Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » kosmetyki

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » kosmetyki

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
simka26

Post #1

2006-11-08 18:07 (2 lata temu)

simka26

Z nami od: 05-11-2006

czesc dziewczyny-doradzcie mi jakies kosmetyki do cery tlustej i mieszanej-chodzi mi o krem do twarzy, mleczko do demakijazu i podklad....nie wiem na co patrzec w sklepowych polkach...do tej pory uzywaalam polskich kosmetykow-Eris-prosze doradzcie :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ksiezniczka

Post #2

2007-09-20 20:29 (rok temu)

ksiezniczka

Z nami od: 16-01-2007

Co do kosmetykow typu krem czy zel do mycia to do kazdej twarzy trzeba dobrac osobno. To co bedzie dobre dla mnie niekoniecznie bedzie dzialac na twojej skorze. Wiem bo chyba nie ma wiekszego maniaka kosmetycznego jak ja :-] Ale podklad kup sobie ( albo najpierw popros o probke) Lancome ! Nie jest najtanszy ale tez nie jest najdrozszy, ale efekt moge ci zagwarantowac. Tak jak napisalam, kosmetyki to to , co ksiezniczki lubia najbardziej, i ten kosmetyk polecam wszystkim ktorzy maja cokolwiek do ukrycia na twarzy a nadla chce wygladac naturalnie i bez efektu maski. Bardzo wydajny i wart swej ceny. :-] Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

magba

Post #3

2007-09-20 21:08 (rok temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

ja osobiście polecam VICHY- naprawde super kosmetyki, tym bardziej że masz cere tłustą.
Wejdz na strone www.vichy.pl i poczytaj.

Do cery tłustej też polecam serie z AVONU
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

mama_josha

Post #4

2007-09-21 09:54 (rok temu)

mama_josha

Kobieta

Z nami od: 16-08-2007

ja znowu polecam kosmetyki z the body shop. seria do twarzy `seawater` bardzo poprawila mi cere. jestem rowniez zadowolona z podkladu i cieni do oczu. wogole jestem wielka fanka the body shop :-] polecam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu