Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Tabletki MERIDIA

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Tabletki MERIDIA

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 5
ParaDox

Post #1

2007-09-17 16:02 (rok temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Dziewczyny!!! Sa inne metody i sprawdzone ZDROWE sposoby.

Poczytajcie prosze:

If you experience any of the following serious side effects, stop taking Meridia and seek emergency medical attention or contact your doctor immediately:
............

What other drugs will affect Meridia?
• Do not take Meridia if you have taken a monoamine oxidase inhibitor (MAOI) such as isocarboxazid (Marplan), tranylcypromine (Parnate), or phenelzine (Nardil) in the last 14 days. A dangerous drug interaction may occur.
• Before taking this medication, tell your doctor if you are taking
· lithium (Lithobid, Eskalith, Lithonate, others);
· almotriptan (Axert), naratriptan (Amerge), rizatriptan (Maxalt), sumatriptan (Imitrex), or zolmitriptan (Zomig);
· citalopram (Celexa), fluoxetine (Prozac), sertraline (Zoloft), paroxetine (Paxil), or fluvoxamine (Luvox);
· venlafaxine (Effexor), nefazodone (Serzone), mirtazapine (Remeron), or thioridazine (Mellaril);
· amitriptyline (Elavil, Endep), amoxapine (Asendin), clomipramine (Anafranil), desipramine (Norpramin), doxepin (Sinequan), imipramine (Tofranil), nortriptyline (Pamelor), protriptyline (Vivactil), or trimipramine (Surmontil);
· dihydroergotamine (D.H.E.);
· dextromethorphan (in many cough medicines);
· meperidine (Demerol);
· fentanyl (Duragesic); or
· pentazocine (Talacen, Talwin).
• Meridia may interact with the medicines listed above and cause anxiety, restlessness, loss of consciousness, confusion, weakness, tremor, poor coordination, fever, shivering, sweating, vomiting, a fast heartbeat, and other symptoms. These reactions can be very dangerous and require medical attention. Do not take any other prescription or over-the-counter medicines without first talking to your doctor, especially weight-loss products, tryptophan (L-tryptophan, 5-HTP), decongestants, antidepressants, cough suppressants, lithium (Eskalith, Lithobid, Lithonate, others), or migraine medicines.
• Drugs other than those listed here may also interact with Meridia. Talk to your doctor and pharmacist before taking any prescription or over-the-counter medicines.
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

biblunka

Post #2

2008-03-25 10:16:27 (5 miesięcy temu)

biblunka

Z nami od: 25-03-2008

ja tez chcialabym kupic meridie
anna.karczewski@hotmail.com

Do góry stronyOffline

lieft

Post #3

2008-04-05 15:51:10 (5 miesięcy temu)

lieft

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-04-2007

Kupię meridię lub adipex, w zależności od tego, co jest tańsze i bardziej skuteczne, czy też dostępne.
Bardzoi proszę o informacje, na necie niestety nie mogę znaleść informacji, gdzie to możan zamówić on-line w UK.
Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam.
uwielbiam czytać o skretyniałych polakach, co [ link usunięty ]n. umozliwia mi ten portal :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

reivilo

Post #4

2008-04-05 18:33:50 (5 miesięcy temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

w Polsce legalnie jak meridia jest na recepte ZELIXA- kosztuje ok 70 zl oba leki sa pochodna amfetaminy ....zalecenie jest by stosowac lek gdy BMI pacjenta wynosi ok 30 i wiecej....

Do góry stronyOffline

Andziula

Post #5

2008-04-05 18:48:03 (5 miesięcy temu)

Andziula

Kobieta

Z nami od: 21-06-2007

Swego czasu naczytałam sie o tym leku w internecie podobno sa fatalne skutki uboczne...
Nasz świat jest tym czym stworzą go nasze myśli...

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #6

2008-04-25 13:44:27 (4 miesiące temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

Witam...napisze wam coś kobietki,bo dobrze sie juz znamy i moze komus pomoge w podjeciu decyzji...i troszke naswietle sprawe ADIPEXU...nie bede sie wstydzić wlasnej glupoty i tego,ze wiekszosc z was mnie zna dosc blisko...
kupiłam sobie te tabletki miesiąc temu... pierwszą tabletke wzięłam o 7 rano i po godzinie stałam sie nerwowa,wieczorem powiedziałąm coś mężowi( te nerwy mnie do tego skłoniły) co ledwo nie doprowadziło do rozwodu,na drugi dzień mimo wyjasnienia wszystkiego ja nadal byłam zdenerwowana...kazdego ranka o godzine 7 brałam tabletke i nie musiałam rzeczywiście nic jeść dopiero około 18-stej jadłam obiad by cokolwiek trafiło do żołądka...na poczatku nie zauważyłam ,że stałam się bardziej nerwowa w stosunku do dzieci( bez uzycia siły oczywiscie)płacz syna doprowadzał mnie do szewskiej pasji,zabawy mojej córki również...na początku zwalałam do wszystko na zmęczenie,sama z dwojka malutkich dzieci bez zadnej pomocy,wiec moze to jest powód...nie ważyłam się,ale po bluzkach,spodniach widziałam różnice i oczywiście ja głupia baba nadal brałam tabletki... nigdy wczesniej nie piłam tylu napojów,soków,wody,wystarczyły 2-3 kawy rozpuszczalne z mlekiem na dzień a przy tych tabletkach wciąż miałam szklanke z piciem w reku ,na pocztku mnie to nie dziwiło,ale po jakims czasie zaczelo...od kilku dni kręci mi się w głowie,mimo brania tabletek czuje wieczny głód,co 10 min mogłabym coś jeść,zołądek odmówił posłuszństwa,czuje sie jakbym miała jakiegos wirusa,mdli mnie(fakt faktem nie wymiotuje),kreci mi sie w głowie,cera zrobiła sie brzydka i wyskakuja co rusz nowe ,,syfki,, , jestem wciaz poddenerwowana i wszystko mnie denerwuje nawet dotkniecie dzieci...ciąża jest wykluczona a poza tym przy dwoch nie czułam sie tak jak teraz...dziś podjęłam decyzje i tabletki wyrzuciłam do kosza...to,że straciłam 5 cm w pasie i jakies 5-6 kg nie jest i nie było warte tego wszystkiego...nerwy,złość wyrazajaca sie ostrymi słowami,fatalne samopoczucie a efekt taki jaki uzyskałabym na zdrowej diecie,to,ze mialam kilka kg wedlug mnie za duzo,to głupota...PROSZE WAS DZIEWCZYNY-UWAZAJCIE,NIE KUPUJCIE NIC Z INTERNETU,A NAPEWNO NIE MERIDE I ADIPEX NAWET OD ZNAJOMYCH,CZY Z OGłOSZENIA...SZANUJCIE SWOJE CIAłO I ZDROWIE...w razie pytan jestem na gg...

uff...ulżyło mi...może choć jednej osobie pomogę podjąć słuszną decyzje,nie oceniajcie mnie negatywnie,poprostu kazdy uczy sie na bledach a ja płce w tej chwili za to swoim zdrowiem

Do góry stronyOnline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

ewamik

Post #7

2008-04-25 14:26:14 (4 miesiące temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Szczera jesteś Marcheweczka i niejedna to doceni.
Sa jednak dziewczyny,gdzie kosztem zdrowia będa próbowały schudnąć.
Sama nigdy nie wzięłabym takich tabletek,a schudnąc chcę....5kg
Pól siłowni w domu,a ja tylko oczy ćwiczę,bo rzucam wzrokiem to na sztangi,to na step,to na motylek i inne machiny.
Kiedyś w Polsce dziewczyna chciałą mi sprzedac tabletki,które w ciągu 3 dni pomoga zrzucić nawet 10kg.Chudnie sie w nocy.
Wspólczuję Ci samopoczucia ale ...inteligentna dziewczyna i zamiast silnej woli wybrała tabletki.
Minie troche czasu,nim te świństwo oczyści się z organizmu.
I wiesz co,wiele dziewczyn po łepkach przeczytało Twoją historie.Wychwytywały pewnie pojedyńcze wyrazy typu-kilka dni i schudłam 5kg...bluzki luźniejsze...talia szczuplejsza....
Marcheweczka informuj nas o swoim samopoczuciu,jak długo to Cie trzyma?
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #8

2008-04-25 14:34:08 (4 miesiące temu)

marcheweczka

Moderator

trzyma mnie już 3 dzień tak na maksa...mdłości ,zawroty głowy,wieczny głód,brak chęci na cokolwiek...a szczera chciałam być,bo was znam juz w jakims stopniu i wiekszosc zna mnie,wiec mam nadzieje,ze słowa i ostrzeżenia ,,znajomej,, choćby intrnetowej maja jakąś siłę przekonywania...dziękuję za słowa otuchy...

Do góry stronyOnline

kasia777

Post #9

2008-04-25 14:38:25 (4 miesiące temu)

kasia777

Kobieta

Z nami od: 18-04-2008

dziewczyny powiedzcie mi szczerze jak to dziala i ile mozna zrzucik kilogramow????
moze i ja sobie sprawie???

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #10

2008-04-25 14:44:54 (4 miesiące temu)

marcheweczka

Moderator

Cytat:

2008-04-25 14:38:25, kasia777 napisał(a):
dziewczyny powiedzcie mi szczerze jak to dziala i ile mozna zrzucik kilogramow????
moze i ja sobie sprawie???

matko...a po co ja to pisałam...kobieto jak chcesz sie czuc tak jak ja w tej chwili czyli fatalnie,nie chce sie nic,mdlosci,zawroty glowy,to rob jak chcesz,ale nie zycze nikomu tak zatrutego organizmu jaki ja mam teraz....

Do góry stronyOnline

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony