MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwiazek z anglikiem

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

diabelek

Post #1 Ocena: 0

2008-04-09 01:19:56 (17 lat temu)

diabelek

Kobieta

Z nami od: 01-04-2008

Hej!:-)
Od dwoch miesiecy jestem w zwiazku z anglikiem. Jest nam wspaniale ze soba ale co ja oge powiedziec , narazie go nie znam. Chciala bym abyscie i wy podzielily sie uwagami na temat zwiazku z anglikami jesli w takowych byliscie lub jestescie. :-P

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2008-04-09 06:09:46 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

na razie sie chwalisz, a reszta wyjdzie pozytywnie lub negatywnie jak minie zauroczenie :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

daggerss

Post #3 Ocena: 0

2008-04-09 06:43:42 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Cytat:

2008-04-09 01:19:56, diabelek napisał(a):
Od dwoch miesiecy jestem w zwiazku z anglikiem. Jest nam wspaniale ze soba ale co ja oge powiedziec , narazie go nie znam. Chciala bym abyscie i wy podzielily sie uwagami na temat zwiazku z anglikami jesli w takowych byliscie lub jestescie. :-P

Pamietaj ludzie sa rozni i niektorzy moga blednie odczytac Twoje zamiary na tym forum i zaczac jazde. Takze przygotuj sie na to, ale napewno znajda sie rowniez tacy co chetnie Ci odpowiedza. Metalnosc ludzka tak zwana...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-04-09 13:00:44 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #5 Ocena: 0

2008-04-09 13:17:02 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Cytat:

2008-04-09 13:00:44, monikaspodymek napisał(a):
I chwala ci za bycie z Anglikiem!

Czyli, ze za bycie z Polakiem to juz nie chwala, a co? KATORGA?

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2008-04-09 18:11:43 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2008-04-09 01:19:56, diabelek napisał(a):

jeszcze raz bo nie lapie:

- on jest fajny

czy:

on jet fajny bo jest anglikiem?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2008-04-09 18:15:44 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bretka

Post #8 Ocena: 0

2008-04-09 19:18:34 (17 lat temu)

bretka

Z nami od: 18-11-2007

Drogi diabelku:)

zadalas pytanie,na ktore na polskim forum nie uzyskasz odpowiedzi ale za to mozesz poczytac mnostwo zlosliwych i negatywnych komentarzy, niestety.
Jesli chodzi o Anglika, to coz, to ze urodzil sie tutaj nie rozni go w zaden sposob od pozostalych mezczyzn na swiecie, poza wyjatkami:). Jesli wszystko uklada sie dobrze i myslisz, ze moglibyscie stworzyc trwaly zwiazek, zwroc uwage na to, czy kwestie, ktore sa dla Ciebie bardzo wazne, sa tak samo wazne dla niego. Innymi slowy, czy zgadzacie sie w tych najbardziej kluczowych dla was obojga sprawach, np. ty chcesz studiowac a on woli prowadzic stoisko z warzywami na straganie, ty wolisz spedzic weekend na wyjezdzie, a on by chcial zostac w domu itp
Wazne jest byscie wyznawali te same wartosci a kwestia kultury, czy pochodzenia nie beda miany znaczenia.;-)

Do góry stronyOffline

BEATA77

Post #9 Ocena: 0

2008-04-09 19:26:28 (17 lat temu)

BEATA77

Kobieta

Z nami od: 09-04-2008

..jak poprzednik zastanawiam sie czy jest fajnie bo do ciebie(jak narazie )pasujecie,czy fajnie ze jest anglikiem.moje dwie znajome sa w takowych fajnych zwiazkach.jedna poznala naprawde wartosciowego chlopaka i pomimo ze roznice miedzy naszymi kulturami sa DUZE..to pracuja nad zwiazkiem choc nie jest im latwo sa ciagle ze soba, a jest to juz drugi rok,i druga ze wspomnianych znajomych ktora w "lowach"na english mena w akcie desperacji "dopadla"dziecko(jest duzo starsza-co oczywiscie w niczym nie przeszkadza)i szrpia sie razem..(no bo niewiadomo kiedy sie drugi trafi)reasumujac-mysle ze to wszystko zalezy czego oczekujesz,co mozesz zaoferowac wspomnianemu i oczywiscie na jakie kompromisy jestes w stanie sie zgodzic.ja mieszkam w uk 3 lata, pracuje na codzien z roznymi ludzmi,troszke sie namieszkalam z housmate'mi i sama nie wierzylam ze mozemy byc az tak rozni,a jednak.zycze powodzenia.jezeli ci zalezy pielegnuj to co cie spotkalo..a jak chcesz sie zabawic to pozostaw w tym odrobine dorego smaku-zeby cie nie dopadl moralny niesmak,pozdrawiam

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #10 Ocena: 0

2008-04-09 22:52:10 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Cytat:

2008-04-09 19:18:34, bretka napisał(a):
zadalas pytanie,na ktore na polskim forum nie uzyskasz odpowiedzi ale za to mozesz poczytac mnostwo zlosliwych i negatywnych komentarzy, niestety.

Cytat:

2008-04-09 06:43:42, daggerss napisał(a):
Pamietaj ludzie sa rozni i niektorzy moga blednie odczytac Twoje zamiary na tym forum i zaczac jazde. Takze przygotuj sie na to, ale napewno znajda sie rowniez tacy co chetnie Ci odpowiedza. Mentalnosc ludzka tak zwana...

Jakos nie widze problemu, bo jak na razie nikt nie napisal nic negatywnego, a powyzej juz dwa razy wspomnieliscie o tym, jak to zaraz zaczna po kolezance jechac. No, a na dobra sprawe, to "monikaspodymek" tym swoim jednym stwierdzeniem wydaje sie dyskryminuje wszystkich innych. To wiec kto zaczyna?

Z drugiej znowu strony, Anglik jest Europejczykiem, chociaz jak to bywa w kazdym kraju, konkretne spoleczenstwo moze miec jakies swoje male odchyly, to jednak kraje w Europie zazwyczaj maja podobna kulture i zwyczaje. Zaczac rozmawiac to mozemy o tych co sa z zupelnie "innej beczki"......

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,