Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Bezplodnosc...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Bezplodnosc...

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 11)
Anonim

Post #1

2005-02-16 20:44 (4 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Chcialabym Was zapytac czy ktos probowal sie tu leczyc na bezplodnosc? Ja probjue i teraz w wyniku pomylki ( mam nadzieje) mego lekarza zrobil mi sie balagan finansowy. Mialo byc darmowe a tu sie okazuje ,ze trzeba placic. Czy ktos sie orjetuje w tym temacie.Dodam jescze ,ze chodze do prywatnego Polskiego lekarza.
Kasik K.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2005-02-16 20:48 (4 lata temu)

nie bardzo się orientuję, ale mogę się conieco dowiedzieć :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2005-02-16 20:51 (4 lata temu)

Cokolwiek kto kolwiek moze... Dzieki wielkie..
Kasik K.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4

2005-02-17 14:32 (4 lata temu)

jesli leczysz sie prywatnie to normalne ze za kazda wizyte placisz.(nie malo)powinnas isc do swoiego gp porozmawiac ze swoim lekarzem o problemach .on zadecyduje co i jak.poprowadzi cie do odpowiednich lekarzy.aby nie placic za wizyty musisz miec swoj numer NHS.jestesmy teraz w ue i pewne przepisy sie zmienily.powodzenia.(jesli masz jakies dodatkowe pytania ,to pisz w miare moich mozliwosci odpowiem).agnes ;-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5

2005-02-17 18:04 (4 lata temu)

Posiadam numer GP i znam procedure Gp co do leczenia nieplodnosci, poszlam do prywatnego lekarza poniweaz nie rozumiem angielskich terminow medycznych i balam sie ze jak zaczne od GP to daleko nie zajde poprzez te bariere niezrozumienia jezyka medycznego. Moj lekarz wyslal nas do szpitala w celu zbadania nasienia meza i zapewnial ,ze to jest za darmo, niestety tam na miejscu pani przedstawila mi caly cennik (badanie nasienia 65!) . To mnie wlasnie zirytowalo ze tu niby za darmo ale jednak nie. Pomyslalam wiec ze ktos moze juz sie z taka sytuacja zetkna. Pojde jeszcze raz prywatnie jesli po tej wizycie okaze sie ze jenak mino wszystko musze placic w panstwowych szpitalach to zdecydowanie ide do GP, juz sie nie bede przejmowac ze czegos nie zrozumiem, przeciez krzywdy mi chyba nie zrobia... Ach to jest w ogole za dluga historia.Dziekuje Ci bardzo mimo wszystko.
Kasik K.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6

2005-02-18 07:00 (4 lata temu)

Kasiu, lekarze starają się wszystko wyjaśniać bardzo dokładnie, a poza tym zawsze można znaleźć kogoś, kto pójdzie z tobą, albo pomoże w tłumaczeniu wyników badań itd. Nawet jeśli coś za to zapłacisz, to i tak wyjdzie to dużo taniej niż prywatne leczenie 9 za pobyt w szpitalu płąci się setkami funtów).
Powodzenia :-)

Do góry stronyOffline

sasj

Post #7

2005-02-19 10:55 (4 lata temu)

sasj

Z nami od: 18-02-2005

kasik zawsze mozesz poprosic lekarza aby napisal ci ,to,czego nie rozumiesz ,w domciu mozesz sobie przetlumaczyc,lub ktos ci pomoze,(ja terz prosilam lekarza aby mi piasal na kartce)nie powinno byc z tym problemu.dla nich to normalne.nawet teraz tez czasem sie zdarzy ze czegos nie zrozumiem ,ale to nie znaczy ze swiat sie zawalil.glowa do gory powodzenia.agnes
praska aga.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8

2005-02-27 16:48 (4 lata temu)

ja pierwszy raz poszlam do lekarza prywatnie a teraz znalazlam GP i zrobil mi wstepne badania za ktore nie placilam a teraz musze czekac 4 miesiace na wizyte w szpitalu razem z partnerem!!!!ale z tego co sie orientuje to za nic nie bede placic!!! ;-)

Do góry stronyOffline

pomarancza

Post #9

2005-02-28 09:46 (4 lata temu)

pomarancza

Z nami od: 25-02-2005

Czesc dziewczyny, ja przez to wszystko przeszlam a teraz mamy wspanialego chlopczyka NHC jest za darmo dla Polakow, najpierw zarejestruj sie u GP ktory skieruje cie do szpitala na badania ja z mezem mielismy wszystkie badania za darmo lacznie z drobnym zabiegiemw szpitalu po ktorym zaras zaszlam w ciaze, wszystkie badania w trakcie ciazy i porod tez byly za darmo Polacy so uprawnieni do bezplatnej NHC jesli kaza Ci placic nie rob tego, czesto urzednicy sami nie wiedza jakie sa przepisy wiem ze jest trudno jek sie nie zna jezyka ale jak jestes zdeterminowana to mozna duzo w tym kraju osiagnac zycze powodzenia Pomarancza

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #10

2005-03-07 11:05 (4 lata temu)

Czesc Pomaranczko!
Czy moglabys mi napisac ile czasu trwaloTwoje cale leczenie i gdzie sie leczylas?? Jesli mozesz oczywiscie. Mozesz pisac tu lub na moj e-mail : meloko1111@aol.com lub kasik781@wp.pl
Dzieki wielkie.
Kasik K. ;-)

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony