Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

On i Ona » Kobiety po 30

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "On i Ona" opiekują się: marcinb, marcheweczka

Strona główna » On i Ona » Kobiety po 30

Nowy tematTemat zamknięty

Strona 15 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 15 z 16
Nenna1

Post #1

2008-06-20 23:44:43 (5 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Z nami od: 22-05-2007

Cytat:

2008-06-20 23:30:09, kosmetyczka napisał(a):
Głopie Babskie gadanie i wyciaganie na siłe wnioskow ??? To norma .. JA NADAL MYSLE ZE MIŁOSC JEST NAJWAZNIEJSZA :)

..moglabys nie obrazac innych?:-Y:-Y
Ale wiesz ,nie kazdy musi "na sile",niektorzy po prostu - mysla.

nie "glopie"-tylko -glupie;-)
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

vitek

Post #2

2008-06-21 13:22:09 (5 miesięcy temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

Nie kłóćcie się.
Kosmetyczka nie wierzy w miłość bo nikt jej nie okazał albo było to tak dawno że już zapomniała. A gdy jej ktoś okaże to szybciutko uwierzy tak mi się zdaje
Work is the curse of the drinking class

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

konto usunięte

Post #3

2008-06-21 13:35:52 (5 miesięcy temu)

konto usunięte

Z nami od: 18-09-2007

Ja bym powiedziała ,że wierzy...;-)
ale sama zainteresowana wie najlepiej...każdy swoje spojrzenie na to ma ..w końcu każdy z Nas jest inny...:-D
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kosmetyczka

Post #4

2008-06-23 12:30:38 (5 miesięcy temu)

kosmetyczka

Kobieta

Z nami od: 15-05-2006

Coz moge powiedziec .. po pierwsze nikogo tu jeszcze. A "POWIEDZIENIE GŁUPIE BABSKIE GADANIE" to nie obraza tylko przenosnia ze kobiety zawsze sa dla siebie złosliwe i kochaja krytykowac inne kobiety.A to forum jest po to aby w nim pisac to co sie czuje a nie to co pasuje innym.Tak??? Wyraziłam swoja opinie. Mam swoje zdanie na ten temat. Koniec i wielka kropka.
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całš wiecznoœć i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcheweczka

Post #5

2008-06-23 12:39:50 (5 miesięcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

hmmm..........jak to wszystko czytam,to sama nie wiem,ktory wiek jest najlepszy....hmmmm osobiście chciałabym juz przekroczyc wiek 25-ciu lat,,ale musze jeszcze poczekac...no coz,bede sie psychicznie nastawiac na zmiany....
http://radiobeatmus.cast24.pl/news.php

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Nenna1

Post #6

2008-06-23 12:51:19 (5 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Cytat:

2008-06-23 12:30:38, kosmetyczka napisał(a):
Coz moge powiedziec .. po pierwsze nikogo tu jeszcze. A "POWIEDZIENIE GŁUPIE BABSKIE GADANIE" to nie obraza tylko przenosnia ze kobiety zawsze sa dla siebie złosliwe i kochaja krytykowac inne kobiety.A to forum jest po to aby w nim pisac to co sie czuje a nie to co pasuje innym.Tak??? Wyraziłam swoja opinie. Mam swoje zdanie na ten temat. Koniec i wielka kropka.

..dlaczego Ty usilnie trwasz w przekonaniu , ze kazda kobieta - to Twoj wrog?To ,ze kiedys tam jakas cie skrzywdzila,nie znaczy ze wszystkie sa zle...a Twoje stwierdzenie,ze glupio gadamy i "na sile" wyciagamy wnioski - jest obrazaniem! Nie widze w tym zadnej przenosni-jest bezposrednie.
Masz racje , na forum piszemy to co czujemy ale robimy to w taki sposob,zeby nie urazic innych.Mamy prawo do swojego zdania - to jak najbardziej normalne.Wszak kazdy z nas jest inny,mysli inaczej i cos soba reprezentuje,nie?
I jeszcze jedno...ja mam dzieci ..cala piatke i nigdy sie tego nie wstydzilam!Do glowy by mi nie przyszlo stwierdzenie,ze posiadanie ich ..to choroba.Sa one naszym najwiekszym skarbem,jaki dalo nam zycie.To One sa tym co nazywamy -niesmiertelnoscia.Na nie mozemy liczyc w chwili,gdy sami nie bedziemy w stanie szklanki wody sobie przyniesc.Bogu dziekujmy za to , ze sa...I dlatego uwazam ,iz sa najwazniejsze.Wiem,ze na stare lata - nie zostane sama,bo mam kogos,kto bedzie ze mna wtedy , kiedy wspolmalzonka/partnera zabraknie.

Pozdrawiam i zycze wiecej wiary w ludzi - Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kosmetyczka

Post #7

2008-06-23 13:03:06 (5 miesięcy temu)

kosmetyczka

Kobieta

Na litos Neno ?? Cos Ty sie tak na mnie uparła??? Twierdzisz ze ja nie kocham swoich dzieci czy o co Ci chodzi??Chyba wogole nie umiesz czytac ze zrozumieniem??? Bo Twoje odpowiezi odbieram za złosliwe i obrazliwe w moim kierunku. Na siłe probujesz jakos inaczej interpretowac to co napisałam. Juz nie wiem w jaki sposob mam do Ciebie dotrzec. I nie jestem kłotliwa ani zraniona przez kobiety na litos. Ale niestety taka jest prawda ze kobieta kobiecie raczej przewaznie zazdrosci itp. Nie chce mi sie juz na ten temat pisac bo chyba nie ma sensu. Przejdzmy do innego tematu. Pozdrawiam
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całš wiecznoœć i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcheweczka

Post #8

2008-06-23 13:06:41 (5 miesięcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

spokojnie drogie panie....nikt chyba nie ma zamiaru tu nikogo obrazac....nastapila wymiana zdan i chyba na tym to wszystko polega,ze nie wszyscy maja takie same poglady....wrocmy do sedna wątku i bedzie dobrze....:-D
http://radiobeatmus.cast24.pl/news.php

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Nenna1

Post #9

2008-06-23 13:12:43 (5 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

kosmetyczko
Przeczytaj wszystkie swoje posty - i sama sobie odpowiedz.
A tak na marginesie..czy Ty w ogole wiesz co to czytanie ze zrozumieniem?Skoro nawet przekazanie swoich mysli w logiczny sposob przychodzi Ci z trudem?
No nic..facet-milosc,milosc,milosc - facet...w zyciu przeciez nic innego sie nie liczy,prawda?;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kosmetyczka

Post #10

2008-06-23 13:19:03 (5 miesięcy temu)

kosmetyczka

Kobieta

Jezeli chcesz MNIE OBRAZAC napisz do mnie na priv! Ja bedę miała wiecej taktu w tej sytuacji i nie skomentuje tego co napisałas.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 15 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony