Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » poszukuje ginekologa

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » poszukuje ginekologa

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
dzidzia

Post #1

2007-01-23 17:33 (2 lata temu)

dzidzia

Z nami od: 23-01-2007

czy ktos wie jak mozna sprawdzic spis polskich ginekologow i gdzie pracuja? wiem ze sa w londynie to dla mnie za daleko. moze ma ktos informacje o lekarzach w innych miastach?poludnie anglii

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Maya64

Post #2

2007-02-05 09:18 (2 lata temu)

Maya64

Z nami od: 04-02-2007

Nie mozesz szukac ginegologa w taki sam sposob jak w polsce.Prywatnych gabinetow raczej nie ma no moze w Lonynie za krolewska cene.Tutaj idziesz do GP i sla cie tam gdzie wszystkich i nie masz wyboru.Co najwyzej jesli jestes nie zadowolona to po wielkich tlumaczeniach poprosisz o tzw.Second opinion a to moze potrwac.Polecam lot do PL.

Do góry stronyOffline

kabi

Post #3

2007-04-19 22:50 (2 lata temu)

kabi

Z nami od: 19-04-2007

hmmm a mozecie mi wyjasnic jak to wogule z tymi ginekologami? moja zona ma przyjechac za miesiac, jest w ciazy, a nie wiem nawet w ktora strone isc zeby jej ginekologa zalatwic... pozatym czy jak ja legalnie pracuje to jej sie nalezy bezplatna opieka lekarska? i mam jeszcze syna 2 lata - jemu tez sie przyda opieka lekarska napewno, a nie chce wracac do polski bo mnie tam nie stac na chleb dla syna... prosze o jakis sensowne informacje, kontakt przez e-mial lub gg
pozdrawiam
kamil

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

renia_ta

Post #4

2007-04-21 13:39 (2 lata temu)

renia_ta

Z nami od: 30-03-2007

kabi.tam gdzie mieszkasz szukasz GP(przychodnia).zglosisz sie z zona,dostaniesz papierki do wypelnienia i po sprawie.kazdy lekarz przysluguje tobie i twojej rodzinie za darmo.nie ma z niczym problemu.maluszek ma leki za darmo dorosli placa ale nie sa to tak kolosalne sumy jak w polsce.zycze powodzenia i szczesliwego rozwiazania:-D
Renata:-)

Do góry stronyOffline

Maya64

Post #5

2007-04-21 13:55 (2 lata temu)

Maya64

Z nami od: 04-02-2007

Zgadzam sie z powyzsza odpowiedza ale dodam ze w Anglii ginekologa w sprawach ciazy tylko sie widuje raz jak wszystko idzie dobrze a jak sa problemy to wtedy jest tych wizyt wiecej.Glownie polozna prowadzi cala ciaze.Szczeze mowiac one wiecej wiedza niz ci lekarze.Powodzenia

Do góry stronyOffline

kabi

Post #6

2007-04-23 17:28 (2 lata temu)

kabi

Z nami od: 19-04-2007

dziekuje serdecznie za te wypowiedzi duzo mi pomogly wiem gdzie sie zaczepic... chetnie nawiaze jakis kontakt w celu wymiany jakis informacji

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu