Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » fryzjerstwo

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » fryzjerstwo

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
Kasiczka27

Post #1

2007-06-11 18:05 (rok temu)

Kasiczka27

Z nami od: 11-06-2007

Mam na imie Kaska i mam 22 lata w pazdzierniku wybieram sie do pracy do Londynu .Pewnie minie zanim ja znajde:) z zawodu jestem Fryzjerka damska i chetnie bede robila Wam wlosy po niskich cenach i jakis promocjach:) Chaialam was spytac czy duzo osob kozysta z fryzjerow w domu , bo niewiem tak naprawde czy brac rozjasniacz i przybory...Moze macie jakies pytania dotyczace wlosow chetnie odpowiem pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

roxana

Post #2

2007-06-11 18:18 (rok temu)

roxana

Kobieta

Z nami od: 21-06-2006

hej,uwazam ze powinnas wziasc wszystko co bedzie ci potrzebne do tego zawodu.Jest tu duzo fryzjerek ktore w ten sposob pracuja tzn,,jezdza po domach,,-lecz niestety polowa nich zdecydowanie nie powinna tego robic,poniewaz nie maja o tym zielonego pojecia.Wiem to z autopsji swojej i moich kolezanek.Wiec jezeli jestes dobra fryzjerka to bardzo szybko znajdziesz stalych klientow.Powodzenia.
Lepiej płakać z mądrymi, niż śmiać się z głupcami.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Kasiczka27

Post #3

2007-06-11 21:28 (rok temu)

Kasiczka27

To widzę ze juz mam jedna klientke:):):) A ile tak mnijwiecej kosztuja pasemka baleyaz tak orientacyjnie Ja chiala bym brac mnij niz wszscy i mniec wiecej klientek Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Kasiczka27

Post #4

2007-06-12 11:58 (rok temu)

Kasiczka27

dzieki za odpowedz duzo mi dala do myslenia:) Zapraszam juz do kozystania z moich uslug fryzjerskich od pazdziernika Pozdrawiam was serdecznie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5

2007-08-14 20:56 (rok temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Witaj Kasiczka 27,chcialabym sie z Toba skontaktowac,czy mozesz podac swoj adres mailowy?Mieszkam w Londynie i szukam polskiej fryzjerki.Daj znac czy nadal planujesz przyjazd do Londynu i czy chcesz tu podjac prace w swoim zawodzie?Pozdrawiam.Ania.

Do góry stronyOffline

Kasiczka27

Post #6

2007-08-28 08:07 (rok temu)

Kasiczka27

Hej Ania dokladnie lece 27 wrzesnia ale nie do londynu tylko do Hrabstwa Kent bede mieszkala w Chatham lub w rochester .To jste godz od Londynu Moj e-mail kasiczka27@wp.pl

Niewiem czy bede pracowala w swoim zawodzie ale napewno w domu bede robila wlosy :)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

invisible

Post #7

2008-02-27 14:31:31 (6 miesięcy temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

Witam wszystkich goraco. widze ze jakis temat o fryzjestrwie. ja mam swietne wspomnienia po jednym fryzjerze w manchesterze. ma na imie Joasia i jest genialna stylistka. z tego co wiem otworzyla salon na Salfordzie nie jestem pewna ale chyba przy ulicy greatchetham street przy polskim sklepie OLA
jej numer to:07891892387

goraco polecam. wszystkie dziewczyny ktore maja problem ze znalezieniem dobrego fryzjera wysylam tam.

Do góry stronyOffline