Str 50 z 70 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2021-11-09 00:00:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Mi się wydaje, że za LGBT kryje się wiele różnych rzeczy. Możliwe, że większość z nich, tak samo jak całe społeczeństwo, są apolityczni. Głosują na kogoś jak mu się bardziej coś podoba, ale nie stoją za tym przekonania polityczne. Oczywiście nawiedzonych ludzi też nie brakuje. Jak wszędzie.
|
admiralbibol | Post #2 Ocena: 0 2021-11-09 07:07:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Najwiecej na konfederacje.
LBGT jest bardzo upolitycznione, bo tylko LGBT o tym gada, normalni ludzie o tym z kim sypiaja nie mowia innym. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2021-11-09 10:42:58 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-11-09 00:00:23, daavid napisał(a): Mi się wydaje, że za LGBT kryje się wiele różnych rzeczy. Możliwe, że większość z nich, tak samo jak całe społeczeństwo, są apolityczni. Głosują na kogoś jak mu się bardziej coś podoba, ale nie stoją za tym przekonania polityczne. Oczywiście nawiedzonych ludzi też nie brakuje. Jak wszędzie. Znowu ci sie wydaje, lgbt to biedroń, jego chłopak/żona i ten fotograf. Jak wiadomo startują z list prawicy, sa liberałami z po i chodzą do kościoła. Ale spoko, wiem że robisz to specjalnie więc tłumaczyć nie będę. Dodam jeszcze, że mają prawo do organizacji parad, których nie powinny oglądać dzieci. I jest spoczko więc po raz kolejny piszę: Podaj te prawa których pozbawiony jest zwykły homoselsualny mieszkaniec Kraśnika a które ma heteroseksualny. Przecież to wyraźnie napisałeś. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #4 Ocena: 0 2021-11-09 11:30:01 (4 lata temu) |
Kawczynski, Daniel, (born 24 Jan. 1972), MP (C) Shrewsbury and Atcham, since 2005. In June 2013, he announced to his Conservative Association that his new partner was male.[57] He was the second MP in Britain to come out as bisexual, the first being Liberal Democrat Simon Hughes.[58][59] He married his Brazilian partner of eight years, Fernando Lameu, on 9 November 2019, in a civil partnership ceremony in the House of Commons.[60][61] Kawczynski is a practising Catholic.[62]
|
Thorin | Post #5 Ocena: 0 2021-11-09 11:32:29 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Daavid ty jesteś trolem i antypolakiem , weś wyjdź , na granicy pewnie byś ich zapraszał.
|
|
|
daavid | Post #6 Ocena: 0 2021-11-09 11:33:00 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-11-09 10:42:58, Jurny_Jurek napisał(a): [LIST] Podaj te prawa których pozbawiony jest zwykły homoselsualny mieszkaniec Kraśnika a które ma heteroseksualny. Przecież to wyraźnie napisałeś. Nie napisałem. Odpowiedziałem, że w Kraśniku była jednak jakąś uchwała odnośnie LGBT Po drugie prosiłem innego kolegę, żeby mi napisał w jaki sposób LGBT szkodzi gejom nie w Polsce, ale w UK. Nie dlatego, że mi się LGBT podoba bo jest odwrotnie, ale z kronikarskiego obowiązku bo nie zauważyłam żeby tak się działo, że geje mają gorzej przez LGBT. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 09-11-2021 11:43 ] |
daavid | Post #7 Ocena: 0 2021-11-09 11:37:10 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-11-09 11:32:29, Thorin napisał(a): Daavid ty jesteś trolem i antypolakiem , weś wyjdź , na granicy pewnie byś ich zapraszał. Skąd ta myśl? Uważam, że Łukaszenko robi problem z którym w pewnym momencie możemy przestać sobie radzić. Między innymi dlatego, że boimy się umiędzynarodowienia tego problemu. Łukaszenko instrumentalnie traktuje tych ludzi. Warto zauważyć, że ruska propaganda jest działa. Ostatnio znajomy z pracy, mniej więcej po linii RT mówił mi, że skoro UE płaci Turcji to i Łukaszence też powinna. Nie zauważył tylko jednej różnicy - do Turcji nikt tych ludzi nie zwoził. |
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2021-11-09 11:40:36 (4 lata temu) |
Czy ten poseł z UK działa w LGBT, organizuje marsze, nawołuje do edukacji i zmiany płci przez 9 letnie dzieci? Organizuje parady półnagich ludzi liżących sie po tyłkach w biały dzień, popiera związki kazirodcze, postulował by procz Mr, Mrs, Miss powstały dżenderowe niebinarne skróty i imiononazwiska? Czy jeździł na protesty i marsze w obronie praw LGBT?
No wiec jakich praw nie ma w Kraśniku zwykły homoseksualista a te prawa ma homoseksualista z Warszawy. Wymień 3 utracone przez tego z Kraśnika a uwierzę, że uchwała odbiera prawa ludziom homoseksualnym z Kraśnika. Potem ci przypomne przyklaskiwanie przez ciebie paszportom covidowym i planom wykluczania niezaszczepionych z podstawowych miejsc jak knajpa czy teatr (co sie w innych krajach dzieje). [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 09-11-2021 11:41 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2021-11-09 11:45:19 (4 lata temu) |
Ja nie mówię o tym, co uchwała robi zwykłym gejom, mówię, że jednak jest bo wielokrotnego wypisywany tutaj te to wytwór czyjejś wyobraźni.
Ten poseł z UK, był bardzo zaniepokojony tym co się w Polsce dzieje. Z tego co rozumiem nie jest zwykłym gejem. Raczej w jego związku są inne literki niż dwie pierwsze z omawianego skrótu. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 09-11-2021 11:49 ] |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2021-11-09 12:08:03 (4 lata temu) |
No, diżo ludzi wyraża niepokoj gdyż przekaz płynacy z Polski i najczesciej publikowany przrz polskich pseudodziennikarzy w zagranicznych gazetach jest tak samo kłamliwy jak ten o gazie dzieciom w oczy - surprise surprise onet i wyborcza. One także grzmialy o strefach wolnych od lgbt i że to dyskryminacja gejów.
Wiec skoro powtarzasz te narracje to wymień prosze może nie 3 a 1 prawo, które utracił gej z Kraśnika vs gej z Warszawy w wyniku tej uchwały a potem pogadamy o geju-mp z UK. Tego UK co do poczatku lat 70-tych pakowało ich do pudła. Biedny poseł, szkoda że nie jest zaniepokojony znakami, które umieszczają sami zainteresowani w stolicy jego kraju a nie gej-fotograf, ktory sam przyczepia te tabliczki by posel Kawczynski sie "niepokoił". ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 09-11-2021 12:12 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|