Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » polski ginekolog poloznik

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » polski ginekolog poloznik

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
maw2be

Post #1

2007-03-01 22:42 (2 lata temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Witam.
Moja zona jest w ciazy. Sprowadzilem ja do mnie i szukam teraz polskiego ginekologa poloznika w okolicach St. Albans. Jesli ktos ma namiary na takiego to prosze o info. pozdrawiam Marcin

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

dominikabarking

Post #2

2007-04-04 22:17 (2 lata temu)

dominikabarking

Z nami od: 31-03-2007

czesc ja mysle,ze nie musisz szukac polskiego gin. bo to Cie bedzie drogo kosztowalo jedna wizyta kosztuje okolo 60£+usg.nastepne 30£lub40£ wiec okolo 100£ za kazda wizyte. Ja bym, Wam radzila zarejestrowac sie do przychodni ang. i tu masz wszystko za darmo nawet jesli Twoja zona nie ma ubezpieczenia to i tak ja zarejestruja i powoli wszystko moze zalatwiac. Ja jestem w 3.5 mies.w ciazy i jestem zadowolona z opieki.Pozdrawiam i zycze powodzenia;-).

Do góry stronyOffline

kabi

Post #3

2007-04-19 22:40 (2 lata temu)

kabi

Z nami od: 19-04-2007

moge prosic o kontakt w sprawie ginekologa i ciazy, jestem od niedawna w angli i czekam na zone, az dojedzie a jest w ciazy... szukam informacji jakichkolwiek, prosze o kontakt przez e-mail lub gg pozdrawiam
kamil

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

amelka1983

Post #4

2007-05-02 09:56 (2 lata temu)

amelka1983

Z nami od: 23-06-2006

Witam Marcin.Jestem z St.Albans.Urodzilam zdrowego syna 2 miesiace temu w Watford.Tez szukalam polskiego gina bo myslalam ze bedzie lepszy od tych w przychodni w Maltingsie.Nawet nie wiesz jak zaluje ze poszlam do polskiego lekarza.Zaplacilam jakies 120 funtow za wizyte a tak naprawde nic specjalnego nie zrobil.Ani USG ani badania ginekologicznego.Pomacal mnie po brzuchu i zrobil ECHO serca dziecka.To sa zwykli naciagacze!Robia sobie reklamy na forum i biedne dziewczyny sie nabieraja.Niech tgwoja zona pojdzie do przychodni w Maltingsie>tam ja zarejestruja i co pare tygodni bedzie miala wizyte u Midwife.To naprawde wystarcza i nie ma sie co martwic.Te polozne sa swietnie doswiadczone.Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz syrenka22@tlen.pl Pozdrawiam zone i zycze szczesliwego rozwiazania :-)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

frelcia

Post #5

2007-05-02 21:31 (2 lata temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cezsc. Przyjechalam do anglii w 8 miesiacu ciazy i piec miesiecy temu urodzilam sliczna i zdrowa coreczke Victorie. Naprawde angielskie polozne sa super doswiadczone a porod w angielskim szpitalu to luksus. Jesli zona bedzie miala pytania w sprawie porodu, znieczulen itp to chetnie jej opowiem. Moj e-mail to frelcia@interia.pl
Kiedy skrzyżują się ze sobą chmury - będzie padał deszcz, kiedy skrzyżują się ze sobą słowa - będzie bójka.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer MSN Messenger

zosiak

Post #6

2007-08-28 15:31 (rok temu)

zosiak

Z nami od: 26-08-2007

Zobaczcie www.polskaprzychodnia.co.uk.Byłam,widziałam.Jest fajnie.Ceny też.

Do góry stronyOffline