Str 49 z 70 |
|
---|---|
Thorin | Post #1 Ocena: 0 2021-11-08 08:13:35 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Fajna inicjatywa. Chorobe trzeba leczyć, wiem ,że zaraz jak zwykle ktoś napisze : a księża? to co święci ? pedofilia też jest zła i trzeba piętnować, ale nie wszyscy księża są źli , a jak podzielisz osobe kochającą tą samą płeć? Na zboczonych i nie zboczonych bo nie rozumiem ?
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2021-11-08 10:14:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
[LIST]
Cytat: 2021-11-08 07:45:54, daavid napisał(a): Uważam, że to kretyńska inicjatywa. Po pierwsze za tą inicjatywą nie idzie nic konkretnego, poza demonstrowaniem swojej niechęci do tzw. LGBT. Czy nam się podoba, czy nie to te literki to też konkretnymi ludzie. Możemy ich nie lubić, ale mają takie same prawa jak wszyscy inni ludzie. [ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 08-11-2021 08:12 ] Znam osobiście ludzi o odmiennej seksualności i wiem bezpośrednio od nich, że cały ruch LGBT ghgffjiuyrszh więcej im szkody robi niż pożytku niesie. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #3 Ocena: 0 2021-11-08 12:29:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2021-11-08 10:14:52, Gwontownik napisał(a): [LIST] Cytat: 2021-11-08 07:45:54, daavid napisał(a): Uważam, że to kretyńska inicjatywa. Po pierwsze za tą inicjatywą nie idzie nic konkretnego, poza demonstrowaniem swojej niechęci do tzw. LGBT. Czy nam się podoba, czy nie to te literki to też konkretnymi ludzie. Możemy ich nie lubić, ale mają takie same prawa jak wszyscy inni ludzie. [ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 08-11-2021 08:12 ] Znam osobiście ludzi o odmiennej seksualności i wiem bezpośrednio od nich, że cały ruch LGBT ghgffjiuyrszh więcej im szkody robi niż pożytku niesie. Rylly? Znasz osobiście takie osoby czy tylko jakieś osoby z internetu? I najważniejsze. To, że w Polsce jest ferment to ja wiem. Ale wytłumacz mi jak ruch LGBT szkodzi gejom np. w UK? I na marginesie. Ja większości z nich nie lubię. (W pracy mam takich co to sobie są gejami, wszyscy o tym wiedzą, ale nie ma tematu bo o czym tutaj rozmawiać. Nic do nich nie mam bo co mnie to obchodzi. Tyle, że nie mój klimat i nie mamy za dużo do porozmawiania. Są też tacy którzy robią dużo zamieszania wokół swojej osoby i np. opowiadają o swoich seksualnych przeżyciach. Wszystkim. Tych nie cierpię bo są obleśni.) |
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2021-11-08 12:44:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Tak, znam osobiście przynajmniej 5 osób. Wszystkie mają takie samo stanowisko w tej sprawie i żyją w społeczeństwie jak każda inna osoba. 'inna' nie znaczy, że jakiś odmieniec. Po prostu jak każdy z nas.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2021-11-08 12:59:05 (4 lata temu) |
No dobra a jak LGBT szkodzi gejom w UK?
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-11-08 17:06:56 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-11-08 07:45:54, daavid napisał(a): Uważam, że to kretyńska inicjatywa. Po pierwsze za tą inicjatywą nie idzie nic konkretnego, poza demonstrowaniem swojej niechęci do tzw. LGBT. Czy nam się podoba, czy nie to te literki to też konkretnymi ludzie. Możemy ich nie lubić, ale mają takie same prawa jak wszyscy inni ludzie. [ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 08-11-2021 08:12 ] To jakie prawa zabiera im Kraśnik? Nie, tym wpisem potwierdzasz jednak diagnozę Sweet o czytelniku GW. Ja uważam, że powinna powstać ustawa na poziomie krajowym zabraniająca zboczeńcom czyli tzw "drag queens" wstępu do szkoły by opowiadać im o przyjemności z dotyku i że mogą sobie zmienić płeć. Jak ułamek % dzieci ma zaburzenia w definiowaniu swojej płci to niech rodzice udadzą się do psychologa. Zdecydowana większość dzieci nie musi ani oglądać to dziwactwo a tym bardziej słuchać. Wystarczy w wieku licealnym gdy dzieci są już dojrzalsze wytłumaczyć, że sa wśród nas różni ludzie o 2654 dżenderach, LBGTQWERTY+ którzy mają takie same prawa jak pozostali ludzie z wyjątkiem ślubów i adopcji dzieci gdyż jest to definiowane przez konstytucje (rodzina) i prawo. Poza tym mogą sobie żyć w związkach, pracować, korzystać ze służby zdrowia, chodzić do kina czy restauracji a jak spisza testament to sobie mogą dziedziczyć. Nie ma prawa, które ich dyskryminuje ale chodzi tu o mały % tych ludzi, którzy zwyczajnie z tego żyją realizując tzw."małymi kroczkami" postulaty o adopcji dzieci czy właśnie "edukacji seksualnej po lgbtowskiemu" oraz rywalizacje w sporcie jako np.byli faceci. W takim USA się udało co tylko powoduje "piekło kobiet" w sporcie oraz pod prysznicem co już zaowocowało gwałtem rzekomej kobiety w meskim ciele na kobiecie. I jak ten przywódca youth lgbt scotland wielu z nich to pedofile bo najwyższy % udział w pedofili to homoseksualni mężczyźni. Co sam podkreślasz w przypadku księży-pedofili. Nie ma nic złego, że demokratycznie wybrana władza samorządowa oficjalnie zabrania im edukacji seksualnej po lgbtowskiemu czyli wraz z wytycznymi dokumentu, który sugeruje opowiesci 9-latkom o radości z onanizmu. To kest oczywiście pod pretekstem edukacji o "złym dotyku" i tylko wyjątkowo naiwni ludzie w to wierzą. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Thorin | Post #7 Ocena: 0 2021-11-08 17:27:26 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
daavid to jakiś troll tutaj bez kitu , wszystko co LGBETE , europejskie to dobre i trzeba tego bronić , a kościół , Polske, narodowców by zmieszał z błotem.
Ojj niech wróci wojna albo jakiś bunt zobaczymy co takie ciepłe chłopaki będą wtedy robić hahahahah, już nie będzie klikania i mówienia o swoich zboczonych doznaniach , nagle znormalnieją? |
admiralbibol | Post #8 Ocena: 0 2021-11-08 17:41:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Przeciez zalozyli homokomando ktore trenuje w jakichs parkach.
Moglbym powiedziec ze w tancu sie nie p... Ale czy tak jest, nie wiadomo. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2021-11-08 18:25:32 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-11-08 17:27:26, Thorin napisał(a): daavid to jakiś troll tutaj bez kitu , wszystko co LGBETE , europejskie to dobre i trzeba tego bronić , a kościół , Polske, narodowców by zmieszał z błotem. Ojj niech wróci wojna albo jakiś bunt zobaczymy co takie ciepłe chłopaki będą wtedy robić hahahahah, już nie będzie klikania i mówienia o swoich zboczonych doznaniach , nagle znormalnieją? Ciepłe chłopaki były zawsze. Walczyli, nawet w PW |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2021-11-08 18:40:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-11-08 18:25:32, daavid napisał(a): Cytat: 2021-11-08 17:27:26, Thorin napisał(a): daavid to jakiś troll tutaj bez kitu , wszystko co LGBETE , europejskie to dobre i trzeba tego bronić , a kościół , Polske, narodowców by zmieszał z błotem. Ojj niech wróci wojna albo jakiś bunt zobaczymy co takie ciepłe chłopaki będą wtedy robić hahahahah, już nie będzie klikania i mówienia o swoich zboczonych doznaniach , nagle znormalnieją? Ciepłe chłopaki były zawsze. Walczyli, nawet w PW Walczył też murzyn, dzieci, zwykli ludzie wiec nic dziwnego, że ktoś też był gejem. Czy musisz za szechterówką i okopress to podkreślać? Przecież ten fakt nie ma nic wspólnego z lgbt bo przypominam - to skrajnie lewicowa organizacja której zadaniem jest min.pomoc dzieciom w zmianie płci bez zgody rodziców i wpychanie zboków do przedszkoli i szkół by ich edukować i uzmysłowić, że fakt posiadania ptaszka nie oznacza bycia mężczyzną. Jest ideologia LGBT i skoro większości społeczeństwa nie pasuje ta edukacja to trzeba ten wybór uszanować a nie tupać nòżkami jak trumpowcy po zwyciestwie Dżoł? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|