MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nuda w związku. Alternatywa?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ciekawa3

Post #1 Ocena: 0

2011-07-29 17:13:09 (14 lat temu)

ciekawa3

Kobieta

Z nami od: 29-07-2011

Witam, od dłuższego czasu mam wrażenie, że mój partner poszukuje nowych przygód. Sądzę tak ponieważ jestem jego jedyną partnerką seksualną w życiu. Podczas rozmowy przyznał, że chciałby spróbować z inną kobietą ale nie chce mnie skrzywdzić. Przeszukiwałam internet alby znaleźć jakąś alternatywę która pomoże w rozbudzeniu w nim namiętności do mnie. Czy uważacie, że może to być wyjściem z sytuacji w której się znalazłam?? Proszę o opinie.

Uwaga moderatora: Edycja moderatora

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kociefraszki

Post #2 Ocena: 0

2011-07-29 17:26:00 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Jezeli nie masz nic przeciwko tlumom...;-) W zasadzie nuda w zwiazku to kwestia jakiegos zaniedbania (z ktorejkolwiek strony lub ze stron obydwu) i rutyny. Jakis wypadzik czasem dobrze robi, odrobinka szalenstwa we dwoje, odbicie sie od codziennosci. A swoja droga... Ile lat wystarcza zeby sie znudzic zwiazkiem?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Radek1986

Post #3 Ocena: 0

2011-07-29 18:09:38 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2011-07-29 17:13:09, ciekawa3 napisał(a):
Witam, od dłuższego czasu mam wrażenie, że mój partner poszukuje nowych przygód. Sądzę tak ponieważ jestem jego jedyną partnerką seksualną w życiu. Podczas rozmowy przyznał, że chciałby spróbować z inną kobietą ale nie chce mnie skrzywdzić. Przeszukiwałam internet alby znaleźć jakąś alternatywę która pomoże w rozbudzeniu w nim namiętności do mnie. Natknęłam się na bardzo ciekawy artykuł <a href="http://filmsline.com/seksnews/news-swing-seks.php" target="_blank" target="_new">http://filmsline.com/seksnews/news-swing-seks.php</a> Czy uważacie, że może to być wyjściem z sytuacji w której się znalazłam?? Proszę o opinie.

tak wyjsciem z tej sytuacji jest podsuniecie swojej dupy innemu facetowi ,a jego penisa do innej kobiecej dupy ,jesli Twoja "milosc" do faceta na to zasluguje to szczerze gratuluje wartosci jaka w sobie posiadasz,coraz czesciej zaczynam wierzyc ze malzenstwa lub wiekszosc par to legalna prostytucja :-] chociaz mysle ze to jest raczej temat nie brany przez Ciebie powaznie i sobie robisz jaja? jak sie znudzilas swojemu facetowi to sa 2 wyjscia ,albo odchodzisz ze zwiazku albo uswiadamiasz sobie ze Twoje malzenstwo czy tez czas z ktorym z Nim bylas bylo cale zycie legalna prostytucja a on Ciebie traktowal jak prostytutke tylko na dluzsza chwile ,a Ty polecialas na jego kase ,innego wytlumaczenia nie ma,jak widze takie tematy to coraz czesciej tez zaczynam wierzyc w koniec swiata. Wiesz tylu ludzi marzy chociazby o tym zeby kogos przytulic i miec obok siebie ,zeby stworzyc kochajaca rodzine i trwac w tym do konca zycia ,a sa tez tacy jak Ty ,nie miesci mi sie to w glowie i szczerze mowiac ,jesli myslisz ze alternatywa byloby oddanie partnera innej kobiecie ,to mozesz byc pewna ze juz dawno to zrobil bez Twojej wiedzy,i jesli uwazasz ze posiadasz w sobie jakakolwiek wartosc chcac oddac Twojego partnera cudzej partnerce ,i bylo to Twoim marzeniem zyciowym i tak zostalas wychowana przez rodzicow ,to tak ,moze to byc najlepsza alternatywa dla Ciebie : ) tylko nie wiem po co zakladasz taki temat zamiast poprostu mu powiedziec idz puknij sobie jakas laske mi nie bedzie przykro ,normalna szanujaca sie kobieta odchodzi od takiego zwiazku ,jednak pieniadze dla wielu z kobiet sa znacznie bardziej wartosciowsza rzecza "przezyciem" anizeli normalny zwiazek polegajacy na wzajemnym wspieraniu sie i zrozumieniu ,skad ludzie moga wiedziec czego Ty pragniesz i czego pragnie Twoj partner ,mysle ze osadzanie cudzych uczuc i odczuc nie nalezy do ludzi ,bo to Ty siebie najlepiej znasz i partner ,porozmawiaj z partnerem ,ruchajta sie z innymi ,mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie szanujacych siebie z nadzwyczajna wartoscia i inteligencja ,kolejnych dwoch nadzwyczajnych ludzi na tym swiecie : )
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2011-07-29 18:33:43 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-07-29 19:51:13 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-07-29 20:00:12 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2011-07-29 20:02:44 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Cytat:

2011-07-29 19:51:13, nuska napisał(a):
No ja piernicze. Jestem 20 lat w zwiazku i nigdy mi takie pomysły do głowy nie wpadły. Ludzie - miłosc to nie tylko dupczenie.
Nie pozostaje nic innego tylko sie zgodzic.:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2011-07-29 20:13:10 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Ciekawy temat założony przez Ciekawą, ciekawe dla jakiej gazety pani lub pan przygotowuje materiał...
A może znowu TVN ?,ale nie... oni chyba nie mają oddziału w tym ''londynie'' kolo Częstochowy.

Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-07-29 20:18:09 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

autor65

Post #10 Ocena: 0

2011-07-29 20:26:29 (14 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

cos wiem w tym temacie
........................................
Zatrzymuje sie na przystanku. Z nudów chyba juz głupieję( to największa tajemnica jaka Wam sprzedam. Co jest najgorsze na świecie?- Nawet nie brak sensu istnienia, nie brak nadziei .... tylko.... NUDA! Ona zbija wszystko, uwierzcie!)
............................................
fragment z mojego jednego z pierwszych opowiadan
no coz jest na to sposob ale ....nie polecam
, wiecej problemow niz radochy ale nudno nie bylo:-]
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia