MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nuda w związku. Alternatywa?

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-08-21 01:10:21 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

KaskaM

Post #2 Ocena: 0

2011-08-21 01:17:10 (14 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

no taaa bo jak patrzec na moje zycie to tak jakby o dupe rozwalic te moje zwiazki...hehehe
p.s. ale jedno ci powiem-zwiazki sie walily,ale sex byl zawsze za...sty.Do konca.
wiec gdzie tu logika?Zawsze bede bronic swojego zdania,ze nie sex jest w zwiazku najwazniejszy.gore biora wszystkie inne relacje!

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

KaskaM

Post #3 Ocena: 0

2011-08-21 01:19:32 (14 lat temu)

KaskaM

Kobieta

a ty Jan-sra ta ta ta,pierdu pierdu-lepiej cos bys do tematu sensownego dozucil?:)ty po przejsciach jak ja jestes,wiec juz doswiadczenie masz jakies w tej kwestii.
nie zaslaniaj sie bajkami z czasow kiedy cie jeszcze na swiecie nie bylo:))))

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Radek1986

Post #4 Ocena: 0

2011-08-21 02:00:49 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2011-08-21 01:03:31, KaskaM napisał(a):
ja tam moze sie nie znam ale...
uwazam,iz jesli dwoje ludzi sie kocha ,szanuje itd a do tego nie ma probs z komunikacja to nie powinno zaistniec cos takiego jak rutyna czy nuda.
a generalnie wiadomo iz o zwiazek i o milosc trzeba dbac przez cale zycie.
amen:)

a ja "generalnie" uwazam ze milosc sama w sobie powinna dbac o siebie,jesli dojrzaly czlowiek laczy sie z dojrzalym czlowiekiem ,to jest w pelni swiadomy swojego wyboru,jesli jest w pelni swiadomy wyboru to nie powinno sie pisac czy mowic o pielegnacji "milosci" ale czynach jej zastosowania w swiadomych wyboru ludziach na cale zycie.
Lubisz sie dupczyc i myslisz ze kiedys Twoj partner moze sie Toba znudzic(a tak naprawde nie miec ochoty na seks) zostan prostytutka- to lepsze rozwiazanie do myslacej o seksie pindy,ktorych zlalem juz "chyba" (a raczej napewno) setki w zyciu.
Jesli myslisz ze mozesz sie znudzic partnerem lub partner Toba ,to najlepiej zostac samym niz pierdzielic sie z rutyna nieswiadomych ludzi,ale to juz troche glebsze i pewnie niezrozumiale dla tych ludzi.
Samo myslenie o rutynie ,przynajmniej w moim przypadku nie jest do pomyslenia,bo nawet gdyby moja ukochana nagle popadla w tak zwana nude,czy tez ja,nie przejmowalbym sie tym tylko pstryknalbym ja w ucho w srodku nocy i powiedzial ,ze lecimy do Paryza;-)
Powazni ludzie sie nie nudza ,swiadomi ludzie sa swiadomi ze cos takiego jak rutyna nie istnieje jesli w sposob przynajmniej przecietny wiedza czym jest samotne zycie.
Jednak wiele kobiet popelnia bledy w zyciu ,ludzie sa tylko ludzmi,pozniej sie zala ze sa samotni ,a to tak naprawde ich wina i nikogo wiecej.
Rutyniarke wyczuwam na kilometr ,niepowazna kobiete ktora mysli ze jestem na tyle glupi,zeby se podupczyc a pozniej popasc w rutyne tez,co idzie w parze z kasa.
Co by nie mowic ,moja partnerka zyciowa bedzie wybrana w pelni swiadomie,i musi spelnic wymagania ktore nie sa do wykonania dla zwyklej smiertelniczki,a sposob na tego sprawdzenie jest miliony;-)
tak wiec mam nadzieje wnioslem cos do tematu panno KasiuM Amen.
Wole byc samotnym "szczesliwym" czlowiekiem niz piepszyc sie z glupotami dnia powszedniego jak rutyna czy nagly brak checi na seks,jak wiekszosc ludzi na tym swiecie.

[ Ostatnio edytowany przez: Radek1986 21-08-2011 02:01 ]

"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2011-08-21 03:00:04 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Radek1986

Post #6 Ocena: 0

2011-08-21 05:23:25 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-21 03:00:04, ie2ox4 napisał(a):
"Rutyna w związku",
a) co to jest rutyna?
b) kiedy się zaczyna?
c) jak przebiega?
d) jak ją skończyć?
Nie doczytałem do końca, kiedyś wrócę do tego: pierwszy jaki wyskoczył, a jest ich tysiące. Ja jednak optuję za tą panią co mieszka w lesie i ma czarnego kocura (ciekawe po co?). Ta pani bardziej romantycznie doradzi niż tekst z komputera!
Radku, bardzo podoba się mi Twoja obietnica, czy to przyżeczenie. Jestem ciekaw jak to zrobisz?: "moja partnerka zyciowa bedzie wybrana w pelni swiadomie"
Przecież miłość jest ślepa i głucha! A mężczyzna zakochany to jeszcze głupieje! Może to będzie "pani z rozsądku" nie z miłości!

juz nie raz bylem probowany poprzez oglupienie,jedyna milosc ktora jest slepa to ta ,w ktorej mezczyzna kieruje sie checia a raczej zaspokojeniem samczego popedu.
Kiedys walnalem aforyzma,pare lat temu ,"Jak milosc jest slepa to powinna zginac" i tego sie trzymam po dzis dzien,tyle ze z moja pomoca.
Jesliby sie zaglebic w slowo "Milosc" zalezna jest tez od wiary,jeden wierzy drugi nie ,ja np wierze w Boga i wierze ze byc moze kiedys jakas kobieta sie trafi ,ktora zrozumie co oznacza slowo ucziwosc itd,wiem ze jest pare takich kobiet ,ale wiesz..w zyciu roznie bywa,czasem czlowiekowi pisana jest samotnosc,co nie oznacza wcale ze musi ona sie kojarzyc z cierpieniem czy bolem.
Zalezne od przeznaczenia ,jesli w zyciu dostrzega sie znaki,to znak jakim jest Milosc ludzka kobiety do mezczyzny tym bardziej sie dostrzeze sama,bo nie jest slepa jesli prowadzi do prawdziwego szczescia.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

clowni

Post #7 Ocena: 0

2011-08-22 17:45:23 (14 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2008

Radek1986 czy ty nie jestes autorem blogu o Slough czasem ?
"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie."

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Radek1986

Post #8 Ocena: 0

2011-08-22 19:01:11 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-22 17:45:23, clowni napisał(a):
Radek1986 czy ty nie jestes autorem blogu o Slough czasem ?

podaj adres tego bloga ;) zapewne chodzi o funciak.blox? innego bloga nie znam

[ Ostatnio edytowany przez: Radek1986 22-08-2011 19:20 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

KaskaM

Post #9 Ocena: 0

2011-08-23 10:52:32 (14 lat temu)

KaskaM

Kobieta

Radek-hmmm ja nie mialam na mysli jakichs milostek mlodzienczych tylko milosc wlasnie taka dojrzala co potrafi przetrwac cale zycie.a do tego zdecydowanie potrzeba madrosci ze strony obojga partnerow.I wierz mi-bo wiem co mowie.Nie rozumiem dlaczego tylko mowisz o milosci kobiety do mezczyzny a ani slowa w druga strone?Nie wszystkie kobiety to dziwki i nie wszyscy faceci to aniolki.Jesli zamiezasz szukac kobiety idealnej-to powodzenia-bo idealow nie ma.Sztuka jest kochac kogos nie za zalety a pomimo jego wad/jak juz sie wyp....li rozowe okulary do kosza.
jakos mam wrazenie ze cie jakas skrzywdzila i gadasz przez pryzmat bolesnych doswiadczen.
mlody jestes i musze ci uswiadomic,ze twoje patrzenie na te sprawy jeszcze sie w zyciu zmienia kilkakrotnie:)
pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,