Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » rozne usg

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » rozne usg

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
kika21

Post #1

2007-10-19 10:50 (rok temu)

kika21

Z nami od: 14-10-2007

witam wszystkich.mam male pytanko : niedlugo musze zrobic sobie usg, i nie wiem gdzie mam sie zglosic,moze ktos wie jak to sie odbywa wszystko?niedawno zanioslam papiery,zeby zapisac sie do przychodni,ale wizyte u lekarza mam dopieroa za ponad 2 miesiace,a moj lekarz ginekolog w polsce powiedzial,ze musze sobie zrobic usg jak najszybciej.CO MAM TERAZ,ZROBIC...GDZIE SIE ZGLOSIC,,Pomozcie..

[ Ostatnio edytowany przez: kika21 19-10-2007 10:51 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nicia

Post #2

2007-10-19 11:33 (rok temu)

nicia

Z nami od: 15-10-2006

Cześć.Jak byłaś w przychodni to mówiłaś że jesteś w ciąży?Jeśli nie mówiłaś to idz powiedz że masz wizytę za dwa tygodnie i że jesteś w ciąży i potrzebujesz konsultacji z położną.Pamiętam że na pierwszą wizytę z położną szybko mnie umówili.

Do góry stronyOnline

marcheweczka

Post #3

2007-10-19 11:41 (rok temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

umow sie w szpitalu na wizyte i tam popros i scan,wytlumacz jaka jest sytuacja i powinno wszystko byc dobrze:-)
Bo ja piszę dobrze, tylko Koślawo. To jest dobra pisownia, tylko Koślawa, to znaczy, że litery trafiają nie tam, gdzie trzeba

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

ania_caterham

Post #4

2007-10-19 11:56 (rok temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Dziewczyny ... przeciez ona nigdzie nie napisala, ze spodziewa sie dzidzusia tylko ze musi zrobic USG. Najlepiej zadzwon do Twojej przychodni i umow sie na wizyte u lekarza ... w ten sam dzien. A pozniej wyjasnij w czym problem, opowiedz dokladnie co tam ginekolog stwierdzil ... moze nawet dostaniesz skierowanie do ginekologa tutaj jesli masz jakies problemy i on juz Cie skieruje na USG jesli tak bedzie uwazal. Sama z siebie USG nie zalatwisz ... musisz miec skierowanie.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dominika-essex

Post #5

2007-10-19 12:09 (rok temu)

dominika-essex

Kobieta

Z nami od: 19-10-2007

Swietny POLSKI ginekolog

www.med-pol.eu

- prowadzenie ciazy

10 na 10

Usg: tarczycy, piersi, jamy brzusznej, ukladu moczowego ginekologiczne, poloznicze.

Polecam z doswiadczenia

Do góry stronyOffline