MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

"Wyrok na kobiety"

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 70 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 68 | 69 | 70 ] - Skocz do strony

Str 29 z 70

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daavid

Post #1 Ocena: +1

2020-11-07 10:57:21 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Piszę ostatni raz.
Kaczyński jednoosobowo zarządził poruszenie tematu aborcji. Nie wiem w jakim celu, mogę się domyślać. Oprócz przytoczonych tutaj powodów w przestrzeni publicznej pojawiają się też inne np. traci poparcie w samym PiSie lub jest w kropce no pojawiło się coś na prawo od samego PiSu. Uważam, że chęć wprowadzenia lockdownu jest najbardziej absurdalnym przypuszczeniem, ale cały czas poruszamy się w obszarze niepewności bo nikt nie siedzi w głowie Kaczyńskiego.
Kaczyński z całą pewnością domyślał się, że poruszenie tematu aborcji wywoła reakcje. Przecież tak samo było wcześniej, kiedykolwiek ten temat wchodził na tapetę. Było też tak samo przed wymyśleniem tzw. "kompromisu". Byłem wtedy nastolatkiem - do dzisiaj pamiętam, że ludzie byli zmęczeni ciągłą wojną o aborcję.
Kaczyński wie, że gromadzący się ludzie stanowią zagrożenie w sensie epidemiologicznym. Wie bo o tym mówił.
Teraz łącząc poszczególne twierdzenia można powiedzieć, że Kaczyński z premedytacją (nie wiem po co, ale jest to w tej chwili najmniej ważne) doprowadził do aktywizacji tematu aborcji wiedząc, że wywoła to reakcje w społeczeństwie i doprowadzi do niebezpiecznej sytuacji.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

admiralbibol

Post #2 Ocena: -1

2020-11-07 11:31:08 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Nazwisko "Kaczynski" pada 5 razy. Czy to jakas niezdrowa fascynacja ?
Kawaler z kotem jednoosobowo rzadzi i dzieli, a cala europa sie temu przyglada ?
SZOK.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2020-11-07 11:55:09 (5 lat temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2020-11-07 10:57:21, daavid napisał(a):
Piszę ostatni raz.
Kaczyński jednoosobowo zarządził poruszenie tematu aborcji. Nie wiem w jakim celu, mogę się domyślać. Oprócz przytoczonych tutaj powodów w przestrzeni publicznej pojawiają się też inne np. traci poparcie w samym PiSie lub jest w kropce no pojawiło się coś na prawo od samego PiSu. Uważam, że chęć wprowadzenia lockdownu jest najbardziej absurdalnym przypuszczeniem, ale cały czas poruszamy się w obszarze niepewności bo nikt nie siedzi w głowie Kaczyńskiego.
Kaczyński z całą pewnością domyślał się, że poruszenie tematu aborcji wywoła reakcje. Przecież tak samo było wcześniej, kiedykolwiek ten temat wchodził na tapetę. Było też tak samo przed wymyśleniem tzw. "kompromisu". Byłem wtedy nastolatkiem - do dzisiaj pamiętam, że ludzie byli zmęczeni ciągłą wojną o aborcję.
Kaczyński wie, że gromadzący się ludzie stanowią zagrożenie w sensie epidemiologicznym. Wie bo o tym mówił.
Teraz łącząc poszczególne twierdzenia można powiedzieć, że Kaczyński z premedytacją (nie wiem po co, ale jest to w tej chwili najmniej ważne) doprowadził do aktywizacji tematu aborcji wiedząc, że wywoła to reakcje w społeczeństwie i doprowadzi do niebezpiecznej sytuacji.
Nie to żeby Kaczyński był moim idolem, ale niedługo to jak się pociąg spóźni to winny Kaczyński. Jak krowa da mało mleka to winny Kaczyński. Jak nieurodzaj to winny Kaczyński. Jak nadprodukcja to winny Kaczyński. Deszcz pada winny Kaczyński, nie chce padać winny Kaczyński. Czajka wylała winny Kaczyński. Wirus się rozprzestrzenia winny Kaczyński, ...
...
...
A jak jakaś informacja pozytywną to "a tego Kaczyńskiemu sp....yć się nie udało".
Czy może wychodzisz z założenia, że jak w zdaniu krytyki Kaczyńskiego nie ma to zdanie niekompletne?

David. masz obsesję i tego najbardziej jest winny Kaczyński.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 07-11-2020 12:07 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #4 Ocena: +1

2020-11-07 12:08:48 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Obsesję? Ten facet ciąga sznurkami w Polsce. Jednoosobowo. Wicepremier rządzi premierem.
Jeśli wydał decyzję to jest winny. Co więcej, jeśli rządzi to jest odpowiedzialny za swoje decyzje. Za obywateli również, jeśli te decyzje wpływają na ich zachowanie.

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #5 Ocena: 0

2020-11-07 12:13:27 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Wracajac do tematu. Wczoraj uplynal termin ultimatum jakie postawila Lempart.
Strach sie bac.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #6 Ocena: 0

2020-11-07 12:18:27 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Uważasz, że ona zyskała jakaś pozycję polityczną? Szczerze wątpię.

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 07-11-2020 12:18 ]

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #7 Ocena: 0

2020-11-07 12:23:59 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Musiales widziec postulaty. Dla ich spelnienia setki tysiecy osob dostana covida.
Nie ma lekko, rewolucja wymaga ofiar.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2020-11-08 20:08:41 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

David, czy pis już spełnił rządania i podał się do dymisji? Miał tydzień na spełnienie postulatòw a jak nie to kapuś Boni napisze rezolucje jak te do ISIS, po której sie poddali.

W normalnym kraju taki ktos jak kapus Boni byłby spalonh i dawno na politycznym aucie. Tyle lat kłamania i zaprzeczania a potem coming out - zdradzaľem żonę i mnie SB zmusiło bym kapował na kolegów. I taki ktoś w PL wciaz robi kariere polityczna, glosuha na niego ludzie, bywał nawet ministrem a teraz jest w zarzadzie tego smiesznego tworu. Bzykał kochanki przedmiotowo traktując żonę - a teraz walczy z uprzedmiotowieniem kobiet. I ludzie to łykają.

Tam jest jeszcze Szumi i czasem myślę, że on pisze na forum pod nickiem daavid. Uderzajaca obiektywność i chęć spalenia każdego kościoła.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #9 Ocena: 0

2020-11-09 06:07:29 (5 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Obrazek

mnie przekonala !

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #10 Ocena: 0

2020-11-09 08:12:04 (5 lat temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2020-11-07 12:08:48, daavid napisał(a):
Obsesję? Ten facet ciąga sznurkami w Polsce. Jednoosobowo. Wicepremier rządzi premierem.
Jeśli wydał decyzję to jest winny. Co więcej, jeśli rządzi to jest odpowiedzialny za swoje decyzje. Za obywateli również, jeśli te decyzje wpływają na ich zachowanie.

A nie pisałem?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 70 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 68 | 69 | 70 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,