MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 8 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Webmaster

Post #1 Ocena: 0

2007-08-24 12:25 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Mylisz się.
Cytat:

2007-08-15 21:46, monia28 napisał(a):
hej dziewczyny!

Temat jest dla dziewczyn, które są w związkach z Anglikami. Ty ani nie jesteś dziewczyną, ani nie jesteś w związku z Anglikiem (chyba, że o tym nie piszesz albo nie doczytałem, w takim razie przepraszam), więc nie widzę powodu dla którego umieszczasz w tym temacie swoje uwagi.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

dymcio

Post #2 Ocena: 0

2007-08-24 12:31 (18 lat temu)

dymcio

Z nami od: 24-08-2007

no tak sie sklada ze moj nazeczony ma brytyjski paszport - ale nie jest anglikeim. a ja jestem dziewczyna... trzymajmy sie scislosci. to jest duza roznica miedzy anglikiem a kims z brytyjskim paszportem. i tylko o to mi chodzi. moze wiec powinna ta dyskusja byc na temat kto poslubil obcokrajowca i problem zakonczony??? po prostu nietaktownie jest nazywac anglikiem kazdego kto sie tu urodzil... to uwacza angliskosci prawdziwych anglikow.

Do góry stronyOffline

Webmaster

Post #3 Ocena: 0

2007-08-24 12:36 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Szczerze mówiąc nie widzę tu problemu. Na Olisadebe też mówili, że Polak, póki bramki strzelał... Myślę, że rozmowa powinna być raczej o tym jak Wam się żyje, a nie jak kogoś się powinno lub nie powinno nazywać.

Edit: muszę chyba dodać do profilu płeć, bo po nickach nie zawsze można się zorientować. Przepraszam za pomyłkę :-?
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

mama_josha

Post #4 Ocena: 0

2007-08-24 12:44 (18 lat temu)

mama_josha

Kobieta

Z nami od: 16-08-2007

nie mam problemu z tym ze z pochodzenia jest ghanijczykiem, wrecz przeciwnie, jestem z tego dumna bo pochodzi z jednego z najpotezniejszych plemion afryki zachodniej, asante. co do gotowania ghanijskich potraw to akurat na czasie temat bo niedawno po raz pierwzy ugotowalam ulubiona ghanijska potrawe mojego K. - jollof rice, palce lizac. a teraz wybacz ide synka przewinac bo sie zesral. 8-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dymcio

Post #5 Ocena: 0

2007-08-24 12:49 (18 lat temu)

dymcio

a ja sie obawiam ze polskie dziewczyny sa troche naiwne... zobacza paszport i mysla ze anglik... uslysza ze manager i mysla ze ma klase i rozum... uslysza ze ida na randke a koncza pobite na ulicy... wiem ze to nie ma polaczenia z dyskusja ale czesto obserwuje ze polskie dzewczyny lapia sie na takie szczegoly... a jak jeszcze dojdzie do tego nie zawsze dobra znajomosc angielskiego mamy na ulicach setki polskich dziewczym mezatych z algierami, turkami etp. czesto zyjacych w niewiedzy - zaklamanych przez swych ukochanych... bo przeciez anglik... no nic, zegnam - czas ugotowac obiad dla mego nie-angielskiego brytyjskiego meza... dzis ruskie pierogi - jego ulubione. pozdrawiam...

Do góry stronyOffline

dymcio

Post #6 Ocena: 0

2007-08-24 12:56 (18 lat temu)

dymcio

no coz - odpowiedz przyszla sama... moj bliski znajomy jest synem (jednym z synow) krola plemiona z pogranicza ghany... niestety jego matka jest 11 zona wiec on raczej krolewskosci nie doczeka... ale moze spotkamy sie na jakiejs ghanskiej plemionskiej imprezie??? a przy okazji cos sobie przypomnialam... moj nazeczony powiedzial kiedys jednemu anglikowi ze "back home" jest wlascicielem muzynskiej wioski i ma lwy w ogrodzie... a ten poprosil go o zdjecia i byl 100% pewny ze to prawda... gdy w koncu mu wyjasnilismy ze to blef - byl bardzo zawiedziony... ach ci anglicy!!!:-)

Do góry stronyOffline

mama_josha

Post #7 Ocena: 0

2007-08-24 13:05 (18 lat temu)

mama_josha

Kobieta

kazdy anglik to brytyjczyk ale nie kazdy brytyjczyk to anglik. moj urodzil sie w londynie wiec jest ANGLIKIEM. zreszta nie wiem czemu sie czepiasz takich szczegolow. nudzi ci sie?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2007-08-24 13:13 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2007-08-24 13:25 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mama_josha

Post #10 Ocena: 0

2007-08-24 13:32 (18 lat temu)

mama_josha

Kobieta

dzieki aga :-] ja sie tam nie przejmuje co ludzie gadaja ale wkurza mnie troche ze nic nie wiedza na temat a najglosniej krzycza. no nic. no to czekam na wiadomosc od ciebie na gg bo wieczorem to my chodzimy wczesnie spac tak kolo 9 jak josh zasnie bo padamy ze zmeczenia. no a ja ci na gg podam swoj e-mail. juz sie nie moge doczekac przeprowadzki :-] wogole widzialam jaki kolor ma ta zatoka w sheerness taki sliczny turkusowy, uwielbiam morze!

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 8 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,