Str 3 z 6 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-02-20 21:54:06 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andyopole | Post #2 Ocena: 0 2009-02-20 21:57:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Zawsze powtarzalem polkom w Anglii: jesli nie pasuja Wam Polacy to niech bedzie Anglik tylko nie jakis Kurd albo Albanczyk. Anglicy sa tacy sami jak my, te same wady i zalety, lubia piwo, kanape i remota. Pracowalem kiedys z Anglikiem, ktory mial dziewczyne Polke, to byl chlopak naprawde na poziomie chociaz byl zwyklym szoferem tak jak ja. Lubial z nia jezdzic do Polski i zawsze wracal zachwycony. Wciaz mnie meczyl o nauke polskich slowek, chcial zrobic przyjemnosc swojej dziewczynie ktorej notabene nigdy nie poznalem. Potem zmienil prace i juz sie nie spotkalismy, mieli sie pobrac w sierpniu ub. roku.
|
Post #3 Ocena: 0 2009-02-20 22:06:55 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
midian25 | Post #4 Ocena: 0 2009-02-20 22:08:27 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Witam.
Pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze...otóż pewien czas temu pracowałam z jedną dziewczyną z Polski,której zaledwie kilka tygodni po przyjeżdzie udało się wyrwać anglika<typowego-czyt.zaniedbanego i wiecznie brudnego>po paru miesiącach już była w ciązy i wszyscy słuchali jak to cudownie być w ciąży z anglikiem. Tylko może mi ktoś wyjaśni czym taka ciąza się różni od ciaży z polakiem czy chińczykiem? Może tym ze angicy potrafią dostarczyć niezapomnianych wrażeń gdyż jedna kobieta z reguły im nie wystarcza,jak jedną boli głowa,muszą mieć drugą. Swoją drogą ten temat jest poprostu smieszny-chwalisz się czy zalisz? "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
fifi102 | Post #5 Ocena: 0 2009-05-31 08:59:12 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-02-2009 Skąd: Thatcham |
Witam!
Ja jestem w zwiazku z Anglikiem ale najprawdopodobniej juz niedlugo nie bede. Niestety po 3 latach bycia razem i zareczynach w ubieglym roku, znajdujemy sie teraz w punkcie gdzie nie widzimy wspolnej przyszlosci. Powod? Ja nie wyobrazam sobie zycia w Anglii do konca moich dni. A On wiedzac ze w jakims punkcie mojego zycia bede chciala wrocic do Pl, najpierw twierdzil ze przeprowadzi sie tam ze mna, ale teraz zmienil zdanie. Chyba ja bylam zbyt naiwna i teraz place za to zlamanym sercem. Wiec jesli myslisz powaznie o zwiazku z twoim Anglikiem odpowiedz sobie na pyt czy nie bedziecie mieli takiego problemu za kilka lat. Pozdrawiam! |
|
|
ania_caterham | Post #6 Ocena: 0 2009-05-31 09:34:41 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-05-2007 Skąd: Caterham |
Oj Anglik czy nie ... przeciez wybierajac partnera zyciowego nie patrzymy przez pryzmat narodowosci, tylko osobowosci i tego co czujemy. Jestem w zwiazku (od 8 lat malzenskim) z Anglikiem i jestem szczesliwa i nie zamienilabym go. Jak dla mnie to on moglby byc z Polski, Rosji czy Chin i tez czulabym dokladnie to samo. Faceci sa lepsi i gorsi gdziekolwiek by sie nie urodzili ot taka natura czlowieka ... tak samo jak my babeczki ... tez zdazaja sie wsrod nas wredoty ....
|
Superlover | Post #7 Ocena: 0 2009-05-31 10:01:31 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Cytat: 2009-05-31 08:59:12, fifi102 napisał(a): Witam! Ja jestem w zwiazku z Anglikiem ale najprawdopodobniej juz niedlugo nie bede. Niestety po 3 latach bycia razem i zareczynach w ubieglym roku, znajdujemy sie teraz w punkcie gdzie nie widzimy wspolnej przyszlosci. Powod? Ja nie wyobrazam sobie zycia w Anglii do konca moich dni. A On wiedzac ze w jakims punkcie mojego zycia bede chciala wrocic do Pl, najpierw twierdzil ze przeprowadzi sie tam ze mna, ale teraz zmienil zdanie. Chyba ja bylam zbyt naiwna i teraz place za to zlamanym sercem. Wiec jesli myslisz powaznie o zwiazku z twoim Anglikiem odpowiedz sobie na pyt czy nie bedziecie mieli takiego problemu za kilka lat. Pozdrawiam! Więc masz przynajmniej jasną sytuację: kochasz Polskę bardziej niż narzeczonego Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
Post #8 Ocena: 0 2009-05-31 10:14:22 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Superlover | Post #9 Ocena: 0 2009-05-31 10:23:35 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Nie wiem, ja gdybym powiedzmy spotkał dziewczynę mojego życia (
![]() Chcę przez to powiedzieć że szcześliwym za swoją 2 połówką mozna być wszędzie. Moją żonę poznałem w Niemczech i pamiętam że mówilismy: wszystko tylko żebyśmy nie musieli wracać do Polski (niestety musieliśmy wrócić). A dzisiaj rzucają narzeczonych żeby tylko do Polski jechać... Chyba za stary jestem żeby to zrozumieć ![]() Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
Krystian79 | Post #10 Ocena: 0 2009-05-31 11:39:25 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 28-04-2009 Skąd: Londyn |
No bo musza sie we wsi pochwalic, ze anglika slubic beda...
![]() |