Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Darmowa opieka zdr. Kto ma racje?

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Darmowa opieka zdr. Kto ma racje?

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
major1984

Post #1

2007-07-29 22:19 (rok temu)

major1984

Z nami od: 12-06-2007

hej
ze swojego doswiadczenia to raczej trzeba posiadac NIN,niewarzne że oni go nie chcą od was przy zapisywaniu ale przy kolejnych wizytach bedą potrzebowac,jesli nie to mogą wam wystawic rachunek.
A darmowe leczenie odbywa sie dopiero na okazaniu białej plastikowej karty z NHS.Jesli ją posiadacie wtedy leczenie jest w zupełności darmowe.pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

leyla76

Post #2

2007-08-11 20:07 (rok temu)

leyla76

Z nami od: 11-08-2007

ja urodzilam dwojke dzieci, nie mam NiN, ani zadnego innego ubezpieczenia. nie jestem mezatka, mieszkam z partnerem. jak sie rejestrowalam do GP to niczego wlasciwie nie chcieli. nie pytali sie czy ojciec dziecka pracuje, czy nie, czy ja wogole mieszkam z ojcem dziecka, bo tez moglam byc samotna matka.
z tego co wiem to teraz chca potwierdzenia adresu aby sie zarejestrowac do GP. tak przynajmniej jest w mojej klinice, ale z tego co czytam na forum tym i innych to co miejscowosc to jest inaczej.
powodzenia

Do góry stronyOffline

beatakrzos

Post #3

2007-08-20 08:31 (rok temu)

beatakrzos

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Z tego co wiem to w szpitalu nie pytaja cie czy jestes ubezpieczona czy nie. Ponoc Polska z Anglia ma podpisana jakas umowe. Ja zapisujac sie do lekarza wpisywalam tylko ze jestem studentka a bedac w szpitalu o nic sie nie pytali Poprostu przyjeli i tyle. Opieka nie najgorsza. Rodzi sie w dowolnej pozycji. W takiej jakiej tobie wygodnie. Masz swoj pokoj z lazienka i kuchnia

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony