Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » payslip w czasie urlopu macierzynskieg...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » payslip w czasie urlopu macierzynskiego???

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
silka

Post #1

2007-05-13 21:25 (2 lata temu)

silka

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Od miesiaca jestem na urlopie macierzynskim i moj pracodawca jak do tej pory dotrzymal obowiazku i przelal na moje konto to co mi sie nalezy- czyli 90% mojego wczesniejszego wynagrodzenia.Zastanawia mnie tylko czy mi wysle cos w rodzaju payslipa(tak jak co miesiac otrzymywalam wczesniej pracujac).Wydaje mi sie ze cos takigo powinien mi dostarczyc ale nie jestem pewna bo wczesniej sie nie dowiadywalam.Poprostu nie pytalam.Za wszelkie informacje dzieki!!!;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

JUSTYNA170979

Post #2

2007-06-04 17:59 (2 lata temu)

JUSTYNA170979

Kobieta

Z nami od: 01-06-2007

JA JESTEM NA URLOPIE MACIERZYŃSKIM, PRACODAWCA WYPŁACA MI PIENIAZKI NA KONTO I PAYSLIPY TAKZE DOSTAJE.
POWINNAS ZADZWONIC LUB SPOTKAC SIE Z PRACODAWCA I ZAPYTAC.
POZDRAWIAM.
JUSTYNA I ALEX

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

aniaplaszczyk

Post #3

2007-08-06 18:37 (rok temu)

aniaplaszczyk

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Cześć
Już niedługo tj. około 16 września idę na macierzyńskie a pracuje w Mc Donaldzie gdzie płacą mi na godzinę - Mam pytanie - pieniądze które będzie mi wypłacał pracodawca będą stanowic około 90% wypłaty - z jak długiego okresu bierze sie do wyliczeń dotychczasowe zarobki i czy te pieniądze są wypłacane raz na miesiąc czy tak jak wypłata ( w moim przypadku wypłaty są co dwa tygodnie ) Prosze o odzew w tej sprawie:)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

iwona4321

Post #4

2007-08-06 20:35 (rok temu)

iwona4321

Kobieta

Z nami od: 01-08-2007

czesc powinnas dostawac normalnie payslipy tylko ze bedzie na nich napiane ze jest to urlop macierzynski chyba maternity pay:-)
in

Do góry stronyOffline

snow

Post #5

2007-08-09 23:54 (rok temu)

snow

Z nami od: 26-07-2007

A propos pracy w McD's,wezma Ci prawdopodobnie pod uwage ostatnie 15 tyg.przed pojsciem na urlop,w ciagu tych 15 musisz kwalifikowac sie przez 8 tyg,zarabiajac najnizsza kwote od ktorej dedukowany jest NI(brutto ok 84 funty tygodniowo).A tak swoja droga to sama tam pracowalam,okropne miejsce,no ale placa mi moj macierzynski,zobaczysz jaka to mala kasa.I beda Ci placic raz na dwa tygodnie jak to maja w zwyczaju robic(marketingowe zagranie).Powodzonka

Do góry stronyOffline