MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwiazek z anglikiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-02-20 21:54:06 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2009-02-20 21:57:01 (16 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Zawsze powtarzalem polkom w Anglii: jesli nie pasuja Wam Polacy to niech bedzie Anglik tylko nie jakis Kurd albo Albanczyk. Anglicy sa tacy sami jak my, te same wady i zalety, lubia piwo, kanape i remota. Pracowalem kiedys z Anglikiem, ktory mial dziewczyne Polke, to byl chlopak naprawde na poziomie chociaz byl zwyklym szoferem tak jak ja. Lubial z nia jezdzic do Polski i zawsze wracal zachwycony. Wciaz mnie meczyl o nauke polskich slowek, chcial zrobic przyjemnosc swojej dziewczynie ktorej notabene nigdy nie poznalem. Potem zmienil prace i juz sie nie spotkalismy, mieli sie pobrac w sierpniu ub. roku.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-02-20 22:06:55 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

midian25

Post #4 Ocena: 0

2009-02-20 22:08:27 (16 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Witam.
Pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze...otóż pewien czas temu pracowałam z jedną dziewczyną z Polski,której zaledwie kilka tygodni po przyjeżdzie udało się wyrwać anglika<typowego-czyt.zaniedbanego i wiecznie brudnego>po paru miesiącach już była w ciązy i wszyscy słuchali jak to cudownie być w ciąży z anglikiem.
Tylko może mi ktoś wyjaśni czym taka ciąza się różni od ciaży z polakiem czy chińczykiem?
Może tym ze angicy potrafią dostarczyć niezapomnianych wrażeń gdyż jedna kobieta z reguły im nie wystarcza,jak jedną boli głowa,muszą mieć drugą.
Swoją drogą ten temat jest poprostu smieszny-chwalisz się czy zalisz?
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

fifi102

Post #5 Ocena: 0

2009-05-31 08:59:12 (16 lat temu)

fifi102

Kobieta

Z nami od: 25-02-2009

Witam!
Ja jestem w zwiazku z Anglikiem ale najprawdopodobniej juz niedlugo nie bede. Niestety po 3 latach bycia razem i zareczynach w ubieglym roku, znajdujemy sie teraz w punkcie gdzie nie widzimy wspolnej przyszlosci. Powod? Ja nie wyobrazam sobie zycia w Anglii do konca moich dni. A On wiedzac ze w jakims punkcie mojego zycia bede chciala wrocic do Pl, najpierw twierdzil ze przeprowadzi sie tam ze mna, ale teraz zmienil zdanie. Chyba ja bylam zbyt naiwna i teraz place za to zlamanym sercem. Wiec jesli myslisz powaznie o zwiazku z twoim Anglikiem odpowiedz sobie na pyt czy nie bedziecie mieli takiego problemu za kilka lat. Pozdrawiam!

Do góry stronyOffline

ania_caterham

Post #6 Ocena: 0

2009-05-31 09:34:41 (16 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Oj Anglik czy nie ... przeciez wybierajac partnera zyciowego nie patrzymy przez pryzmat narodowosci, tylko osobowosci i tego co czujemy. Jestem w zwiazku (od 8 lat malzenskim) z Anglikiem i jestem szczesliwa i nie zamienilabym go. Jak dla mnie to on moglby byc z Polski, Rosji czy Chin i tez czulabym dokladnie to samo. Faceci sa lepsi i gorsi gdziekolwiek by sie nie urodzili ot taka natura czlowieka ... tak samo jak my babeczki ... tez zdazaja sie wsrod nas wredoty ....

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #7 Ocena: 0

2009-05-31 10:01:31 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-05-31 08:59:12, fifi102 napisał(a):
Witam!
Ja jestem w zwiazku z Anglikiem ale najprawdopodobniej juz niedlugo nie bede. Niestety po 3 latach bycia razem i zareczynach w ubieglym roku, znajdujemy sie teraz w punkcie gdzie nie widzimy wspolnej przyszlosci. Powod? Ja nie wyobrazam sobie zycia w Anglii do konca moich dni. A On wiedzac ze w jakims punkcie mojego zycia bede chciala wrocic do Pl, najpierw twierdzil ze przeprowadzi sie tam ze mna, ale teraz zmienil zdanie. Chyba ja bylam zbyt naiwna i teraz place za to zlamanym sercem. Wiec jesli myslisz powaznie o zwiazku z twoim Anglikiem odpowiedz sobie na pyt czy nie bedziecie mieli takiego problemu za kilka lat. Pozdrawiam!

Więc masz przynajmniej jasną sytuację: kochasz Polskę bardziej niż narzeczonego
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2009-05-31 10:14:22 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #9 Ocena: 0

2009-05-31 10:23:35 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Nie wiem, ja gdybym powiedzmy spotkał dziewczynę mojego życia (:-)) i ona powiedziałby przeprowadzamy się na Grenlandię (bo np. dostałam tam pracę) zapytałbym tylko na kiedy mam się spakować.
Chcę przez to powiedzieć że szcześliwym za swoją 2 połówką mozna być wszędzie.

Moją żonę poznałem w Niemczech i pamiętam że mówilismy: wszystko tylko żebyśmy nie musieli wracać do Polski (niestety musieliśmy wrócić). A dzisiaj rzucają narzeczonych żeby tylko do Polski jechać...
Chyba za stary jestem żeby to zrozumieć :-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Krystian79

Post #10 Ocena: 0

2009-05-31 11:39:25 (16 lat temu)

Krystian79

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 28-04-2009

No bo musza sie we wsi pochwalic, ze anglika slubic beda... ;)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,