Cytat:
2008-06-23 12:30:38, kosmetyczka napisał(a):
Coz moge powiedziec .. po pierwsze nikogo tu jeszcze. A "POWIEDZIENIE GŁUPIE BABSKIE GADANIE" to nie obraza tylko przenosnia ze kobiety zawsze sa dla siebie złosliwe i kochaja krytykowac inne kobiety.A to forum jest po to aby w nim pisac to co sie czuje a nie to co pasuje innym.Tak??? Wyraziłam swoja opinie. Mam swoje zdanie na ten temat. Koniec i wielka kropka.
..dlaczego Ty usilnie trwasz w przekonaniu , ze kazda kobieta - to Twoj wrog?To ,ze kiedys tam jakas cie skrzywdzila,nie znaczy ze wszystkie sa zle...a Twoje stwierdzenie,ze glupio gadamy i "na sile" wyciagamy wnioski - jest obrazaniem! Nie widze w tym zadnej przenosni-jest bezposrednie.
Masz racje , na forum piszemy to co czujemy ale robimy to w taki sposob,zeby nie urazic innych.Mamy prawo do swojego zdania - to jak najbardziej normalne.Wszak kazdy z nas jest inny,mysli inaczej i cos soba reprezentuje,nie?
I jeszcze jedno...ja mam dzieci ..cala piatke i nigdy sie tego nie wstydzilam!Do glowy by mi nie przyszlo stwierdzenie,ze posiadanie ich ..to choroba.Sa one naszym najwiekszym skarbem,jaki dalo nam zycie.To One sa tym co nazywamy -niesmiertelnoscia.Na nie mozemy liczyc w chwili,gdy sami nie bedziemy w stanie szklanki wody sobie przyniesc.Bogu dziekujmy za to , ze sa...I dlatego uwazam ,iz sa najwazniejsze.Wiem,ze na stare lata - nie zostane sama,bo mam kogos,kto bedzie ze mna wtedy , kiedy wspolmalzonka/partnera zabraknie.
Pozdrawiam i zycze wiecej wiary w ludzi - Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "