Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » LaciBios Femina - czy dostepy w Anglii...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » LaciBios Femina - czy dostepy w Anglii???

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
manika

Post #1

2006-11-22 13:18 (2 lata temu)

manika

Z nami od: 07-11-2006

hej, mam bardzo dla mnie ważne pytanie, czy wiecie moze czy w Anglii można kupić preparat probiotyczny o nazwie LaciBios Femina? to taki probiotyk z pałeczkami kwasu mlekowego, który ma za zadnaie utrzymywać odpowiednie pH w pochwie i przywracać prawidłową flore bakteryjną... jednym słowem zabezpiecza przed infekcjami. Ja go biore cały czas i ponieważ chce wyjechać nie wiem, czy jest tam dostępny czy mam tutaj zrobić sobie zapasy... czy potem napastować rodzine, żeby mi przysyłała...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2

2006-11-22 18:54 (2 lata temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

nie slyszalam o czyms takim, ale jakbys poszla do lekarza -tutaj- to sie dowiesz, albo dostaniesz inny.

Do góry stronyOffline

Numer MSN MessengerNumer gadu-gadu

alaska1804

Post #3

2008-03-21 06:55:35 (10 miesięcy temu)

alaska1804

Z nami od: 21-03-2008

Jest tu pełno odpowiedników LaciBios Femina. Jeden z nich znajdziesz na poniższej stronie: http://www.justvitamins.co.uk/products/Acidophilus-(2-Billion)-1002.aspx?gclid=CID5_fbKnZICFQU11AodpycC_g. Wystarczy, że w wyszukiwarce google wpiszesz Acidophilus albo LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS i znajdziesz napewno coś dla siebie z większą lub mniejszą ilością bakterii. Jeżeli choroba powróci to wejdź na stronę: http://www.chemistdirect.co.uk/thrush-oral-capsule-containing-fluconazole_1_10278.html i zakup fluconazole i maść clothrimazole i na pewno ci pomoże (mnie pomógł). Powodzenia.:-D.

Do góry stronyOffline