MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kobiety po 30

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 3 z 16

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Nenna1

Post #1 Ocena: 0

2008-06-13 16:40:48 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Drogi Marcinie,wychodzac na przeciw Twojej ciekawosci wzgledem kobiet trzydziestoletnich/czyli dojrzalych/ zacytuje teorie Kominka.
Dosc ciekawa lektura...przyjemnego "wtajemniczania";-)
Pozdrawiam Nenna1:-D
Teoria Potrójnego Wieku Trzydziestki (PWT). Teoria ta pozwala każdej trzydziestolatce przekonać się czy jest bezwartościowa, tudzież uzmysłowi jej, czy słusznie mężczyźni omijają ją szerokim łukiem.
Teoria głosi, że "wartość kobiety po trzydziestce określają trzy czynniki:

* jej wiek,
* wiek jej kota,
* cokolwiek.

Jeżeli suma wszystkich czynników przekracza liczbę 40, trzydziestolatka staje się bezwartościowa i należy przekazać ją na eksperymenty medyczne lub prosto do utylizacji.
Przykładowo: wiek=30, wiek kota=2, cokolwiek=9. Wynik=41.
W przypadku braku kota, do wartości wieku dodajemy liczbę 10".
(cyt. z Kominek " Między udręką a poświęceniem: seks z trzydziestką", Warszawa 2005, str. 212-213).

Myliłby się ten, kto pomyśli, że powyższa teoria została stworzona przez mój chory umysł tylko po to, aby dobić przekwitające kobiety. Wręcz przeciwnie! Chciałem w ten sposób wykazać z jak wielką niesprawiedliwością świat je traktuje, jak beznadziejnie absurdalna jest ich sytuacja.
Dość tego! Zaprawdę powiadam wam, każda trzydziestka była, jest i będzie pod ochroną. Dość ciemiężycielstwa, zastraszania, alienowania i plucia na te niewiasty.
One wciąż są kobietami, mimo że coraz mniej je przypominają!

Co wam, do cholery, przeszkadza w trzydziechach, co?
To, że ich ciała nie są już takie jędrne jak dawniej, to, że ich piersi kształtem przypominają małe jarmarczne baloniki, z których uszło powietrze? To, że ich twarze pokryte są zmarszczkami, pudrami, kremami, uroczymi wąsikami pod nosem? A może to, że zajęte karierą i samotnym przesiadywaniem wieczorami na onetowskich czatach dla ofiar menopauzy, nabawiają się kolejnych wałeczków na ich bądź co bądź seksownych brzuszkach, a sylwetką coraz bardziej przypominają figury w stylu art deco?
A może tak bardzo przeszkadza wam, że trzydziestki w opinii fachowców nie nadają się do rodzenia dzieci tak dobrze jak ich "młodsze rówieśniczki" i traktowane są jak drugoligowe dupodajki?
A może to, że tak wiele trzydziestek to kobiety zblazowane, znerwicowane, z wargami sromowymi wiszącymi im do kolan, brakującymi ząbkami trzonowymi i stopami na kształt żydowskich świeczników?

Tak, to prawda, ale ja wiem, że trzydziestki i tak są cudownymi kobietami.
Gdybyście tylko widzieli, z jaką radością witają każdy poranek spędzony u boku swego wybranka, jak potrafią się cieszyć i merdać sutkami na widok faceta dającego im kwiaty, jak pięknie wygląda taka kobieta o poranku, gdy wyjdzie na twój balkon, a letni wiatr majestatycznie poruszy jej włosami na głowie i nóżkach...
Toż to czysta poezja!
Gdybyście tylko widzieli, jak stylowo potrafią się ubierać, jak cudowną lawendą przeciw molom pachną ich majtki, jak seksowene są ich pożółkłe ramionka biustonoszy trzymanych na specjalną okazję od czasów studniówki...

Na co nam modne stringi, na co koronki wszak kobietom po trzydziestce nie trzeba dwa razy powtarzać, aby prędko zrzuciły swą bieliznę - robią to zanim pomyślicie, że stać was na odwagę by uprawiać z nimi seks. A ich pochwy, nieco porośnięte po środku i na brzegach są niczym powrót do źródeł, do tradycji, budzą u samców pierwotne instynkty, człowiek przestaje myśleć, pragnie chwycić za galaretkowatą pupę, wejść całym sobą w kobietę, a potem mocnymi pchnięciami dźwiękiem przypominającymi budyń spadający na podłogę, odlecieć do krainy udręki i ekstazy.

Proszę was, błagam i całym sercem namawiam, byście nie marginalizowali trzydziestek. One są wśród nas.
Także w internecie. Ukrywają się, ale można je rozpoznać, bo mają cechy wspólne. Na początku znajomości nie podadzą wam swojego wieku, nie wyślą fotki, nie wspomną o dziecku i facecie, który nie płaci alimentów. Mają w sobie tyle klasy i godności, że o stan twojego konta zapytają najwcześniej podczas drugiej rozmowy. Gdy już wam zaufają, z pewnością odwdzięczą się wysłaniem zdjęcia. Co z tego, że będzie na nim tylko sama twarz?
Jeśli umówią się z wami na kawę, podejdźcie ze zrozumieniem, gdy przez cały wieczór będziecie musieli wysłuchiwać tego, jakimi dupkami są faceci, jak bardzo się na nich zwiodły, jak bardzo im nie ufają.
Nie martwcie się, bez względu na to, czy jesteście samotni czy żonaci, trzydziestka nie ma w zwyczaju pogardzać nikim.

Nie pozwalajcie, aby bały się wychodzić w dzień na ulicę, niech nie upodabniają się do swoich futrzanych pociech poprzez egzystowanie nocą. Wyjdźcie im na przeciw, podajcie przyjacielską dłoń. To przecież nic nie kosztuje. Uśmiechnijcie się, choćby od niechcenia i "na odwal się'. Trzydziestka potraktuje to jako najmilszy prezent, żaden wibrator nie da jej tyle satysfakcji, co chwilowy kontakt z mężczyzną nie odwracającym wzroku na ich widok.
Czy proszę o zbyt wiele?

:-D:-D
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2008-06-13 17:13:35 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

nie no, Nenna...

cokolWIEK tylko nie ten Kmiotynek ;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Nenna1

Post #3 Ocena: 0

2008-06-13 17:23:32 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

:-]:-];-)ale musisz przyznac...ze ma wiele racji..:-D
Nie wszyscy faceci-tak jak Ty widza w nas... kobiety pelnowartosciowe
to przykre , ale prawdziwe.. :-?
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

justin1976

Post #4 Ocena: 0

2008-06-13 18:35:05 (17 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Kobiety po 30 mają więcej pewnosci siebie. Wiedzą czego chcą. No i jest udowodnione naukowo, że po 30 kobiety mają większy apetyt na seks. To jest zależne od zmian hormonalnych. Kiedys sporo ode mnie facet zaczął mnie podrywac. W końcu spytałam się go dlaczego nie bierze się za młodsze. A on na to, że młodsze łatwiej wyrwac i nie potrzeba przy tym specjalnego wysiłku. A on lubi wyzwana. Do kobiety po 30 podobno trzeba wiedziec jak podejsc. Ze mną mu nie wyszło, ale trzeba mu przyznac, że się chłopinka starał... ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer gadu-gadu

akita1

Post #5 Ocena: 0

2008-06-13 19:32:01 (17 lat temu)

akita1

Kobieta

Z nami od: 11-02-2008

Nenna,ach ten Twoj cytat z aniolem!napisz kiedys inny.Wracajac do tego o wieku,kotach i tam jeszcze cos ,to jesli moge zapytac w jakim przedziale wiekowym Ty sie miescisz?Pisalam juz wczesniej, ze kobiety po 30-stce i 40-stce sa juz nauczone zycia i wiedza czego chca w zyciu,mowie teraz o tych po 30stce.Te po 40stce maja juz ustabilizowane zycie ,dzieci odchowane i sa bardzo seksi.A co idzie za tym ,ze faceci wybieraja te 20-stki dlatego ,bo co niektore sa bardzo naiwne.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

akita1

Post #6 Ocena: 0

2008-06-13 19:36:14 (17 lat temu)

akita1

Kobieta

Z nami od: 11-02-2008

Justin1976,jak widac to wszystkie kobiety z tego regionu sa tak twarde,a faceci niestety nie bardzo ten region nie jest dla nich.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nenna1

Post #7 Ocena: 0

2008-06-13 19:46:04 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

akita1..po pierwsze...moja sentencja-moja sprawa../nie cutat ale cytat-jak juz/A tak ..btw-wiesz w ogole z czego jest?
Po drugie ...napisalam juz na samym poczatku...mamy zawsze po dwadziescia lat..czyz nie?
A po trzecie...dojrzalosci wiekiem sie nie liczy...znam takie kobiety po czterdziestce,ktorych zachowanie jest ,delikatnie mowiac ,co najmniej szczeniackie a z kolei ,niektore kobiety dwudziestoparoletnie sa bardzo odpowiedzialne i podejmuja bardzo dojrzale decyzje...
Wiec -nie tedy droga.
Zeby zaspokoic Twoja niepohamowana ciekawosc ..pojde o krok dalej...jestem kobieta dojrzala..Wystarczy?
;-);-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

czytelnik1

Post #8 Ocena: 0

2008-06-13 20:08:04 (17 lat temu)

czytelnik1

Z nami od: 12-06-2007

Jestem po trzydziestce i zaczynam nowy etap zycia. Jak sie czuje i kim jestem???? Hmmm nie wiem, jestem aniolem i diablem, chce wszystkiego i nie chce niczego, wiem jedno KOCHAM ZYCIE!!!!!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

skibiki

Post #9 Ocena: 0

2008-06-13 20:42:11 (17 lat temu)

skibiki

Kobieta

Z nami od: 27-12-2006

Cytat:

[B]2008-06-12 23:35:29, marcinb napisał(a):[/B

Co jeszcze mozna powiedziec o kobietach po 30

Kobiety po 30 znajdują się teraz u szczytu swoich możliwości seksualnych.W tym wieku w organiźmie kobiety wzrasta ilość estrogenów,więc mają naprawdę duży apetyt na seks,a podniecenie osiągają bardzo łatwo.Dobrze już znają swoje ciało i wiedzą co sprawia im przyjemność.;-)W sypialni chcą się bawić,chętnie godza się na różne eksperymenty i nie wstydzą się ujawnić przed partnerem swoich erotycznych pragnień.
Ale jest i druga strona medalu
-trzydziestolatkom często brakuje energii na miłość.Wiele z nich jest juz matkami lub są takie zajęte robieniem kariery zawodowej,że nie w głowie im amory.Wieczorami marza tylko ......o śnie.
Po trzydziestce pojawia się też pierwszy kryzys atrakcyjności.Ich ciało zmieniło się po ciąży,martwią sięrozstępami czy zbędnymi fałdkami na brzuchu.
Z tego powodu nie maja chęci na pieszczoty:-[
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

konto usunięte

Post #10 Ocena: 0

2008-06-13 20:50:41 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

Ja jestem przed 30-stką a czasem mam wrażenie jakbym była po 40-stce.Życie to szkoła przetrwania i w zależności po jakich jesteś lekcjach tak też się czujesz.Nie mam złotego środka na wieczną młodość ,ważne aby dobrze się czuć w swojej skórze niezależnie od wieku.A mieć tą skóre na tyle doskonałą aby wzbudzała podziw innych ,bo nic tak nie uskrzydla jak miłe słowo lub spojrzenie drugiego człowieka.Choć i tak piękno fizyczne przemija to nadal piękno wnętrza pozostaje...więc kto zna tą zasade "dwa razy w lustro nie patrzy" ;) A kobiety po 30-stce...to z pewnością dla nie jednego mężczyzny deser doskonały :)

Ps.Nenna1 tekst jest fajny...i z ziarnem prawdy oczywiście;)
Pozdrawiam :-D
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 3 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,