The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Tabletki antykoncepcyjne

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Tabletki antykoncepcyjne

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2

Post #1

2005-06-10 19:49 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

najlepiej w Family planning
na tej stronie znajdziesz najblizsze twojego adresu
jezeli idzie tam 1 raz lepiej niech wezmie kogos kto zna jezyk.
krok po kroku:
podchodzi do okienka i mowi ze jest tu pierwszy raz pani ja rejstruje zadajac rutynowe pytania o adres(moze smialo podac miejsce gdzie mieszka to do niczego nie zobowiazuje). Potem trzeba troszke poczekac przewaznie sa kolejki ale idzie to sprawnie i szybko.
Pani doktor (przewaznie jednak jest to pielegniarka) przeprowadza maly wywiad (wyglada to jak pierwsza wizyta u ginekologa w Polsce)
Nastepnie pani pyta jakie srodki anty. sobie zyczy wypisuje recepte z ktora trzeba sie udac do okienka gdzie sie rejstrowalo dac recepte pani wyda srodki anty -i wizyta skonczona (pigulki tez sa darmowe)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2005-06-11 13:24 (3 lata temu)

Dziękuje Elzo za szczegółowe wyjaśnienia :) Jesteś nieocenioną pomocą

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2005-09-02 09:28 (3 lata temu)

musisz iść do familly planning najbliżej miejsca zamieszkania.rejestrujesz sie tzn podajesz swoje info, oni zakładają ci karte i już gotowe za każdym razem jak tam sie zjawisz oni odszukaja twoja karte i bez zadnych pyt. dostajesz gumkitaką mała paczuszkę ok 30 jednorazowo pozdro.....

Do góry stronyOffline

PAULA_PEM

Post #4

2005-11-30 20:06 (3 lata temu)

PAULA_PEM

Z nami od: 30-11-2005

A mam takie male pytanko, poniewaz slyszalam ostatnio, ze udajac sie do ginekologa trzeba najpierw miec "wybranego" swojego lekarza ogolnego?? Nie wiem czy to prawda....
Paula

Do góry stronyOffline

PAULA_PEM

Post #5

2005-11-30 20:21 (3 lata temu)

PAULA_PEM

Z nami od: 30-11-2005

A mam takie male pytanko, poniewaz slyszalam ostatnio, ze udajac sie do ginekologa trzeba najpierw miec "wybranego" swojego lekarza ogolnego?? Nie wiem czy to prawda.... Chodzi mi o to , ze najpierw trzeba byc zarejestrowanym w przychodni NHS
Paula

Do góry stronyOffline

Rrrr

Post #6

2005-11-30 21:40 (3 lata temu)

Rrrr

Kobieta

Z nami od: 04-07-2005

tutaj sie raczej nie "udajesz" do ginekologa, chyba ze prywatnie. panstwowo to udajesz sie do ogolnego i on decyduje czy ginekolog jest potrzebny czy nie...

ewentualnie mozesz isc do najblizszej GUM clinic - za darmo i bez uprzedniej wizyty u ogolnego. GUM troche podobne sa do ginekologa, ale nie do konca. tzn zrobia Ci wiekszosc badan, a nawet dadza leki, ale nie zajmuja sie powazniejszymi rzeczami ani ciaza.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony