MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co lubią kobiety?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

KatyCider

Post #1 Ocena: 0

2018-09-11 07:23:20 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-08 18:02:16, galadriel napisał(a):
Ja sie badalam po kazdym kolejnym jednym tu. Nie zadaja glupich pytan a po co na co. Standartowy kwestionariusz i jedno z pytan, czy kiedykolwiek mialas sex za pieniadze. Inne pytanie, o narodowosc bylych kochankow i czy kiedykowial mialas jakies std/ sti. Badania za darmo, wyniki sms'em. A jaka ulga, ze znow sie udalo:8

Ja znam swingersow. Brzydcy sa, nieatrakcyjni zwykle. Moze stad jedyna szansa dla nich miec sex jest obojetnie z kim sie nawinie.

Hej. A jakas klinike moglabys polecic tutaj, Gal?

No to juz mam trzeciego partnera w historii od ostatnich badan w Pl lata temu. Wczoraj zorientowalam sie ze jest taki cydr w sklepach o nazwie Katy wiec ukradlam do nicku.

No to swingersi z programu byli pewnie typowi :D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andypolo

Post #2 Ocena: 0

2018-09-11 08:23:41 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Katy i Gal. Nie łatwiej byłoby wam pogadać przez telefon? 😀

Do góry stronyOffline

KatyCider

Post #3 Ocena: 0

2018-09-11 08:28:37 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

O klinice? :) A to moze komus sie przyda. Nie uwierzysz ale slyszalam juz o ludziach a nawet czasem o Polakach ktorym zdarzylo sie zlapac choroby weneryczne.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #4 Ocena: 0

2018-09-11 08:57:21 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-11 08:28:37, KatyCider napisał(a):
O klinice? :) A to moze komus sie przyda. Nie uwierzysz ale slyszalam juz o ludziach a nawet czasem o Polakach ktorym zdarzylo sie zlapac choroby weneryczne.

To chyba nic trudnego jak ktoś korzysta usług, czy jest "rozrywkowy" i korzysta z innych rozrywkowych kobiet w pubie w ubikacji.

KatyCider lubię, te Thatchers`a są ogólnie takie słodsze, ale smaczne, najlepszy z wylewki!

[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla 11-09-2018 09:01 ]

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #5 Ocena: 0

2018-09-11 09:11:40 (7 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-11 08:28:37, KatyCider napisał(a):
Nie uwierzysz ale slyszalam juz o ludziach a nawet czasem o Polakach

🤔 interesujące...
😁

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2018-09-11 09:47:07 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

KC i ZP na tym wlasnie ta hipokryzja polega, ze ci co sypiaja na prawo lewo z byle kim ostatni sa do badania sie.

A jak dla kogos to jest sporadyczny wyskok, to wlasnie rozumie jakie moga byc konsekwencje i woli sie sprawdzic.

W kazdym miescie sa takie kliniki zdrowia seksualnego, GP poda namiary.

@Katy, E, nie podoba mi sie, ze nicka zmienilas. A i tamten avatar/ zdjecie bylo piekne.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2018-09-11 10:01:35 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ja zauwazylem ze dziewczyny ktore sa bardzie otwarte czytaj takie ktore mozna poderwac w jedna noc : P

uzywaja wlasnie zabezpieczen bo sa bardziej swiadome ryzyka a takie ktore nie mialy faceta przez rok albo byly z jednym przez ostatnie 10lat zanim spotkaly ciebie i odrazu chca sie wiazac po pierwszej randce nie nalegaja na zabezpieczenie bo ufaja ze wszystko bedzie dobrze ogolnie dziewczyny ktore maja male doswiadczenie z facetami sa naiwne w tej kwestii

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #8 Ocena: 0

2018-09-11 10:01:53 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-11 09:47:07, galadriel napisał(a):
KC i ZP na tym wlasnie ta hipokryzja polega, ze ci co sypiaja na prawo lewo z byle kim ostatni sa do badania sie.

A jak dla kogos to jest sporadyczny wyskok, to wlasnie rozumie jakie moga byc konsekwencje i woli sie sprawdzic.

W kazdym miescie sa takie kliniki zdrowia seksualnego, GP poda namiary.

@Katy, E, nie podoba mi sie, ze nicka zmienilas. A i tamten avatar/ zdjecie bylo piekne.

Też tak myślę ;-) i co do konta/zdjęcia i co do wyskoków ;-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2018-09-11 10:16:15 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2018-09-11 10:01:35, cris82 napisał(a):
ja zauwazylem ze dziewczyny ktore sa bardzie otwarte czytaj takie ktore mozna poderwac w jedna noc : P

uzywaja wlasnie zabezpieczen bo sa bardziej swiadome ryzyka a takie ktore nie mialy faceta przez rok albo byly z jednym przez ostatnie 10lat zanim spotkaly ciebie i odrazu chca sie wiazac po pierwszej randce nie nalegaja na zabezpieczenie bo ufaja ze wszystko bedzie dobrze ogolnie dziewczyny ktore maja male doswiadczenie z facetami sa naiwne w tej kwestii

Relatywne. Ja bylam 10 lat w malzenstwie. Potem w 5 letnim zwiazku, potem 2 lata z nikim (plus dla mnie dwa lata bycie singlem oznaczalo kompletny brak sexu, nie sypianie co tydzien z kim innym po clubach). I jak zaczelam sie znow rozgladac za kims do towarzystwa to bez prezerwatywy nie ma mowy.

Przed malzentswem raczej tez mialam wiele zwiazkow, relacji itd. I wtedy w zyciu nie myslal o kondomach. Czyli kompletnie odwrotnie niz ty opisujesz.

Jak na ironie, nigdy nic nie zalapalam od mniej lub bardzej przygodnych znajomosci, a zarazil mnie tylko raz moj jakois tam owczeny "chlopak". Wiek 21 lat. Nauczka? To, ze ty jestes lojalny/a nie znaczy ze druga strona tez jet.

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-09-11 11:50:18 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

no ale ty jestes ladna iii... cwana ; o

youtu.be/PmeG-jlNSbI

a ja pisze o wrazliwych dziewczynach ktore wierza w true love : P

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 11-09-2018 11:52 ]

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,