MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co lubią kobiety?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2018-09-11 20:47:10 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Dobry pomysl. Wrzuc do avatara ta sexi fotke z dziubkiem i kafelkami: )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

KatyCider

Post #2 Ocena: 0

2018-09-14 18:45:37 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-08 18:02:16, galadriel napisał(a):
Ja sie badalam po kazdym kolejnym jednym tu. Nie zadaja glupich pytan a po co na co. Standartowy kwestionariusz i jedno z pytan, czy kiedykolwiek mialas sex za pieniadze. Inne pytanie, o narodowosc bylych kochankow i czy kiedykowial mialas jakies std/ sti. Badania za darmo, wyniki sms'em. A jaka ulga, ze znow sie udalo:8

Juz nie ma w formularzu pytania o narodowosc kochankow. Bylam, tez sie udalo. Siedzialam sobie w poczekalni z samymi facetami i sobie sluchalam jak ich wolaja kolejno: Michael, Leigh, James, Luke, Robert - Robert to tez byl Angol bo zagadywal wspolpacjentow i akcent mial rodzimy. Zaciekawilo mnie ze za bardzo nie bylo w naszej grupie imigrantow chyba. Moze np Polacy wola zaplacic polskiemu lekarzowi £85 za konsultacje no bo jak tu z tlumaczem. Ciekawostka.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2018-09-14 19:08:28 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Co ty, oni wszyscy tacy swieci, ich to nie dotyczy:D

; )

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

KatyCider

Post #4 Ocena: 0

2018-09-16 15:37:33 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-11 20:47:10, galadriel napisał(a):
Dobry pomysl. Wrzuc do avatara ta sexi fotke z dziubkiem i kafelkami: )

Chcialam dopisac dedykacje jak juz sie pojawi, chyba w piatek wrzucilam w miejsce na avatar potem ponownie az do dzisiaj ale na razie zdjecie podrozuje jeszcze do kwdracika z avatarem, moze informatyk taczkami zdjecia przewozi do avatarow bo moje stare tez duzo czasu zajelo. Sprobowalam wrzucic do swojej galerii i o dziwo dziala widocznie tylko avatar niemozliwy jest do zaladowania.

Obrazek

Do góry stronyOffline

KatyCider

Post #5 Ocena: 0

2018-09-29 16:52:55 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-14 18:45:37, KatyCider napisał(a):
Cytat:

2018-09-08 18:02:16, galadriel napisał(a):
Ja sie badalam po kazdym kolejnym jednym tu. Nie zadaja glupich pytan a po co na co. Standartowy kwestionariusz i jedno z pytan, czy kiedykolwiek mialas sex za pieniadze. Inne pytanie, o narodowosc bylych kochankow i czy kiedykowial mialas jakies std/ sti. Badania za darmo, wyniki sms'em. A jaka ulga, ze znow sie udalo:8

Juz nie ma w formularzu pytania o narodowosc kochankow. Bylam, tez sie udalo. Siedzialam sobie w poczekalni z samymi facetami i sobie sluchalam jak ich wolaja kolejno: Michael, Leigh, James, Luke, Robert - Robert to tez byl Angol bo zagadywal wspolpacjentow i akcent mial rodzimy. Zaciekawilo mnie ze za bardzo nie bylo w naszej grupie imigrantow chyba. Moze np Polacy wola zaplacic polskiemu lekarzowi £85 za konsultacje no bo jak tu z tlumaczem. Ciekawostka.

Ciekawy sms wlasnie dostalam. Ja najpierw wzielam zestaw do badan domowych na choroby weneryczne a pozniej jednak nie umialam sobie krwi utoczyc i poszlam z powrotem do kliniki zeby oni mnie zbadali. Przed chwila dostalam wiec wiadomosc na telefon ze nie dostali moich domowych fiolek juz ponad 2 tygodnie i zebym dala znac smsem jesli potrzebuje pomocy. Calkiem fajnie, bardzo tu dbaja o ludzi wydaje mi sie.

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #6 Ocena: 0

2018-09-29 20:13:19 (7 lat temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

KatyCider i galadriel, czulam, ze wlasnie wy dwie zamienicie sedno tego watku na 'kobiety lubia badania na choroby weneryczne po kazdym kolejnym'...
#Violujemy

Do góry stronyOffline

KatyCider

Post #7 Ocena: 0

2018-09-29 20:40:37 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-29 20:13:19, violettaphotography napisał(a):
KatyCider i galadriel, czulam, ze wlasnie wy dwie zamienicie sedno tego watku na 'kobiety lubia badania na choroby weneryczne po kazdym kolejnym'...

Haha eee a ja myslalam ze cos ciekawego sie pojawilo. No widzisz kobiety na tym forum nie lubia podpowiadac innym co takiego lubia wiec zostaly w tym watku juz tylko badania na choroby weneryczne.

Ja nie lubie badan ale podobalo mi sie ze pielegniarz asystujacy trzymal mnie za reke.

A takie kobiety jak ja lubia jeszcze meskie usmiechy. Dzisiaj zarobilam jeden szeroki od pracownika supermarketu ktory wolal kolege po pomoc a ze bylam blizej to ja mu cos tam podalam. I bardzo sie oplacalo bo ma bardzo piekny usmiech wlasnie :)

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #8 Ocena: 0

2018-09-29 21:32:00 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Cytat:

Brawo Violetta. Uśmiałem się do łez.*ROFL*

Do góry stronyOffline

KatyCider

Post #9 Ocena: 0

2018-09-29 23:32:27 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-29 21:32:00, andypolo napisał(a):
Cytat:

Brawo Violetta. Uśmiałem się do łez.*ROFL*

Serio?

Z mojego punktu widzenia nudno tu jak...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2018-09-30 15:12:19 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Fajny avarat KD; ) (aw, now its KC :D ; )

A co do chorob wenerycnych to sie usmialam ostatnio na wakacjach w Polsce. Moja kosmetyczka podzielila sie czym zylo "miasto" ostatnio. Otoz w jednej z wiekszych firm volkswagen polowa kadry (meskiej) okazalo sie jest zarazona syfilsem. Wyszlo szydlo z worka jak ktorys zarazil zone.

A po rpostu byla tam jedna taka co za 40 zeta kazdy sie mogl z nia przespac. To sie i przespali...

Mnie tam ich nie zal, moze troche zon, choc same sobie wybraly takich facetw, ktorzy iboki robi ajeszcse w dodatku za kase:8

Cytat:
Serio?

Z mojego punktu widzenia nudno tu jak...

no co ty. Lepiej sie nie badac. Albo nie pukac. Najlepiej 10 lat, jesli nie jestes mezatk, jak kosciol przykazal i tak dalej; )

dobra, tymczasem ide pobiegac; )

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 30-09-2018 15:19 ]

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,