Str 40 z 70 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2021-11-02 21:17:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Kobiety umierają też w wyniku posocznicy po legalnej aborcji, ale większość tu piszących o tym nie wie bo feministki roznoszą miasta tylko wtedy kiedy smierć następuje po zabiegu w podziemiu aborcyjnym. Wtedy można dopisywać do tego ideologie o chorych ideologach i Kaczyńskim, który chce chrzczić dzieci.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
daavid | Post #2 Ocena: 0 2021-11-02 23:46:05 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2021-11-02 21:17:23, SweetLiar napisał(a): Kobiety umierają też w wyniku posocznicy po legalnej aborcji, ale większość tu piszących o tym nie wie bo feministki roznoszą miasta tylko wtedy kiedy smierć następuje po zabiegu w podziemiu aborcyjnym. Wtedy można dopisywać do tego ideologie o chorych ideologach i Kaczyńskim, który chce chrzczić dzieci. Chcesz powiedzieć, że jakby nie umarła przez zaniedbanie lekarzy i ociąganie się z wywołaniem poronienia to umarłaby w wyniku zabiegu? |
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-11-03 00:06:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-11-02 23:46:05, daavid napisał(a): Cytat: 2021-11-02 21:17:23, SweetLiar napisał(a): Kobiety umierają też w wyniku posocznicy po legalnej aborcji, ale większość tu piszących o tym nie wie bo feministki roznoszą miasta tylko wtedy kiedy smierć następuje po zabiegu w podziemiu aborcyjnym. Wtedy można dopisywać do tego ideologie o chorych ideologach i Kaczyńskim, który chce chrzczić dzieci. Chcesz powiedzieć, że jakby nie umarła przez zaniedbanie lekarzy i ociąganie się z wywołaniem poronienia to umarłaby w wyniku zabiegu? To się zdecyduj umarła w skutek zaniedbania lekarzy czy dlatego że Polską rządzą chorzy ideolodzy i Kaczyński wymaga chrztu moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-11-03 00:08:27 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Daavida ulubiony temat widzę więc podsunę ciekawostkę - pierwszy ruch feministyczny był przeciwny aborcji. Teraz są wyprane głowy w postaci Lempart, obrażające ówczesne ruchy feministyczne.
Jak podałem wiadomość, że przez covid lekarz bał sie 36-letniej bydgoszczanki i matki 6 dzieci lecząc ja na rwe kulszowa przez telefon, która po kilku miesiacach okazała sie rakiem i kobieta zmarła - to daavid nawet okiem nie mrugnął. "Spoko, 6 dzieci nie ma mamy ale co tam, takie życie". Kobieta wyraźnie za późno dociera do szpitala, umiera w nim ale - NIE ZROBIONO SKROBANKI, PIEKŁO KOBIET!!! I ulubiony temat wałkowany. Czemu podałem te liczby z UK? Bo właśnie pod pretekstem takich przypadków liczba skrobanek wywaliła by w kosmos, tak 75.000 rocznie. Tyle nagle byłoby "zdeformowanych płodów" i zagrożonych mam a prawda jest jedna. Powszechna seksualizacja życia czyli tzw.postępowość, promowanie bzykania hurtowego i zaliczania partnera co night out a jak nie ma pigułki czy gumki pod ręką? Clap clap nhs honey, załatwi się prywatnie jak trzeba. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 03-11-2021 00:09 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #5 Ocena: +1 2021-11-03 02:55:58 (4 lata temu) |
[/LIST]
Cytat: 2021-11-03 00:06:25, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-11-02 23:46:05, daavid napisał(a): Cytat: 2021-11-02 21:17:23, SweetLiar napisał(a): Kobiety umierają też w wyniku posocznicy po legalnej aborcji, ale większość tu piszących o tym nie wie bo feministki roznoszą miasta tylko wtedy kiedy smierć następuje po zabiegu w podziemiu aborcyjnym. Wtedy można dopisywać do tego ideologie o chorych ideologach i Kaczyńskim, który chce chrzczić dzieci. Chcesz powiedzieć, że jakby nie umarła przez zaniedbanie lekarzy i ociąganie się z wywołaniem poronienia to umarłaby w wyniku zabiegu? To się zdecyduj umarła w skutek zaniedbania lekarzy czy dlatego że Polską rządzą chorzy ideolodzy i Kaczyński wymaga chrztu Zaniedbali bo się boją chorego zideologizowanego prawa. |
|
|
daavid | Post #6 Ocena: +1 2021-11-03 02:57:37 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-11-03 00:08:27, Jurny_Jurek napisał(a): Daavida ulubiony temat widzę więc podsunę ciekawostkę - pierwszy ruch feministyczny był przeciwny aborcji. Teraz są wyprane głowy w postaci Lempart, obrażające ówczesne ruchy feministyczne. Jak podałem wiadomość, że przez covid lekarz bał sie 36-letniej bydgoszczanki i matki 6 dzieci lecząc ja na rwe kulszowa przez telefon, która po kilku miesiacach okazała sie rakiem i kobieta zmarła - to daavid nawet okiem nie mrugnął. "Spoko, 6 dzieci nie ma mamy ale co tam, takie życie". Kobieta wyraźnie za późno dociera do szpitala, umiera w nim ale - NIE ZROBIONO SKROBANKI, PIEKŁO KOBIET!!! I ulubiony temat wałkowany. Czemu podałem te liczby z UK? Bo właśnie pod pretekstem takich przypadków liczba skrobanek wywaliła by w kosmos, tak 75.000 rocznie. Tyle nagle byłoby "zdeformowanych płodów" i zagrożonych mam a prawda jest jedna. Powszechna seksualizacja życia czyli tzw.postępowość, promowanie bzykania hurtowego i zaliczania partnera co night out a jak nie ma pigułki czy gumki pod ręką? Clap clap nhs honey, załatwi się prywatnie jak trzeba. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Jurny_Jurek</i> 03-11-2021 00:09 ] Jak za późno skoro czeka i wysyła SMSy do rodziny? Co za argumenty, że coś tam z covidem? Co ma piernik do wiatraka? |
andyopole | Post #7 Ocena: 0 2021-11-03 05:12:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Glosujcie dalej na forumowicza kwartalu.
![]() |
SweetLiar | Post #8 Ocena: 0 2021-11-03 07:06:21 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-11-02 23:46:05, daavid napisał(a): Cytat: 2021-11-02 21:17:23, SweetLiar napisał(a): Kobiety umierają też w wyniku posocznicy po legalnej aborcji, ale większość tu piszących o tym nie wie bo feministki roznoszą miasta tylko wtedy kiedy smierć następuje po zabiegu w podziemiu aborcyjnym. Wtedy można dopisywać do tego ideologie o chorych ideologach i Kaczyńskim, który chce chrzczić dzieci. Chcesz powiedzieć, że jakby nie umarła przez zaniedbanie lekarzy i ociąganie się z wywołaniem poronienia to umarłaby w wyniku zabiegu? Zaniedbanie lekarzy ma swoje konsekwencje i mogła umrzeć w jego wyniku w trakcie lub już po zabiegu. Do takich zaniedbań dochodzi też w trakcie zwykłych porodów. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-11-03 08:03:51 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-11-03 02:55:58, daavid napisał(a): Zaniedbali bo się boją chorego zideologizowanego prawa. kto się boi, lekarze nie rozśmieszaj mnie, tak jak sędziowie boja się naruszać prawo a celebryci prowadzić po alkoholu. Kto według ciebie wyda opinie, ze to wynikało z zaniedbania, inni lekarze moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
SweetLiar | Post #10 Ocena: 0 2021-11-03 08:22:40 (4 lata temu) |
Oczywiście, że inni lekarze to jest jedno z najbardziej hermetycznych środowisk zawodowych. Nawet kler się przy nich umywa.
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę, ale dotąd w Polsce żaden lekarz nie stracił praw do wykonywania zawodu przez swoje błędy i zaniedbania, a trochę takich spraw było. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|