Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Tabletki MERIDIA

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Tabletki MERIDIA

Nowy tematNowy post

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 4 z 5
monikaspodymek

Post #1

2008-04-25 22:27:17 (5 miesięcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

A czy wody mineralne maga byc "dosmakowane" chmielem i slodem???:-]

Coz - startuje w poniedzialek 06.05. Pewnie wytrzymam do srody...
...XXX...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

reivilo

Post #2

2008-04-26 09:23:04 (5 miesięcy temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

dieta na ktora sie rzucacie jest skuteczna ale ....
1. na krotki czas...trwale zrzucenie wagi wymaga zmiany na stale nawykow zywieniowych
2. ta dieta ma niewiele wiecej niz 400 -600 kalorii dziennie i tu uwaga jesli prowadzisz aktywny tryb zycia maga pojawic sie zaroty glowy, mroczki przed oczami.i inne objawy oslabienia ogranizmu
3. kawa na czczo pobudza trzustke do wyzutu insuliny wiec jak ktos ma problemy z utrzymaniem poziomu cukru - lepiej niech ja sobie odpusci
4. wszelkie napoje jakie sie powino pijac nie powinny zawierac zadnycch dodatkow smakowych czy zlodzikowych .....najlepsza jest woda z dodatkem plasterka cytryny lub soku z cytryny....lub wspomagacze spalana czyli yerba mate lub czerwona czy zielona herbata choc przy drastycznej dziecie trzeba uwazac na fakt iz owe herbaty obnizaja cisnienie...

Wada tej diety jest brak sniadan ...a zalecenia zywieniowe sa jasne
1. dobre sniadanie
2.slabszy obiad
3. mala kolacja nie pozniej niz po 18
co zgodne jest z polskim przyslowiem/powiedzeniem
Sniadanie zjedz sam, obiad z przyjacielem kolacje oddaj wrogwi

Wynika to z naturalnego mechanizmu funkcjonowania organizmu .....rano metabolizm jest najwyzszy ..i spada do wieczora ..czyli to samo zjedzone rano pozostanie spalone i porzetwoirzone na energie a zjedzone wieczorem ...zmagazyniwane w postaci tluszczu

Do góry stronyOffline

lieft

Post #3

2008-04-26 09:36:02 (5 miesięcy temu)

lieft

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-04-2007

Cytat:

2007-07-18 15:14, narviola napisał(a):[/B]
Jeżeli masz kontakt z Polską, to podpowiadam,że w polskich aptekach są do nabycia. Ich koszt to ok 800 złotych. Ja osobiście nie mam takiego problemu, ale otarłam sie już o nie. Ze swej strony, bardzo polecam :porzucić chleb itp, a w ramach kolacji zjeść 2 szt kiwi i plaster ananasa. ANANAS WYMIATA TŁUSZCZ !!!Akurat mam skłonności do tycia, stąd wiedza na temat tych dwóch owoców. Ciągle walczę o utrzymanie wagi.

bzdura, nie kosztują nawet 70 zł:-W[B]null
uwielbiam czytać o skretyniałych polakach, co [ link usunięty ]n. umozliwia mi ten portal :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

lieft

Post #4

2008-04-26 09:47:38 (5 miesięcy temu)

lieft

Mężczyzna

Konto zablokowane

Meridia-prawdy i mity.

Meridia jst w polsce legalna i 1 opakowanie 15 mg kosztuje ok 60 zł.
W wielu innych krajach też jest legalna, m.in. na Słowacji, może tam kosztuje jeszcze taniej.
Ci, co dają się nabierać cwaniakom i płacą po kilkaset zł za opakowanie, to idioci. Lepiej wziąć receptę od lekarza, zrobić sobie wycieczkę na Słowację do apteki i po bólu, zamiast np 800 zł, wydacie 300 - ok.400 za ok. 6 opakowań i podróż.

Meridia w Uk jest nielegalna.

Na każdego może działać inaczej, więc nie ma co wsłuchiwać się w barwne opisy tych, co brali lub biorą zarówno ją, jak i inne takie leki. Jednemu pomoże bez skutków ubocznych, u innego pojawią się jakieś sensacje; tak jest z każdym lekiem !!!

Na pewno warto w trakcie kuracji zadbać o zmianę stylu życia, jak zresztą pisze na ulotce-regularne ćwiczenia, zmiana diety i genaralnie nawyków życiowych.

Powodzenia.:-D
uwielbiam czytać o skretyniałych polakach, co [ link usunięty ]n. umozliwia mi ten portal :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

reivilo

Post #5

2008-04-26 09:52:19 (5 miesięcy temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2008-04-26 09:47:38, lieft napisał(a):

Meridia jst w polsce legalna

no coz jest roznica miedzy legalnoscia a dopuszczeniem do sprzedazy
w obu krajach jest legalna tylko w Polsce dpuszczona do sprzdazy a w UK nie
a taki nap ADIPEX w Polsce nie jest dopuszczony a w SLowacji czy Czechach jest ....
Nie legalne z reguly bywa karalne ....ot taka mala dygresja

Do góry stronyOffline

lieft

Post #6

2008-04-26 10:05:43 (5 miesięcy temu)

lieft

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-04-26 09:52:19, reivilo napisał(a):
Cytat:

2008-04-26 09:47:38, lieft napisał(a):

Meridia jst w polsce legalna

no coz jest roznica miedzy legalnoscia a dopuszczeniem do sprzedazy
w obu krajach jest legalna tylko w Polsce dpuszczona do sprzdazy a w UK nie
a taki nap ADIPEX w Polsce nie jest dopuszczony a w SLowacji czy Czechach jest ....
Nie legalne z reguly bywa karalne ....ot taka mala dygresja

nielagalna w sensie niedopuszczona do sprzedaży-
przejęzyczyłem się, nudzi ci się, że się czepiasz szczegółów?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

monikaspodymek

Post #7

2008-04-26 11:36:31 (5 miesięcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Cytat:

2008-04-26 09:23:04, reivilo napisał(a):
1. na krotki czas...trwale zrzucenie wagi wymaga zmiany na stale nawykow zywieniowych
2. ta dieta ma niewiele wiecej niz 400 -600 kalorii dziennie i tu uwaga jesli prowadzisz aktywny tryb zycia maga pojawic sie zaroty glowy, mroczki przed oczami.i inne objawy oslabienia ogranizmu
3. kawa na czczo pobudza trzustke do wyzutu insuliny wiec jak ktos ma problemy z utrzymaniem poziomu cukru - lepiej niech ja sobie odpusci
4. wszelkie napoje jakie sie powino pijac nie powinny zawierac zadnycch dodatkow smakowych czy zlodzikowych .....najlepsza jest woda z dodatkem plasterka cytryny lub soku z cytryny....lub wspomagacze spalana czyli yerba mate lub czerwona czy zielona herbata choc przy drastycznej dziecie trzeba uwazac na fakt iz owe herbaty obnizaja cisnienie...

1. dobre sniadanie
2.slabszy obiad

Wynika to z naturalnego mechanizmu funkcjonowania organizmu .....rano metabolizm jest najwyzszy ..i spada do wieczora ..czyli to samo zjedzone rano pozostanie spalone i porzetwoirzone na energie a zjedzone wieczorem ...zmagazyniwane w postaci tluszczu

a mi sie podoba - ja rano nigdy nie jestem glodna, a wieczorem to bym konia z kopytami zjadla nawet po obfitym sniadaniu i obiedzie. Zreszta nigdy nie ide do lozka przed polnoca, jem kolacje ok 7-8 a potem ide na godzinny spacer, wiec spale zanim sie poloze.
Czasem ciezko jest zmienic nawyki zywieniowe - efektow dlugo nie widac, wiec czlowiek traci checi na odzywianie sie warzywami i miesem na parze... no i powraca do pizzy i innych grzesznych nawykow. A tak jak sie straci te pare kilo w 2 tygodnie, efekt natychmiastowy i potem juz z gorki:-]
Jeszcze pytanko: czy mozna pic jakis zapelniacze zoladka w postaci mieszanek wody z duza iloscia blonnika w proszku?
...XXX...

Do góry stronyOffline

lieft

Post #8

2008-04-26 11:53:42 (5 miesięcy temu)

lieft

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-04-26 11:36:31, monikaspodymek napisał(a):
Cytat:

2008-04-26 09:23:04, reivilo napisał(a):

1. dobre sniadanie
2.slabszy obiad

a mi sie podoba - ja rano nigdy nie jestem glodna, a wieczorem to bym konia z kopytami zjadla nawet po obfitym sniadaniu i obiedzie. Zreszta nigdy nie ide do lozka przed polnoca, jem kolacje ok 7-8 a potem ide na godzinny spacer, wiec spale zanim sie poloze.
Czasem ciezko jest zmienic nawyki zywieniowe - efektow dlugo nie widac, wiec czlowiek traci checi na odzywianie sie warzywami i miesem na parze... no i powraca do pizzy i innych grzesznych nawykow. A tak jak sie straci te pare kilo w 2 tygodnie, efekt natychmiastowy i potem juz z gorki:-]
Jeszcze pytanko: czy mozna pic jakis zapelniacze zoladka w postaci mieszanek wody z duza iloscia blonnika w proszku?

wiesz, ja po zapełniaczach czułem się nie najlepiej.....chm, nie wiem, jak to powiedzieć, ale miałem problem ze swędzeniem w pewnym miejscu, być może była to wina składu tych wypełniaczy-był tam chrom, itp, a ja chyba nie toleruję takich rzeczy, choć skuteczność samego specyfiku jest ok.

Ostatnio zacząłem brać parę rzeczy naraz+trening i dieta:
-thermal pro evolution - 1 kapsułka przed bieganiem
-meridia 15 - 1 pastylka rano
-hodia 400 mg - 2-3 razy dziennie po 2 kapsułki przed posiłkami
Nie wiem, co najlepiej działa, czasem ma wrażenia, że hodia. W UK jest tego spory wybór na necie, dużo jest importowane z USA, jakość w większości bardzo dobra, ale trzeba uważać na ceny, bo można niepotrzebnie przepłacić.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ewamik

Post #9

2008-04-26 16:39:53 (5 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

a ja mroczków sie nie boję,bo juz je mam.Jeden mroczek więcej czy mniej-dla mnie pikuś.(mam męty)
U mnie tylko kawa rano,ale z mlekiem.Zresztą kiedys tam jak się odchudzałam,to tak samo robiłam.Dojadałam się arbuzem,bo to woda i do tego jaka smaczna.Arbuz też na kolacje wcinałam.
Mówi sie,że wieczorem powinno sie jeść ale lekki posiłek,na min. 2 godz przed snem(ostatni).I nie ma tu reguły,ze o 18.00.jesli ja kłade sie spać o 24.00 to zjeśc o 18.00 będzie tragedią.
Musimy jesć coś wieczorem by nasz organizm zregenerował się.
MOjego kuzyna narzeczona stosowała tą dietę 2 lata temu i jak do tej pory laska z niej niesamowita,chyba jeszcze nawet zchudła.
Wiadomo,kończy sie dieta nie znaczy,ze już hulaj dusza....i wpieprzamy tort marcepanowy,kiełbase z grilla itp.
Żołądek się kurczy i jakos tak mniej sie je.
Dla mnie schudnąć jest gorzej,bo utrzymac wagę,to już pikuś.Juz dwa lata ważę 62kg i ani grama wiecej.
Nawet lekarze zalecają głodówkę.To taka miotełka dla organizmu.Z wszystkich zakamarków jelit i żołądka usuwa sie pokarm czyli po prostu stary...brzydko powiem-gnój.
Gdzieś w Polsce nawet mam książke o głodówce.
MOje siostry jeden dzień w tyg nic nie jedzą.Z przekonania i wiary jest to piątek.Tylko woda i troszke chleba lub sucharki.
Mleko jest ciężkostrawne ale już maslanka czy zsiadłe mleko działa jak miotła.Ja po tym od razu do ubikacji biegne.
Pytanie co jest lepsze-tabletki na bazie amfetaminy czy dieta oszczyszczająca?

Do góry stronyOnline

lieft

Post #10

2008-04-26 16:45:53 (5 miesięcy temu)

lieft

Mężczyzna

Konto zablokowane

w ramach oczyszczania organizmu stosowałem dietę winogoronową-np przez tydzień, nie więcej, bo słaby się człowiek robił, no i na takiej diecie nie można ciężko pracować fizycznie, czy ćwiczyć na full

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony