Str 4 z 7 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2017-11-23 09:52:14 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
a ja nie porownalem auta do bielizny tylko napisalem ze ktos moze odniesc sukces sprzedajac wode mineralna innej marki niz tej ktora jest obecnie na rynku
|
Marta2509 | Post #2 Ocena: 0 2017-11-23 12:33:25 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Gal, odpowiadajac na Twoje pytanie czy AS sie przyjmie w Polsce.
Uwazam sie sie nie przyjmie. Jest to sex shop, jakby nie patrzec. W UK jest to normalne ze AS jest w kazdym wiekszym badz mniejszyc centrum handlowym i nikt nie ma oporow zeby tam wejsc. w Polsce sexshopy zwykle poukrywane sa w ciemnych kamienicach i nazywaja sie 'Amorek' 'Serduszko' albo jakies jeszcze inne zdrobnienie z napisem 'sex shop' malym druczkiem. Nie wiem jak z klientela ale mialam kolezanke pracujaca w takim sklepie i mowila ze glowni 'klienci' to 17/18 latkowie ktorzy ida tam dla beki albo kupuja komus cos na 18stke... Nie wydaje mi sie zeby Ann Summers przyjal sie np w Zlotych Tarasach czy Galerii Katowickiej, w ogole w zadnym centrum handlowym w Polsce. Polki maja problem zeby isc i kupic sobie porzadnie dopasowany biustonosz bo sie wstydza brafiterki wiec nie wyobrazam sobie zeby w centrum Manufaktury w Lodzi kupowaly wibrator ![]() |
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2017-11-23 12:44:26 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
no cos w tym jest
moze warto zamienic kabaretki na kuchenny fartuszek u mnie jest pl knajpka caly czas oblegana przez klientow sukces lezy chyba w prostocie adnego menu na 10str9n tylko kompot i 3 dania do wybory plus dobra cena |
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2017-11-23 18:03:46 (7 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Uwazam sie sie nie przyjmie. Jest to sex shop, jakby nie patrzec (...)
Niby tak, natomiast raczej rozni sie i to bardzo od przecietnego sex shopu. Roznica tkwi wlasnie w tym, ze skierowany jest do kobiet. Badajac rynek w Pl/ przegladajac online trafilam na przyklad na wibratory w opakowniu ze zdjeciem blond silikonowej Pameli. Nie wiem, ale mnie (czytaj, kobiety) sztuczna lala nie nakreci, i Ann Summers jakos to rozumie. Chcesz zdobyc kobiete klienta, to sprzedawaj produkt wygadajacy w torebce jak kolejny perfum czy szminka; ) a jesli juz koniecznie ktos musi byc na opakowaniu, to niech to bedzie jakis piekny model. A co; ) Cytat z bloga: Ann Summers to sklep zalozony, prowadzonu i skierowany do kobiet. Jesli wolicie, taki feministyczny sex sklep dla klienta- kobiety, nie faceta tym razem. Well, w kazdym badz razie ja od razu wylapalam roznice jak zwiedzilam te obskurne *** miejsca w Polsce adresowane do odbiorcy prostaka, bidaka walacego sie z jakimis tirowkami. Dla porownania AS to luksus, erotyka, nowoczesnosc, no i klientem to tu jest kobieta. Facet co najwyzej robi za sluzacego: P Czyli prawidlowo. Dominatrix; ) ![]() Hmm, mieszkancy miast, takie babki 30+, 40+ poki co sa jak najbardziej za. Chyba, ze ja mam takich znajomych niezbyt reprezentatywnych dla ogolu? Poznan, Paris, Nowy York? ; ) @Marta, ta koleznak rozumiem nie pracowala dla AS tylko w zwyklym sex shopie? Cytat: W UK jest to normalne ze AS jest w kazdym wiekszym badz mniejszyc centrum handlowym i nikt nie ma oporow zeby tam wejsc.
To moze byc te 40 lat na rynku, firma z tradycja, zbudowany caly marketing i reklama juz od dawna, etos, filozofia, no i nie zapominajmy, ze to sprzedaz bielizny sexownej a nie tylko zabawek. @stanislawski, re photos: namiary na bloga masz; ) @cris, Cytat: wszystko rozchodzi sie o reklame i zaszczepienie w glowach Polek ze jest to wyjatkowy produkt za przystepna cene
takie ala hm niby troche lepsze od primarka ale mozna juz polozyc pod choinke i sie czlowiek nie wstydzi Dokladnie. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 23-11-2017 18:12 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
andypolo | Post #5 Ocena: 0 2017-11-23 18:17:28 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2017-11-23 18:03:46, galadriel napisał(a): Cytat z bloga: Ann Summers to sklep zalozony, prowadzonu i skierowany do kobiet. Jesli wolicie, taki feministyczny sex sklep dla klienta- kobiety, nie faceta tym razem. Well, w kazdym badz razie ja od razu wylapalam roznice jak zwiedzilam te obskurne *** miejsca w Polsce adresowane do odbiorcy prostaka, bidaka walacego sie z jakimis tirowkami. Dla porownania AS to luksus, erotyka, nowoczesnosc, no i klientem to tu jest kobieta. Facet co najwyzej robi za sluzacego: P Czyli prawidlowo. Dominatrix; ) ![]() Gal, mniemam, że to twój autorski cytat... |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2017-11-23 18:32:22 (7 lat temu) |
Wszystko w blogu to moja pisanina.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
MrMaverick | Post #7 Ocena: 0 2017-11-23 18:40:48 (7 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2017 Skąd: x |
Cytat: 2017-11-22 23:03:18, galadriel napisał(a): ![]() Tak, na fotce, to moje nogi; ) Muszę powiedzieć , że gdybym miał ocenić nogi na tej fotce , to daje 10/10. ![]() |
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2017-11-23 18:48:39 (7 lat temu) |
Dzieki; )
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 23-11-2017 18:48 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
andypolo | Post #9 Ocena: 0 2017-11-23 18:53:51 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
MrMaverick. A jakbyś ocenił moje nogi? 😃
![]() |
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2017-11-23 18:58:10 (7 lat temu) |
A pamietacie Tiny Turner nogi? Tez po 40- tce...
![]() ; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|