Przeglądaj forum |
Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka |
|
Strona główna » Damskie Sprawy » poszukuje ginekologa |
| Autor | (Odpowiedzi: 5) |
|---|---|
| dzidzia | Post #1 2007-01-23 17:33 (2 lata temu) |
Z nami od: 23-01-2007 |
czy ktos wie jak mozna sprawdzic spis polskich ginekologow i gdzie pracuja? wiem ze sa w londynie to dla mnie za daleko. moze ma ktos informacje o lekarzach w innych miastach?poludnie anglii
|
| Maya64 | Post #2 2007-02-05 09:18 (2 lata temu) |
Z nami od: 04-02-2007 Skąd: Gdzies w UK |
Nie mozesz szukac ginegologa w taki sam sposob jak w polsce.Prywatnych gabinetow raczej nie ma no moze w Lonynie za krolewska cene.Tutaj idziesz do GP i sla cie tam gdzie wszystkich i nie masz wyboru.Co najwyzej jesli jestes nie zadowolona to po wielkich tlumaczeniach poprosisz o tzw.Second opinion a to moze potrwac.Polecam lot do PL.
|
| kabi | Post #3 2007-04-19 22:50 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-04-2007 Skąd: Leamington |
hmmm a mozecie mi wyjasnic jak to wogule z tymi ginekologami? moja zona ma przyjechac za miesiac, jest w ciazy, a nie wiem nawet w ktora strone isc zeby jej ginekologa zalatwic... pozatym czy jak ja legalnie pracuje to jej sie nalezy bezplatna opieka lekarska? i mam jeszcze syna 2 lata - jemu tez sie przyda opieka lekarska napewno, a nie chce wracac do polski bo mnie tam nie stac na chleb dla syna... prosze o jakis sensowne informacje, kontakt przez e-mial lub gg
pozdrawiam kamil |
| renia_ta | Post #4 2007-04-21 13:39 (2 lata temu) |
Z nami od: 30-03-2007 Skąd: Jastrzebie/New Malden |
kabi.tam gdzie mieszkasz szukasz GP(przychodnia).zglosisz sie z zona,dostaniesz papierki do wypelnienia i po sprawie.kazdy lekarz przysluguje tobie i twojej rodzinie za darmo.nie ma z niczym problemu.maluszek ma leki za darmo dorosli placa ale nie sa to tak kolosalne sumy jak w polsce.zycze powodzenia i szczesliwego rozwiazania
Renata:-)
|
| Maya64 | Post #5 2007-04-21 13:55 (2 lata temu) |
Z nami od: 04-02-2007 Skąd: Gdzies w UK |
Zgadzam sie z powyzsza odpowiedza ale dodam ze w Anglii ginekologa w sprawach ciazy tylko sie widuje raz jak wszystko idzie dobrze a jak sa problemy to wtedy jest tych wizyt wiecej.Glownie polozna prowadzi cala ciaze.Szczeze mowiac one wiecej wiedza niz ci lekarze.Powodzenia
|
| kabi | Post #6 2007-04-23 17:28 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-04-2007 Skąd: Leamington |
dziekuje serdecznie za te wypowiedzi duzo mi pomogly wiem gdzie sie zaczepic... chetnie nawiaze jakis kontakt w celu wymiany jakis informacji
|