Str 45 z 47 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
ZlotaPerla1 |
Post #1 Ocena: 0 2020-04-17 14:32:54 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-04-15 15:36:19, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Dla tych, co mają problem z osłabionymi włosami, z tendencja do wypadania, moge polecic ten produkt
Jestem już przy końcu drugiego opakowania i bardzo jestem zadowolona z efektów. Włosy mi sie bardzo wzmocniły i rosną jak szalone.
A gdzie zamówiłaś? bo mi się jakieś pseudo strony com wyświetlają nie zabezpieczone (jak MW ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ) Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #2 Ocena: 0 2020-04-17 14:45:24 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Perła zamawiałam z tej strony
Farmagan
Mam też od nich kaszmirową maskę do włosów i tez jestem zadwolona Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
ZlotaPerla1 |
Post #3 Ocena: 0 2020-04-17 15:15:46 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-04-17 14:45:24, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Perła zamawiałam z tej strony
Farmagan
Mam też od nich kaszmirową maskę do włosów i tez jestem zadwolona
A tą polską to też widziałam, dla mnie polska strona bezużyteczna. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #4 Ocena: 0 2020-04-17 15:18:30 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Czemu bezużyteczna? Płaciłam moja kartą debetową i wysyłka była do Anglii Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
ZlotaPerla1 |
Post #5 Ocena: 0 2020-04-17 21:32:22 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Oki, już sprawdziłam, faktycznie działa  może zrobię sobie prezent na święta  bo na razie to szkoda zachodu, czekam ponad miesiąc na zaproszenie z Polski na wesele, chyba się nie doczekam ... Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #6 Ocena: 0 2020-04-17 21:53:14 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja zamawiałam przed tym całym cyrkiem i przesyłka dotarła bardzo szybko. Niestety nie wiem jak to mogłoby wyglądać teraz. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
gosian |
Post #7 Ocena: 0 2021-08-21 23:10:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Chciałam polecić rewelacyjne kosmetyki Mayka. Są naturalne i robione przez rodaczki.
Mam kupione tylko 2. magic krem pod oczy i serum na noc. Podeszłam do tych kosmetyków bardzo sceptycznie, bo kremów pod oczy próbowałam bardzo dużo i rezultat był zawsze mało zadowalający. Po użyciu 3 razy tego kremu naprawdę efekt widoczny.
Po serum skóra jest świetlista i gładka.
Polecam
I jeszcze szeroko reklamowany regenerum do pięt.. 5+ Opinia moderatora: Poprawiłam link, bo się nie otwierał. Konefka Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #8 Ocena: 0 2021-08-22 10:46:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja od jakiegoś czasu używam kremu, też kupowanego od Polki, która była jednym ze sponsorów w konkursie. Z ciekawości kupiłam jeden i tak już zostało, bo jestem bardzo zadowolona. Skóra elastyczna i dobrze nawilżona
https://nature-drops.shop/
Lubie też serię firmy The Ordinary
https://theordinary.deciem.com/gb
Najbardziej vit C do twarzy
A do włosów ten produkt, super nawilża
A te kosmetyki Gosian, co polecasz później sobie przejrze Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
gosian |
Post #9 Ocena: 0 2021-08-22 13:13:35 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
The ordinary miałam serum do twarzy i nie specjalnie mi przypasował. Konsystencja jak klej. I miałam też pod oczy i ten z kolei tak średnio. Z braku lepszego wyboru wybrałabym go ponownie..
Ale teraz to magic krem jest dla mnie najlepszy. Wiem, że będzie ze mną na długo. Przy zamówieniu dostałam 2 małe próbki. 1 to serum do twarzy a 2 to gel/olejek do mycia twarzy. Jeszcze nie próbowałam. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #10 Ocena: 0 2021-08-22 14:35:53 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Moj numer 1 to na razie ten pierwszy krem. Z ordianry lubie ta vit C i kwas hialuronowy. Natomiast pewnie za jakis czas wypróbuje ten krem co Ty polecasz  Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|