MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 6 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-10-27 19:05:49 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gosiaczek3006

Post #2 Ocena: 0

2012-10-28 20:32:28 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Czy ma ktos jakies doswiadczenia ze zwrotem butow? Jak wyglada tutaj okres gwarancji? Kupilam miesiac temu buty w Aldo i okazalo sie, ze przemakaja, skora dziwnie sie rozsciaga, ale to akurat nie problem...chce je zwrocic bo nie wyobrazam sobie chodzic cala zime z mokrymi stopami...czy jest to w ogole mozliwe??? Dodam, ze wczesniej kupilam tanie buty w Peacocks i po tygodniu bez problemu je oddalam.Ale tam powodem bylo rozklejenie.

Gdyby sklep byl w moim miescie nie byloby problemu, bo juz jutro
bym wszystko wiedziala ...no ale nie mam takiej mozliwosci ...

[ Ostatnio edytowany przez: gosiaczek3006 28-10-2012 20:37 ]

...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

TITANIUM

Post #3 Ocena: 0

2012-10-28 21:29:08 (13 lat temu)

TITANIUM

Kobieta

Z nami od: 13-04-2012

Ja rok temu kupiłam sobie buty w Clarks - kozaki-kowbojki ;-) I kupiłam przez net, z dostawą do sklepu. Zamówiłam dwie pary bo nie byłam pewna, który rozmiar będzie dobry...Poszłam do sklepu, zmierzyłam obie pary i wybrałam jedną. Kupowałam przez stronkę Top Cashback tak więc cena ostateczna była bardzo atrakcyjna *YAHOO* Tak też kupuję buty córce...

Buty wygodne i wyglądają jak nowe. Ja buty kupuję rzadko - bo jak się przyczepię do ulubionych to noszę aż - znoszę :-] Mam nadzieję, że te jeszcze ze dwa sezony mi posłużą :-P

Gosiaczek - nie mam pojęcia jak wygląda reklamacja tutaj. Ja oddawałam buty bo albo się rozmyśliłam, albo jedną z dwóch par, które kupiłam dla przymierzenia...Ale reklamacji nie składałam nigdy. Teraz właśnie mnie czeka wycieczka do Sports Direct bo mi się moje walking boots lekko rozkleiły :-?

[ Ostatnio edytowany przez: TITANIUM 28-10-2012 21:50 ]

Do góry stronyOffline

ania_kk81

Post #4 Ocena: 0

2013-03-09 15:20:10 (12 lat temu)

ania_kk81

Kobieta

Z nami od: 28-12-2010

Wyciagam.
Czy reklamowal ktos buty na to, ze przemakaja? Zastanawiam sie co robic, kupilam w grudniu kozaki, zaplacilam £60 z mysla, ze beda jeszcze na przyszly rok, porzadne sie wydawaly i byly, ale dzis wyszlam na deszcz i jeden but kompletnie przemokl mi tak, ze mialam mokra skarpete. Kurcze, nie chce butow, ktore mi przemakaja, tym bardziej, ze mialy byc na dluzej.

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,