MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rozstepy na posladkach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

agarudii

Post #1 Ocena: 0

2013-10-15 16:04:44 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

Cytat:

2013-10-15 15:45:21, tadeuszx napisał(a):
Cześć. Ostatnio dużo szukałam jak się pozbyć rozstępów. Jednak to nie jest taka prosta sprawa. Przeczytałam tutaj wszystko o rozstępach Sposoby usuwania rozstępów i sa tam podane ceny różnych zabiegów. Czy naprawdę to jest aż tak drogie? Ile płaciłyście, i w jakim mieście?

tadeusz*ROFL* ty nas tu w konia nie rob. bo chyba nie chcesz nam wmowic, ze jestes swiezo upieczona mamusia*ROFL*
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jania_K

Post #2 Ocena: 0

2014-04-29 09:01:45 (11 lat temu)

Jania_K

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-04-2014

Cytat:

2013-06-22 15:17:44, greta napisał(a):
smaruj "bio oil"-em po urodzeniu a nawet zacznij juz teraz.
moja corka miala rozstepy czerwone na piersiach zaczela uzywac bio oil i nowe sie nie pojawily a stare wyjasnialy i sa prawie nie widoczne.

Ja też miałam rozstępy na piersiach po pierwszej ciąży i koleżanka tak samo poleciła mi Bio Oil. Teraz oczekuję drugiego dziecka ale już zaopatrzyłam się w krem na rozstępy :)
You're my sunshine :)

Do góry stronyOffline

ewkaszczyg

Post #3 Ocena: 0

2014-05-28 19:16:19 (11 lat temu)

ewkaszczyg

Kobieta

Z nami od: 23-05-2014

Pamiętam, że ja w aptece kupowałam jakiś krem na rozstępy - aczkolwiek działałam profilaktycznie, aby zapobiec się ich pojawianiu. Jak przypomnę sobie nazwę to dam znać ;).

Do góry stronyOffline

Flama_Agutka

Post #4 Ocena: 0

2015-01-19 13:00:07 (10 lat temu)

Flama_Agutka

Kobieta

Z nami od: 19-01-2015

grunt żeby zacząc robić cokolwiek (nawet jakimiś maściami) smarować, póki jeszcze rozstępy są świeże i mają postać zapalną. ja przeczekałam do czasu aż zrobiły sie jasne i kaplica *DONT_KNOW*

Do góry stronyOffline

nikala

Post #5 Ocena: 0

2015-04-13 13:15:57 (10 lat temu)

nikala

Kobieta

Z nami od: 22-01-2015

Najlepszy jest laser - daje rewelacyjne efekty, ale ! jeśli będziesz karmiła piersią, to niestety nie możesz się poddać zabiegowi. Najważniejsze jest pierwsze pół roku, od kiedy pojawiły się rozstępy. Wtedy jeszcze można ich się pozbyć i uzyskać najlepsze rezultaty. Przy karmieniu piersią pozostają maści. Najlepiej lecznicze, komercję daruj sobie - to nic nie daje. Niech Ci dermatolog coś przepisze.
Masz pytanie odnośnie medycyny estetycznej? Chętnie pomogę:)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kasiachery

Post #6 Ocena: 0

2015-04-13 14:38:46 (10 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

Cytat:

2015-04-13 13:15:57, nikala napisał(a):
Najlepszy jest laser - daje rewelacyjne efekty, ale ! jeśli będziesz karmiła piersią, to niestety nie możesz się poddać zabiegowi. Najważniejsze jest pierwsze pół roku, od kiedy pojawiły się rozstępy. Wtedy jeszcze można ich się pozbyć i uzyskać najlepsze rezultaty. Przy karmieniu piersią pozostają maści. Najlepiej lecznicze, komercję daruj sobie - to nic nie daje. Niech Ci dermatolog coś przepisze.

zawsze zastanawialam sie dlaczego kobiety tak panicznie boja sie rozstepow?? *DONT_KNOW* ja mam 2 dzieci i mam rozstepy ale nie uwazam zeby to byl jakis wstyd, nigdy z nimi nic nie robilam, jestem szczupla, zakladam 2 czesciowe bikini, a gdybym nie pokazala je mezowi to nie zwrocilby na to uwagi. Mezczyzni nie widza czegos takiego. To chyba rywalizacja kobiet po porodzie napedza rywalizacje miedzy nimi bo ja waze mniej niz przed ciaza, bla bla....

Do góry stronyOffline

jotkadakotka

Post #7 Ocena: 0

2015-04-13 14:51:47 (10 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

2015-04-13 14:38:46, kasiachery napisał(a):
Cytat:

zawsze zastanawialam sie dlaczego kobiety tak panicznie boja sie rozstepow?? *DONT_KNOW* ja mam 2 dzieci i mam rozstepy ale nie uwazam zeby to byl jakis wstyd, nigdy z nimi nic nie robilam, jestem szczupla, zakladam 2 czesciowe bikini, a gdybym nie pokazala je mezowi to nie zwrocilby na to uwagi. Mezczyzni nie widza czegos takiego. To chyba rywalizacja kobiet po porodzie napedza rywalizacje miedzy nimi bo ja waze mniej niz przed ciaza, bla bla....

Droga Kasiu, samam piszesz, ze twoje sa prawie niezauwazalne. Niektore kobiety maja bardzo widoczne i rzucajace sie w oczy, wiec sie przejmuja.

Do góry stronyOffline

kasiachery

Post #8 Ocena: 0

2015-04-13 17:02:20 (10 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

Cytat:

2015-04-13 14:51:47, jotkadakotka napisał(a):
Cytat:

Cytat:

Droga Kasiu, samam piszesz, ze twoje sa prawie niezauwazalne. Niektore kobiety maja bardzo widoczne i rzucajace sie w oczy, wiec sie przejmuja.

niezauwazalne bo sie nie przygladam, mam popekana skore na boczkach i udach, ale odnosze wrazenie ze kobiety za bardzo dbaja o siebie i konkuruja ktora to lepeij po ciazy wyglada. Takie moje przemyslenia :-]

Do góry stronyOffline

Embit83

Post #9 Ocena: 0

2015-04-13 17:15:58 (10 lat temu)

Embit83

Mężczyzna

Z nami od: 26-01-2012

Cytat:

2015-04-13 17:02:20, kasiachery napisał(a):
Cytat:

2015-04-13 14:51:47, jotkadakotka napisał(a):
Cytat:

Cytat:

niezauwazalne bo sie nie przygladam, mam popekana skore na boczkach i udach, ale odnosze wrazenie ze kobiety za bardzo dbaja o siebie i konkuruja ktora to lepeij po ciazy wyglada. Takie moje przemyslenia :-]

Jako facet stwierdzę, że ciekawe te Twoje przemyślenia :-]. Czyli kobieta po ślubie i urodzeniu dziecka/dzieci nie musi już dbać o siebie, przejmować się rozstępami, "upaść" sobie tyłek na styl Angielek czyli szerokości 3 drzwiowej szafy :-o? Bo przecież facet już nie ucieknie. Dobrze rozumuję? Ciekawe to podejście :-]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2015-04-13 18:38:14 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2015-04-13 17:15:58, Embit83 napisał(a):
Jako facet stwierdzę, że ciekawe te Twoje przemyślenia :-]. Czyli kobieta po ślubie i urodzeniu dziecka/dzieci nie musi już dbać o siebie, przejmować się rozstępami, "upaść" sobie tyłek na styl Angielek czyli szerokości 3 drzwiowej szafy :-o? Bo przecież facet już nie ucieknie. Dobrze rozumuję? Ciekawe to podejście :-]

Chyba nadinterpretujesz troszeczke wypowiedz kolezanki. Wiekszosc facetow nie zauwaza niewielkich rozstepow, a czesc nawet nie wie co to takiego. Niemniej obawa zawsze jest bo rozstep rozstepowi nierowny :-)
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,