MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kosmetyki polecam/odradzam

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 47 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 45 | 46 | 47 ] - Skocz do strony

Str 7 z 47

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-08-16 17:42:50 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

magdamaz

Post #2 Ocena: 0

2011-08-16 18:11:43 (14 lat temu)

magdamaz

Kobieta

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2011-08-16 17:30:57, Mama-Myszy napisał(a):
A co polecacie dla cery "obsypanej"??? Jak przestalam chodzic na solarium to cuda wianki zaczely mi sie dziac na twarzy, a przede wszystkim to zaczelo ja permanentnie obsypywac dziadostwo podobne do tradziku. Maseczki nie pomagaja, peelingi rowniez nie, prezmywam spirytusem. Nie myje woda tylko chusteczkami i nie moge zbytnio uzywac innych kremow jak E45, po innych jest tragedia.

Ja osobiscie polecam Ci krem nawilzajaca-matujacy Vichy Nornaderm. Jest rewelacyjny swietnie nawilza i matuje plus doskonale po kilku dniach redukuje zaczerwienienia i zaskorniki.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-08-16 18:13:51 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #4 Ocena: 0

2011-08-16 18:15:14 (14 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Jesli chodzi o balsamy nawilzajace to Neutrogena to samo jesli chodzi o krem do rak.Jesli zapachowe to lubie masla do ciala..kakaowe czekoladowe.Z Ziaji Polecam. Podklad - Revlon do cery tlustej i mieszanej<u mnie juz od kilku lat>Tusze ..hmmm uzywam roznych jeszcze zaden mnie nie powalil z nog,predzej czy pozniej wychodza jakies mankamenty:)A co do wypadania wlosow Cynk i biotyna <nie ma chyba tabletek ktore bym nie probowala>Ewentualnie moge polecic merz special...szampon Zdroj,dermena ,revita nic w moim przypadku nie pomogly,Wax odzywka jesli juz to ta brazowa do wlosow zniszczonych ,ale tez brak rewelacji,A jesli chodzi o znoiszczone wlosy TYLKO I WYLACZNIE KOSMETYKI FIRMY REVLON,dla moich wlosow rewelacja,na wypadnie nie dzialaja ale odzywiaja suuper:)A na twarz ...wszystko po kolei:)Nie znalazlam tez rewelacyjnego kosmrtyku,ale jesli chodzi o pojedybcze wypryski tylko afrodyta adonis plyn +krem ,ale moze malo przyjemne ale super pomocna cebula ...kazdy chyba wie ze dziala jak antybiotyk...kiedys mialam problem w okolicach brody i nic innego tylko 2 dni z ceulka i bylo rewelacyjnie:))))
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

macadi

Post #5 Ocena: 0

2011-08-16 18:59:08 (14 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Cytat:

2011-08-16 18:15:14, gosiaczek3006 napisał(a):
Jesli chodzi o balsamy nawilzajace to Neutrogena to samo jesli chodzi o krem do rak.Jesli zapachowe to lubie masla do ciala..kakaowe czekoladowe.Z Ziaji Polecam. Podklad - Revlon do cery tlustej i mieszanej<u mnie juz od kilku lat>Tusze ..hmmm uzywam roznych jeszcze zaden mnie nie powalil z nog,predzej czy pozniej wychodza jakies mankamenty:)A co do wypadania wlosow Cynk i biotyna <nie ma chyba tabletek ktore bym nie probowala>Ewentualnie moge polecic merz special...szampon
Zdroj,dermena ,revita nic w moim przypadku nie pomogly,Wax odzywka jesli juz to ta brazowa do wlosow zniszczonych ,ale tez brak rewelacji,A jesli chodzi o znoiszczone wlosy TYLKO I WYLACZNIE KOSMETYKI FIRMY REVLON,dla moich wlosow rewelacja,na wypadnie nie dzialaja ale odzywiaja suuper:)A na twarz ...wszystko po kolei:)Nie znalazlam tez rewelacyjnego kosmrtyku,ale jesli chodzi o pojedybcze wypryski tylko afrodyta adonis plyn +krem ,ale moze malo przyjemne ale super pomocna cebula ...kazdy chyba wie ze dziala jak antybiotyk...kiedys mialam problem w okolicach brody i nic innego tylko 2 dni z ceulka i bylo rewelacyjnie:))))

A co z tą cebulką się robi ? :-o

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-08-16 19:04:32 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #7 Ocena: 0

2011-08-16 19:08:06 (14 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Wyciska sie sok i smaruje jak tonikiem...ale mnie sie nie chcialo bawic wiec kroilam i smarowlaam krostki ,a musz epowiedziec ze byla tragedia :/Czegos takiego w zyciu nie widzialm na oczy heheh...to byly jakies wulkany bolace na calej brodzie...jakas masakra .I to byla ostatnia deska ratunku przed wizyta u dermatologa...i tak jak napislam ...albo cebula albo cud:)))))Aha i w polaczeniu z maseczka Dermaglin z zieloną glinką kambryjską rewelacja...wiadomo ze na kazdego dziala co innego..tak jak pisla tu kolezanka ze szampon dermena jej pomogl na wlosy tak mnie jeszcze wiecej wypadlo po nim:/Ale kazdy pisze co dla niego jest ok wiec ja ze swojej praktyki polecam...:)))najlepiej na noc bo zapach malo przyjemny ale ja sie i w dzien smarowalam jesli nie wychodzilam nigdzie zeby szybciej zniklo...
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #8 Ocena: 0

2011-08-16 19:10:38 (14 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

A co do Vichy tak jak wspomniala Leonka-Porazka!!!Wydalam 500 zl na toniki ,kremiki i te inne cuda a pozniej 2 razy tyle na dermatologa:/

Do góry stronyOffline

macadi

Post #9 Ocena: 0

2011-08-16 19:20:35 (14 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Z wypryskami jest ciężko zgadnąc bo mogą byc różne przyczyny - tłusta skóra ale też sprawy hormonalne, zła dieta, stres, bakterie. Na kazdego działa co innego. Moja znajoma miała okropne wypryski a cerę normalną, pomogły jej tylko tabletki antykoncepcyjne. Innej znajomej pomógł antybiotyk w płynie, który na przykład w moim przypadku w ogóle się nie sprawdził. A czasem wystarczy po prostu ograniczyc słodcze, czipsy i już jest lepiej. Solarium i słonce na pewno pogarszaja sprawe.

[ Ostatnio edytowany przez: macadi 16-08-2011 19:21 ]

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #10 Ocena: 0

2011-08-16 19:26:10 (14 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

To logiczne...u mnie do tej pory nie wiem co bylo przyczyna czy bakteria czy cos innego...stres zla dieta tylko nasilaja ale raczej nie powoduja wykwitow tego typu...Dermatolog przepisalby na bank antybiotyk...a co do tabletek nie kazdemu pomagaja w tradziku a po odstawieniu tez jest kiepsko:/Burza hormonow robi wtedy swoje:/Ja probowalm wtedy odstawic slodycze ostre potrawy itd...3 dni bez batonika i myslsam ze zwariuje:))))Nadal jem tonami slodycze,przyprawy jak to mowi moj facet wypalajce wnetrznosci i cera ok:)))wiec tak naprawde walka z tradzikiem zawsze jest nieowna walka:)))

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 47 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 45 | 46 | 47 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,