyj z humorem. Na przyjęciu u przyjaciół to proste. Wystarczy się przedstawić, porozmawiać o gospodarzach, błysnąć jakąś anegdotą. Znacznie trudniej zaczepić kobietę w klubie lub restauracji. Jeśli brak ci pomysłu, wypróbuj sprawdzone pytanie: „Bolało?”. Ona automatycznie zapyta: „Co?”. A ty odpowiesz: „Jak spadałaś z nieba”. Inny haczyk, odpowiedni, gdy upatrzona dziewczyna zbiera się do wyjścia, brzmi: „Nie możesz teraz uciec!”. Na nieuchronne pytanie: „Dlaczego?” odpowiedz, np.: „Bo pozbawisz mnie szansy poznania kobiety mojego życia”. Kreatywność jak najbardziej pożądana, ale o powodzeniu decyduje głównie sposób mówienia. Pamiętaj o wyprostowanej postawie i spojrzeniu prosto w oczy. To doda ci wiarygodności. W przeciwnym razie możesz sobie zasłużyć na opinię natręta i oberwać torebką.

4. Podczas rozmowy okaż jej zainteresowanie. Zadawaj pytania o pracę, hobby, ulubioną muzykę, plany na wakacje. Od czasu do czasu rzuć kilka słów o sobie. Najlepiej z humorem. Sprawdzają się gry słowne, przekomarzanie, łapanie za słówka. Nie rozglądaj się po pomieszczeniu. To wyraźny sygnał znudzenia. Lepiej patrz na swoją rozmówczynię. Oczywiście unikaj wpijania się wzrokiem w jej źrenice i mówienia do dekoltu. Ale subtelne zerknięcie na nogi lub spojrzenie w oczy na pewno nie obniży twoich notowań.

:-D

no i co, Drogie Panie?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

krakn

Post #2 Ocena: 0

2008-10-25 20:21:35 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-10-25 19:28:55, marcinb napisał(a):
Nie rozglądaj się po pomieszczeniu. To wyraźny sygnał znudzenia. Lepiej patrz na swoją rozmówczynię. Oczywiście unikaj wpijania się wzrokiem w jej źrenice i mówienia do dekoltu. Ale subtelne zerknięcie na nogi lub spojrzenie w oczy na pewno nie obniży twoich notowań.

wydaje mi sie ze te zasady sa OK, bo wpatrywanie sie w biust czy oczy w końcu każdego meczy, ale rozglądanie sie to rozprasza i faktycznie oznacza nude brak zainteresowania, nie krzyzowac rak, nie podpierac bokow ale sa tez niuanse, wszytko zalezy tez od kulury i kraju skad jest adorowana pani, polki z tego co widze lubia delikatny flirt i komplementy, za chiny nie powionno sie tego robic to pan z USA, na tomiast ile wlezie adorujemy wszystkie panie z ameryki południowej,
np wpatrywanie sie w tylek kobiety idacej po schodach do gory przed nami dla europejki jest raczej krepujące i nie stosowne (beszczelny, zboiczeniec czy co? cho nie znam faceta co by tego nie robil hahahaha) natomiast to obowiązek, gdy jesteśmy z kobieta powiedzmy brazyli, czy paragwaju najlepszy komplement zostac na dole i patrzec z podziwem gdy wchodzi na gore, sa bardziej wymagajace i bardziej oczekujące otwartej adoracji 8-):-] ale za to ... równikowe słonce grzeje na metr
Angilece wystarczy za to flacha wina i sama sobie juz sie podoba i mowi ze jest OK
no coz co kraj to obyczaj :-]:-o
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

marcheweczka

Post #3 Ocena: 0

2008-10-25 20:31:04 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

unikaj wpijania się wzrokiem w jej źrenice i mówienia do dekoltu. Ale subtelne zerknięcie na nogi lub spojrzenie w oczy na pewno nie obniży twoich notowań.

a skad te zasady sie biora?...bo ja dochodze do wnioski ,ze ze mna jest cos nie tak....ja bynajmniej uwielbiam jak patrzy mi sie na dekolt..tzn. jak mezczyzna patrzy...nie mowie,ze przez godzine,ale po co ma ukrywac to,ze cos mu sie podoba?
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

krakn

Post #4 Ocena: 0

2008-10-25 20:46:10 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2008-10-25 20:31:04, marcheweczka napisał(a):

unikaj wpijania się wzrokiem w jej źrenice i mówienia do dekoltu. Ale subtelne zerknięcie na nogi lub spojrzenie w oczy na pewno nie obniży twoich notowań.

a skad te zasady sie biora?...bo ja dochodze do wnioski ,ze ze mna jest cos nie tak....ja bynajmniej uwielbiam jak patrzy mi sie na dekolt..tzn. jak mezczyzna patrzy...nie mowie,ze przez godzine,ale po co ma ukrywac to,ze cos mu sie podoba?

no to to my wiemy, i pewnie ze sie nam podoba, ze po to panie z tylu sie wypinaja a z przodu puchup wypinaja zeby inni podziwiali, ale wiesz jak to z kobietami jest, zupelnie jak z bomba atomowa, znana w uzyciu, ale do konca nieobliczalna a im wiecej sie czlowiek spotyka tym wiecej skolowany

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2008-10-25 20:50:40 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

bo widzisz krakn biust jest po to zeby sie na niego faceci gapili, ale nie wszyscy, tylko ci co powinni ;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #6 Ocena: 0

2008-10-25 20:53:43 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

ja od kiedy skonczylam 16 lat bylam nauczona jednego zdania przez Elke(czyt. moja mame) : POKAZYWAC A NIE DAWAC DOTYKAC.... i tego sie trzymam do dzis....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2008-10-25 22:09:12 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2008-10-25 20:50:40, marcinb napisał(a):
bo widzisz krakn biust jest po to zeby sie na niego faceci gapili, ale nie wszyscy, tylko ci co powinni ;-)

Tez tak myśle, czador na łeb rekawiczki i okulary :P :))))

Cytat:

2008-10-25 20:53:43, marcheweczka napisał(a):
ja od kiedy skonczylam 16 lat bylam nauczona jednego zdania przez Elke(czyt. moja mame) : POKAZYWAC A NIE DAWAC DOTYKAC.... i tego sie trzymam do dzis....

No bez dotykania to bez sensu :-P:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #8 Ocena: 0

2008-10-25 22:11:55 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

no kazdemu nie daje,bo ani ja łatwa ani ja panna....poza tym na taka przyjemnosc tez trzeba sobie zapracowac....:-P

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2008-10-25 22:12:36 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

dekalog w/g krakn czesc 1.

1. podejdz do kobiety, ktora ci sie podoba i zagaj rozmowe:

- czesc podoba mi sie twoj biust, moge dotknac?

:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #10 Ocena: 0

2008-10-25 22:14:35 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Cytat:

2008-10-25 19:28:55, marcinb napisał(a):
Dzisiaj czesc druga Dekalogu:

3. Znajomość zawrzyj z humorem. Na przyjęciu u przyjaciół to proste. Wystarczy się przedstawić, porozmawiać o gospodarzach, błysnąć jakąś anegdotą. Znacznie trudniej zaczepić kobietę w klubie lub restauracji. Jeśli brak ci pomysłu, wypróbuj sprawdzone pytanie: „Bolało?”. Ona automatycznie zapyta: „Co?”. A ty odpowiesz: „Jak spadałaś z nieba”. Inny haczyk, odpowiedni, gdy upatrzona dziewczyna zbiera się do wyjścia, brzmi: „Nie możesz teraz uciec!”. Na nieuchronne pytanie: „Dlaczego?” odpowiedz, np.: „Bo pozbawisz mnie szansy poznania kobiety mojego życia”. Kreatywność jak najbardziej pożądana, ale o powodzeniu decyduje głównie sposób mówienia. Pamiętaj o wyprostowanej postawie i spojrzeniu prosto w oczy. To doda ci wiarygodności. W przeciwnym razie możesz sobie zasłużyć na opinię natręta i oberwać torebką.

4. Podczas rozmowy okaż jej zainteresowanie. Zadawaj pytania o pracę, hobby, ulubioną muzykę, plany na wakacje. Od czasu do czasu rzuć kilka słów o sobie. Najlepiej z humorem. Sprawdzają się gry słowne, przekomarzanie, łapanie za słówka. Nie rozglądaj się po pomieszczeniu. To wyraźny sygnał znudzenia. Lepiej patrz na swoją rozmówczynię. Oczywiście unikaj wpijania się wzrokiem w jej źrenice i mówienia do dekoltu. Ale subtelne zerknięcie na nogi lub spojrzenie w oczy na pewno nie obniży twoich notowań.

no i co, Drogie Panie?
no wlasnie o tym temat,to ja klikne,ze te powiedzenia by na mnie zadziałały na pewno....chociaz ja zawsze takie slowka traktuje z przmruzeniem oka,czyli od razu wiem,ze facet ściemnia,ale jako pierwzy chwyt,to wedlug mnie strzal w dziesiatke...wiecie co mnie przeraza....ze ja zbyt aktywna tu jestem...a inne kobiety?

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,