MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwiazek z anglikiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 2 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2008-04-09 23:00:19 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

I ja dodam cos od siebie.Dawno temu(zanim wyszłam zamąż)byłam w związku z obcokrajowcem.Na początku byłam z tego dumna,nie wiem sama dlaczego.Przy nim obcykałam biegle język obcy.Po kilku latach on był dla mnie...ech,nie warto pisac.Tęskniłam za Polakiem i takiego mam.
Rada dla Ciebie-patrz na jego rodzine,szczególnie na matkę,na jego relacje z matką,a sama zobaczysz co to za człowiek:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

diabelek

Post #2 Ocena: 0

2008-04-13 22:57:08 (17 lat temu)

diabelek

Kobieta

Z nami od: 01-04-2008

dziekuje za wasze odpowiedzi. Czy mi pomogly w jakis sposob tego nie wiem. Dalej poznajemy sie i z dnia nadzien jest lepiej. Buziaki

Do góry stronyOffline

bamus

Post #3 Ocena: 0

2008-04-14 05:35:37 (17 lat temu)

bamus

Mężczyzna

Z nami od: 03-04-2007

wszyscy mowia o zwiazkach Polek z obcokrajowcami... a co o Polakach. Czy my polscy faceci jestesmy skazani tylko na Polki, czy tak bardzo kochamy ojczyzne ze duma nie pozwala nam wybrac, angielki, hinduski, murzynki? czy po prostu jestesmy nieatrakcyjni dla innych nacji? bo jakos malo widze i slysze o zwiozkach polakow z obcokrajowcami

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2008-04-14 09:07:43 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Mnie tam wszytko jedno kto z kim, jeżeli dla kogoś priorytetem jest osoba a nie narodowość czy kasa to nie ma znaczenia, jeżeli obydwoje tak samo myślą to żaden problem, sam byłem przez wiele lat w związku międzynarodowym i to dość egzotycznym :)
ale nie o tym, chodzi po prostu o to że wiele pań poluje na obcego, widząc w tym nie człowieka jako takiego, ale trampolinę do lepszego życia, tylko że często się okazuje że ten byle jaki byle by nie polak okazuje się że traktuje ją jak zabawkę, poużywał, pobawił i staje się balastem, bo przecież jest jeszcze tyle innych w koło, i w tedy zaczynają się te problemy niczym z brazylijskiej telenoweli.
Zresztą w ogóle gdy niektóre panie się rzucają na facetów, byle jaki byle był to tak się kończy niezależenie od kultury i kraju, i nie ma z czego być dumnym czy nie, choć pewnie np w moim przypadku było ze moja kobieta często była obiektem pozytywnych komentarzy i podziwu, gorzej było w miejscach gdzie czuliśmy się jak na scenie, to jednak nie czułem się dumny tylko dla tego jak wygląda.
tak jak napisałem w waszym przypadku na razie jest pożądanie i liczą się ... feromony :) czas pokaże czy faktycznie jest miedzy wami zrozumienie.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

pako1279

Post #5 Ocena: 0

2008-04-14 09:18:03 (17 lat temu)

pako1279

Mężczyzna

Z nami od: 06-03-2008

Anglik? - no coz mniłość jest slepa

a tak na powaznie to mam kolezanke w pracy (polke,wolna , good-looking:)) i po jakims czasie stwierdzila ze jak chlopak (na stale) to napewno nie anglik , podobno tylko szukaja skoku w bok, to stwierdzenie kobietki, troche uogolnione ...ale

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2008-04-14 09:20:45 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2008-04-14 05:35:37, bamus napisał(a):
wszyscy mowia o zwiazkach Polek z obcokrajowcami... a co o Polakach. Czy my polscy faceci jestesmy skazani tylko na Polki, czy tak bardzo kochamy ojczyzne ze duma nie pozwala nam wybrac, angielki, hinduski, murzynki? czy po prostu jestesmy nieatrakcyjni dla innych nacji? bo jakos malo widze i slysze o zwiozkach polakow z obcokrajowcami

oczywiście ze jesteśmy w jakiś tam sposób atrakcyjni dla jakiś tam kobiet, choć uważam że facet zawsze to brzydal,np ja, a kobiety to miłośniczki brzydactwa :)))
Problem jest chyba trochę inny, z jednej strony kobietom jest o tyle lepiej złapać kogoś bo facet z definicji przeleci każdą, i nie ma co tu owijać w bawełnę, facet musi mieć solidny powód by tego nie zrobić :) okrutne ale prawdziwe.
Wielu polaków ma również te wadę że dziwnie poszerza się w barach po piwie, a to często odstrasza większość kobiet,bo a nuż kiedyś ona sama się z nim nie zmieści w dzwiach?? pomijam masochistki hehe
Teraz dalej, kobiety lubią "bajer"... znaczy ma być "interesujący cudowny ech ach" a jak tu bajerować jak się NIE ZNA JEZYKA?? :-]:-Y,
Kobieta... no cóż wystarczy że na początek ma fajny kształty tyłeczka jakiś biuścik ... jej wywody dla faceta są drugorzędne :P :D
pewnie ze na upartego to z klubu w Londynie można przytargać angielkę, ale nie liczyłbym że jak jej puści to co zjadła zostanie na dłużej :)
ale jak przemyśleć, może to na szczęście dla nas polaków :)8-):-]

Ale dowaliłem coo? kto sie nie zgadza?? :-o 8-):-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: krakn 15-04-2008 10:27 ]

Do góry stronyOffline

Nenna1

Post #7 Ocena: 0

2008-04-14 09:34:55 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Cytat:

2008-04-14 09:20:45, krakn napisał(a):
ale jak przemyśleć, może to na szczęście dla nas Polaków :)8-):-]

Pewnie , ze szczescie..:-]:-]wszak ..."Najwiecej witaminy , maja polskie dziewczyny..."/jak to juz kiedys spiewal Rosiewicz TUTAJ/
Wiec Panowie...ktory z Was cierpi na awitaminoze?;-):-D:-D
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2008-04-15 10:33:09 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

nie tylko polki, ale fakt wiele z polek to wspaniałe kobiety, naturalne*, seksowne z dobrym gustem, dobre gospodynie niezłe organizatorki, jednocześnie maja wiele innych zalet dla dorosłych :)))

*nie dotyczy Dody :-D

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #9 Ocena: 0

2008-04-15 12:15:22 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2008-04-15 10:33:09, krakn napisał(a):
jednocześnie maja wiele innych zalet dla dorosłych :)))

To podoba mi sie najbardziej:-]:-]:-]
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

glizdeczka

Post #10 Ocena: 0

2009-02-20 21:41:05 (16 lat temu)

glizdeczka

Kobieta

Z nami od: 20-02-2009

ja mam chlopaka anglika, pracowalismy razem (nie w hotelu, czy restauracji przy sprzątaniu <jak ktos wczesniej wspomnial> tylko w biurze renomowanej brytyjskiej firmy), to byla milosc od pierwszego wejzenia.

sceptycznie podchodzilam do jakichkolwiek związków tego rodzaju, ale okazalo sie, ze kolega jest cudowny, mily sympatyczny, zawsze wesoły, kochany w dodatku zabujczo przystojny i sprawia ze mam ochote przezyc z nim cale zycie i sie uśmiechac. W porównaniu do moich poprzednich chlopaków-polaków i bylego męza polaka- (który sprawial ze mialam depresje przez 10 z 12 miesięcy) -to niebo a ziemia, a miedzy nimi ogromna przepasc.
Na poczatku nie bylam pewna czy chce mnie tylko "wypróbowac" czy kocha nad zycie...jak twierdził. Okazalo sie ze kocha nad zycie a po ponad 2 latach wzajemna fascynacja nie ustala, jest czuły namiętny i niesamowity w łózku (moze dlatego ze w połowie jest francuzem heh ale z francja ma wspólną tylko mame, której i tak czesto nie widuje na moje szczescie :-D ) Ja poprostu go kocham a on mnie i czuje ze na niego zasluguje a on na mnie.
mój angielski nie jest perfekcyjny, ale wzajemnie sie uczymy języków, co sprawia nam ogromną radosc :-]

stare mity, ze anglicy są flegmatyczni, nudni, bez oglady itp odeszly juz do lamusa, jesli kiedykolwiek byly prawdziwe ...tak jak fakt ze piją herbate o 5pm heh

z nikim nie bylam jeszcze tak szczesliwa!!!
pozdrawiam tych którzy zdecydują sie na taki związek, nie patrzcie na krytykantów, bo tylko od was zalezy wasz związek. Pamietajcie ze zyjecie sami dla siebie, a nie dla rodziców, cioci czy babci, która najwiecej ma argumentów przeciwko.

a my zamierzamy sie pobrac za kilka miesiecy i zyc dlugo i szczesliwie :)
powodzenia

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,