Marcin jak dasz prezent sam siê przekonasz jak zareaguje dziewczynka
Pozdrawiam
Lepiej jest nie odzywaæ siê wcale i wydaæ siê g³upim, ni¿ odezwaæ siê i rozwiaæ wszelkie w±tpliwo¶ci.
Przegl±daj forum |
Dzia³em "On i Ona" opiekuj± siê: frelcia, marcheweczka |
|
Strona g³ówna » On i Ona » Pytanie do Pan - czy to romantyczny gest? |
| Autor | Strona: 3 z 3 |
|---|---|
| magba | Post #1 2008-04-30 20:33:29 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 27-06-2007 Sk±d: Londyn |
To wszystko zale¿y od dziecka
Marcin jak dasz prezent sam siê przekonasz jak zareaguje dziewczynka Pozdrawiam
Lepiej jest nie odzywaæ siê wcale i wydaæ siê g³upim, ni¿ odezwaæ siê i rozwiaæ wszelkie w±tpliwo¶ci.
|
| _Steve_ | Post #2 2008-04-30 21:13:59 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Sk±d: |_ [] |\| |] [] |\| |
Ja mysle, ze jak mala nie do konca bedzie przekonana, co z ta gwiazdka, to mama bedzie hmmm - w niebo wzieta. Bo przeciez kazda mama wie, ze jej dziecko jest gwiazdka na niebie - ale czy kazda ma na to certyfikat?
BTW pomysl kosmiczny - pierwsza klasa /\/\
|
| mcdonesco | Post #3 2008-04-30 21:40:34 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 06-06-2007 Sk±d: Londyn |
Cytat: 2008-04-30 21:13:59, _Steve_ napisa³(a): Ja mysle, ze jak mala nie do konca bedzie przekonana, co z ta gwiazdka, to mama bedzie hmmm - w niebo wzieta. Bo przeciez kazda mama wie, ze jej dziecko jest gwiazdka na niebie - ale czy kazda ma na to certyfikat? BTW pomysl kosmiczny - pierwsza klasa To mi podsunê³o pewien pomys³ Malej kup konkretny prezent a ten zachowaj byæ mo¿e na mamy urodziny Jesli ta znajomo¶æ oka¿e sie strza³em w dziesi±tkê to masz jak znalaz³ oryginalny prezent za kilka latek dla teraz malej przysz³ej nastolatki lub jako wyszukany dodatek do pier¶cienia zarêczynowego Albo jako pretekst do pogodzenia sie przy zaistnia³ej wielkiej k³ótni miedzy wami(mo¿na powiedzieæ atut, który powali najwiêksza twardzielke) Taki podarunek, przy ró¿nych okazjach, wrêczony kobiecie da jej wiele do my¶lenia( oczywi¶cie na Twoja korzy¶æ), miedzy innymi choæby, ze zajê³y one miejsce w Twym sercu razem, nierozerwalnie |