Marcin jak dasz prezent sam się przekonasz jak zareaguje dziewczynka

Pozdrawiam
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............
Str 3 z 3 |
|
---|---|
magba | Post #1 Ocena: 0 2008-04-30 20:33:29 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-06-2007 Skąd: SW18 |
To wszystko zależy od dziecka
![]() ![]() Marcin jak dasz prezent sam się przekonasz jak zareaguje dziewczynka ![]() Pozdrawiam .........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............
|
_Steve_ | Post #2 Ocena: 0 2008-04-30 21:13:59 (17 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: Luton |
Ja mysle, ze jak mala nie do konca bedzie przekonana, co z ta gwiazdka, to mama bedzie hmmm - w niebo wzieta. Bo przeciez kazda mama wie, ze jej dziecko jest gwiazdka na niebie - ale czy kazda ma na to certyfikat?
![]() BTW pomysl kosmiczny - pierwsza klasa ![]() |
mcdonesco | Post #3 Ocena: 0 2008-04-30 21:40:34 (17 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2008-04-30 21:13:59, _Steve_ napisał(a): Ja mysle, ze jak mala nie do konca bedzie przekonana, co z ta gwiazdka, to mama bedzie hmmm - w niebo wzieta. Bo przeciez kazda mama wie, ze jej dziecko jest gwiazdka na niebie - ale czy kazda ma na to certyfikat? ![]() BTW pomysl kosmiczny - pierwsza klasa ![]() To mi podsunęło pewien pomysł ![]() Malej kup konkretny prezent a ten zachowaj być może na mamy urodziny ![]() Jesli ta znajomość okaże sie strzałem w dziesiątkę to masz jak znalazł oryginalny prezent za kilka latek dla teraz malej przyszłej nastolatki lub jako wyszukany dodatek do pierścienia zaręczynowego ![]() Albo jako pretekst do pogodzenia sie przy zaistniałej wielkiej kłótni miedzy wami(można powiedzieć atut, który powali największa twardzielke) Taki podarunek, przy różnych okazjach, wręczony kobiecie da jej wiele do myślenia( oczywiście na Twoja korzyść), miedzy innymi choćby, ze zajęły one miejsce w Twym sercu razem, nierozerwalnie ![]() |