MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 19 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 17 | 18 | 19 ] - Skocz do strony

Str 11 z 19

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-07-20 00:10:10 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

julka89

Post #2 Ocena: 0

2012-07-20 08:45:06 (13 lat temu)

julka89

Z nami od: 30-12-2007

Dla mojego meza darlam koty ze wszystkimi . Kiedy rodzice naciskali zostaw go wierzylam , ze sie zmieni .Co do slubu to zupelnie nie wiem czemu go wzielam . Wydaje mi sie ze tylko i wylaczne dla tego zeby ten <<cudowny>> zwiazek zapieczetowac ,ale w oczach rodzicow , ktorych juz calkowicie nie chialam zawiesc. Dodaje ze pochodze z malego miasteczka . Te stereotypy tez mialy na towielki wplyw . Jest starszy odemnie o 5 lat . ODchodzilam juz zar ,ale okazalo sie ze jestem w ciazy

Do góry stronyOffline

julka89

Post #3 Ocena: 0

2012-07-20 08:46:51 (13 lat temu)

julka89

Ale do jednego dojrzalam . nie jestem biedna . Jestem strasznie glupia

Do góry stronyOffline

Szelma

Post #4 Ocena: 0

2012-07-20 09:14:22 (13 lat temu)

Szelma

Mężczyzna

Z nami od: 14-07-2009

Oj Julka Julka. Czyli ty z tych co chca uszczęśliwic caly swiat zamiast pomyslec o sobie. Pogadaj tu na forum z zorientowanymi w temacie,wez sie za siebie bo niedlugo albo ty komus zrobisz krzywde albo ciebie znajda z polamanymi żebrami. Moze okrutne ale prawdziwe. Jestes uzalezniona ja inni od narkotykow. Pomóc moze ci tylko profesjonalista.
Na emigracji nie ma przyjaciol. Sa tylko znajome twarze....

Do góry stronyOffline

martunia2302

Post #5 Ocena: 0

2012-07-20 09:45:17 (13 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Rok czasu mi zajelo,zeby wyciagnac kolezanke z takiego zwiazku. Ktos tu pisze ze one to lubia..a co ty wiesz w wogole o takich kobietach?? Durny komentarz to kazdy umie napisac:-?.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-07-20 10:11:02 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

julka89

Post #7 Ocena: 0

2012-07-20 10:28:10 (13 lat temu)

julka89

To co od poczatu??? Bo moze nie jest wcale u mnie tak zle . Wysluchacie???

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #8 Ocena: 0

2012-07-20 10:37:48 (13 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Cytat:

2012-07-20 10:28:10, julka89 napisał(a):
To co od poczatu??? Bo moze nie jest wcale u mnie tak zle . Wysluchacie???

wysluchamy

Do góry stronyOffline

julka89

Post #9 Ocena: 0

2012-07-20 10:56:47 (13 lat temu)

julka89

A wiec sielanka trwala jakis czas. Szkola srednia on studia . Zyc nie umierac . Juz wtedy byla zazdrosc , nie zdawalam sobie tylko z tego sprawy . Ciagle telefony smsy itp
Juz wtedy dostalam pierwszego <strzala> na weselu.
Po jakims czaseie on wyjechal do uk. wracal z niczym .Jego rodzice spakowali go spowrotem do uk . Juz wtedy moglam pomyslec czemu go tak wysylaja na sile. A oni pozbywali sie klopotu. Przez ten okres roku pobytu w uk odezywal sie spontanicznie . Nagle zadzwonil ze teskni i nimoze zyc bezemnie.Glupia lyknelam to. Jego mama juz wtedy kupila mi bilet na autokar . w 2007 roku dojechalam do uk zabezpieczona przez rodzicow finansowo. Myslac ze jade na gotowe mowie tu o mieszkaniu ,zawiodlam sie bo musialam je oplacic. Naszczescie po niecalym tygodniu wykombinolapalam boga za nogi mala firma zajmujaca sie promocja reklama . BYlo swietnie Zycie studenta , praca wszystko w biegu . Po roku odezwal sie 1 kolega <meza> jest w klopotach prosil o pomoc . Zgodzilam sie:( przyjechal do nas z malym plecakiem i debetem na kacie utrzymywalismy go do jakiegos czasu znalazl prace zarobil sobie i uciekl. zostawiajac nas z dlugami za mieszkanie. NIe lozyl na jedzenie , mieszkanie rachunki. Po jakims czasie pojawil sie kolejny kolega , to juz pod silan namowa siostry meza . I tu zaswiecila mi sie lampka. Ale co ja mialam do gadania przyjechal. Przez 7 miesiecy nie pracowal, juz nie wspomne ze nic nie sprzatal po sobie itp. W tym okresie maz olal sobie prace> Jedyna osoba zarabiajaca bylam ja . On jako ze nie pracowal zadluzyl swoja karte kredytowa na 3 tys £. Po jakims czasie ruszyl sie spontanicznie do pracy. Przyszedl czas wyjazdu do pl nie wyobrazalam soebie zostawic mieszkania pod opieka kolegi meza . Musialm ja dokonad derastycznego ciecia . Musisz sie wyprowadzic. W ciagu 5 godzin znalazlam mu prace i pokuj . PAle on mial tylko pretensje nie dziwie sie Musial sie w koncu ruszyc do pracy .Po jakims czasie w okresie wakacji dotarla do nas siostra meza .Przyjechala na gotowe czysty dom wlasny pokoj praca od zaraz ,pracowal razem ze mna. kolejna osoba na utzymaniu . NIe sprzatajaca , nie gotujaca nie dajaca sie do czynszu itp . Wymagania a to ciagle ta sama zupa , a to cos innego. Krzysiek w tym momecie byl jak jej marionetka . BYlo na tyle ze ze zamiast w domu wolalam spac na dworcu autobusowaym . Ktoregos dnia kiedy wtracila sie w rozmowe moja z Krzyskiem . Odepchlam ja i powiedzial odejdz chce z nim porozmawiac , ale ona wiedzial ze ja juz rezygnuje z bycia wolem . Dowiedzialm sie wtedy ze jestem w ciazy:( Wtedy taktyka ulki byla taka plakac i mowic kazdemu ze ja wyrzucilam . Zaczely sie telefony jaka jestem okropna od ich rodzicow podla , ile pomocy dostalam a tak sie odwdzieczam . Okres ciazy wspominam okropnie ciagle wymioty itp . Na to tez bylo wytlumaczenie ze robie to specjalnie ,ze glodze siebie i dziecko . Krzysiek nawet wtedy nie stana po mojej stronie .Po jakims czasie gdy sytuacja byla juz nei do zniesianie Ulka wyprowadzila sie do kolegi Krzyska .Zniszczyla ich znajomosc . Nie dajac wymowienia w pracy odeszla przez co mialam klopoty wkoncu ja polecialm. dodam tez ze potem juz nigdzie nie pracowala byla na utrzymaniu koloegi Krzyska. Jezeli pisze niezrozumiale to sory ale jestem w pracy , a moze dokladniej moja praca biaga po claym domu

Do góry stronyOffline

julka89

Post #10 Ocena: 0

2012-07-20 11:09:16 (13 lat temu)

julka89

Niom ciaza. hmm ciagle jego imprezy zero zainteresowania , dlugi rosly .Wiecie ze nawet nie mialam na fotelik zeby dziecko odebrac ze szpitala.
Urodzilam razem zkrzyskiem syna . Po 5 mieisacach zostalam skopana . zlamana kosc ogonowa , szpital > Nie moglam sama skorzystac z wc .Lezelam tydzien przy polykaniu sliny niesamowity bol . KOdeina ktura dostalam w szpitalu po 2 dniach wyparowala . Skurwiel zjadl w ciagu 2 dni 30 tab. Bo ma to dzialanie narkotyczne. Potem rutyna dnia codziennego awantury krzyki ponizenia . Ze swowami masz szczesie ze jestes ze mna!!!!Ine maja gorzej.
Dodam ze nie wrocilam do pracy . Prace podjelam w domu opieka nad synem i innymi dziecmi . od 8 do 18. NAdal bylam nikim nic nei mialam wszystkoco kupilam nie bylo moje tylko za jego ja nic nie mialam. Nadal bylam nikim glupia wariatkua . Kiedy podejmowalam rozmowe dal sie zebym sie zamknela bo jestem pojebana wychodzil z domu . Obral wspaniala taktyke obwiniania mnie o wszystko . Jezeli pil to moja wina , jezeli krzyczal bil tak smao . Musze prosil o to by zaja sie synem .Zeby go wykapal nie moge mowic wykap , tylko poprosze wykap go. Nie moge ruszac auta , ostatnio w deszcz niesamowity w ciagu 10min musialam dobiedz do fryzjera , gdzie droga normalanie zajmuje 20 min. co tam ze dzieciakami zajmowalam sie do 18 dodam ze 4. Moge jeszce biec. Ale gdy zadzwona koledzy , to wiezei ich wszedzie . Na naszym slubie zebralismy 40 tys. wplacilismy na kato. na ktorym teraz jest 4 tys. SPlacil dlugi dodamk nasze , nie jego. Ostatnio zaproponowal mi zebym sprzedala dom w polsce i kupila w uk. Jedyne czym moze sie pochwalic mowiac o mnie to ze pochodze z domu w ktorym pieniadze nie sa zadnym problemem

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 19 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 17 | 18 | 19 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,