Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » maz anglik?

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » maz anglik?

Nowy tematNowy post

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 14 z 14
monia28

Post #1

2008-01-31 20:55:06 (6 miesięcy temu)

monia28

Z nami od: 15-08-2007

Joy, mojej rodzinie pub sie podobal, wygladal slicznie w kolorach rozy i zlota,ze stoalmi tak samo przystrojonymi i mala salka bankietowa, tak wiec nie byl to typowy PUB, a najlepsze bylo to ze nie musialam kupowac alkoholu i patrzec na pijane twarze gosci, co w polsce byloby normalka. nie martw sie nie odbieram tego jako niegrzeczne, zbyt dobry mam dzis humor, buzka:-]:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

monikaspodymek

Post #2

2008-01-31 20:55:39 (6 miesięcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

skladam gratulacje przyszlym rodzicom chlopczyka!
w dobie narzekan anglikow na nadmiar polskich dzieci - niechaj chlopak zdrowo rosnie ku chwale zjednoczenia narodow!!!:-)
...XXX...

Do góry stronyOffline

lidands

Post #3

2008-01-31 21:58:00 (6 miesięcy temu)

lidands

Z nami od: 20-07-2007

Hej, my poczatkowo chcielismy sie pobrac w Polsce. Bylam u ksiedza, wszystkiego sie dowiedzialam, doradzil, zeby w anglii sie przygotowac a w Polse wziac slub. No i zaczelam sie rozgladac za salami na najblizsze lato i ciezko bylo. Nie mialam sie poddawac, ale planowalismy rodzine no i to planowanie wyszlo nam tak dobrze, ze spodziewamy sie dzidziusia, dlatego tez wolimy pobrac sie wczesniej.

Organizacja tutaj stresowa, no ale tak to jest z takimi terminami. Zdecydowalismy sie na razie na obiad i znalezlismy piekna sale w klubie golfowym, za glowe ok wyjdzie £19 za obiad i oplate za sale no i trzeba dodac koszty wina, zeby polozyc na stol. Zastanawiamy sie czy rozciagnac ten obiad na przyjecie i dolozyc bufet i dj-a ale musze potwierdzic z klubem golfowym, czy by nas to kosztowalo extra za sale. Kosciol bedzie nas kosztowal £200 za wszystko, plus registry office £60 za nas dwoch. Sukienka z ebayu a reszte to jeszcze nie wiem....

Do góry stronyOffline

aga_julia_oliver

Post #4

2008-01-31 22:16:52 (6 miesięcy temu)

aga_julia_oliver

Z nami od: 23-08-2007

Cytat:

2008-01-31 20:51:09, monia28 napisał(a):
To znowu ja!!!Najnowsze update o mojej ciazy!!!:-]
Otoz dostarczam UK w przyszlosci powazanego czlonka skladu Westham United football club(tak twierdzi moj maz), czyli chlopiec!!!!!!imiona Jack Anthony (Jacus Antos-jeslki ktos woli ta wersje)pozdrawiam serdecznie , ide zjesc talerz faworkow.:-]:-]:-]

Gratulacje Monia! Twoj Jack dolaczy pewnie do West Ham United w tym samym czasie co i moj Oliver (tata tez jest zacietym kibicem) :-D
Pamietam to jak dzisiaj, gdy powiedziano mi w szpitalu, ze bedziemy mieli chlopca (2.5 roku temu). Mialam juz wtedy corke i nie moglam uwierzyc wlasnemu szczesciu. Od razu po scanie poszlam na zakupy i nakupowalam mase ubranek.
Pozdrawaim goraco

Do góry stronyOffline

Tlumacz_Ania

Post #5

2008-02-01 00:48:45 (6 miesięcy temu)

Tlumacz_Ania

Kobieta

Moderator

Z nami od: 17-04-2007

Cytat:

2008-01-31 20:55:39, monikaspodymek napisał(a):
skladam gratulacje przyszlym rodzicom chlopczyka!
w dobie narzekan anglikow na nadmiar polskich dzieci - niechaj chlopak zdrowo rosnie ku chwale zjednoczenia narodow!!!:-)

Akurat w Daily Mail niedawno byl artykul ktory bardzo pozytywnie ocenial polskie dzieci, ktore podobno sa grzeczne, dobrze ulozone i pilnie sie ucza w szkole.
Gratuluje ciazy i chlopczyka, mam nadzieje ze bedzie sie zdrowo chowal :)

Do góry stronyOffline

JOY1980

Post #6

2008-02-01 23:49:39 (6 miesięcy temu)

JOY1980

Kobieta

Z nami od: 02-01-2008

monia28 gratuluję synka :-D My czekamy na dziewuszkę. Będzie się nazywać Izabela ( moje drugie imię ) :-) Drugiego imienia jeszcze nie wybraliśmy...

Cytat:

2008-01-31 20:55:06, monia28 napisał(a):
Joy, mojej rodzinie pub sie podobal, wygladal slicznie w kolorach rozy i zlota,ze stoalmi tak samo przystrojonymi i mala salka bankietowa, tak wiec nie byl to typowy PUB, a najlepsze bylo to ze nie musialam kupowac alkoholu i patrzec na pijane twarze gosci, co w polsce byloby normalka. nie martw sie nie odbieram tego jako niegrzeczne, zbyt dobry mam dzis humor, buzka:-]:-]:-]:-]

A to chyba miało być do Unwinki :-P :-]
Mama majowego szczęścia :-) Izabeli - 10/05/2008

Do góry stronyOffline

monia28

Post #7

2008-02-02 16:18:40 (6 miesięcy temu)

monia28

Z nami od: 15-08-2007

DZIEKI ZA GRATULACJE!!I gratuluje innym przyszlym mamusiom. Szkoda ze zadna z was nie mieszka w moim miescie, faknie by bylo wybrac sie na plotki. Joy przepraszam za pomylke;-), ale ostatnio robie takich duzo. Czy wam tez mozg obumiera smiercia powolna podczas ciazy? ja na przyklad gadam kompletnie bez sensu:"wylacz okna", wyprasuj obiad, wloz nogido kieszeni. to tylko kilka z przykladow. buziaki mamuski:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

diabelek

Post #8

2008-04-13 23:02:25 (3 miesiące temu)

diabelek

Kobieta

Z nami od: 01-04-2008

Witam wszystkich. od prawie 3 miesiecy jestem w zwiazku z anglikiem. Moze to nie jest zbyt dlugo ale jest nam ze soba dorze. Kazde z nas uczy sie swoich kultur nawzajem i jedno drugiego do niczego nie zmusza. Gratuluje wszystkim mezatkom:-D

Do góry stronyOffline

MisKoala

Post #9

2008-05-01 18:24:31 (3 miesiące temu)

MisKoala

Kobieta

Z nami od: 01-05-2008

Hej

Jestem w zwiazku z Irlandczykiem od kilku lat. Poznalismy sie w dosc mlodym wieku. Polaczyla nas wspolna pasja- ekologia i podobny sposob patrzenia na swiat. Dzisiaj jeszcze sie uczymy i zyjemy jak studenci, wiec nie ma mowy tu o aspekcie ekonomicznym. Tak naprawde najwazniejsze jest czy dane osoby sa podobne do siebie pod wzgledem osobowosciowym, zainteresowan etc. a nie skad pochodza. :-)

[ Ostatnio edytowany przez: MisKoala 19-05-2008 16:20 ]

Do góry stronyOffline

JOY1980

Post #10

2008-05-05 20:52:12 (3 miesiące temu)

JOY1980

Kobieta

Z nami od: 02-01-2008

Witajcie dziewczyny :)

Cytat:
(...) Joy przepraszam za pomylke;-), ale ostatnio robie takich duzo. Czy wam tez mozg obumiera smiercia powolna podczas ciazy? (...)

No coś w tym stylu - też tak mam :)
Melduję, że obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i za jakieś 3 tygodnie urodzi się nasza córeczka :) Już nie mogę się doczekać :)

-------------- EDIT

Pragnę zawiadomić, że nasza córeczka postanowiła przyjść na świat 18 dni wcześniej i urodziła się 10 maja :-D Jestem szczęśliwą Mamusią :-)

[ Ostatnio edytowany przez: JOY1980 12-05-2008 20:08 ]

Mama majowego szczęścia :-) Izabeli - 10/05/2008

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony