MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kosmetyki polecam/odradzam

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 47 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 45 | 46 | 47 ] - Skocz do strony

Str 5 z 47

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

szczurp

Post #1 Ocena: 0

2011-06-12 00:54:13 (14 lat temu)

szczurp

Kobieta

Z nami od: 12-09-2007

do mycia twarzy polecam mydlo sebamed (mydlo bez mydla) http://www.chemistdirect.co.uk/sebamed-cleansing-bar-soap-free_1_12292.html nie podraznia idealne dla wymagajacej cery,
demakijaz Vichy 3in1, woda termalna Vichy, krem nivea granatowy na noc ...idealnie nawilza, balsam do ciala E45, fluid Guerlain Parure lekki nie tworzy maski, maskara Lancome mialam kilka i na zadna nie narzekalam ale najlepsza Loreal DOUBLE EXTENSION czerwono-biala, zele do kapieli Dove i Olay, krem na dzien Oil of Olaz Total Effects 7x, maseczka ogorkowa z bootsa, i najlepsza na swiecie maska do wlosow zniszczonych, suchych itd...John Frieda Frizz-Ease Miraculous Recovery Strengthening Triple Creme Masque wlosy lsniace, idealne do rozczesania, nie pusza sie ..wprost ideal :-]
pat.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kawaoporanku

Post #2 Ocena: 0

2011-06-12 21:58:29 (14 lat temu)

kawaoporanku

Kobieta

Z nami od: 26-01-2011

Fajny temat-gratuluje pomyslu.
Moja slaboscia sa lakiery do paznokci:Rimmel, MaxFactor i 17 z Bootsa. Tusz do rzes tylko MaxFactor- obecnie Fusion.
Demakijaz i balsam do ciala Garniera, krem do twarzy- uwaga- Simple, zaczelam dopiero druga buteleczke ale narazie jest dobry i tani- taki delikatny. Pare dni temu dostalam krem z drobinkami diamentu, fajny ale za krotko go uzywam zeby powiedziec cos wiecej.
Podkladu i pudru staram sie nie uzywac, ale jesli juz to taz mam z MaxFactor.
Szampony zmieniam co butelka:-]
Jeszcze sprawdze firmy zeli pod prysznic i paru innych pierdulek w laziece, ale nie teraz gdyz moja poskrecana nozka nie pozwala mi na czeste wycieczki po schodach.

Bede wdzieczna za dobre rady na slabe paznokcie;-)

[ Ostatnio edytowany przez: kawaoporanku 12-06-2011 22:09 ]

Jestem nawet kiedy mnie nie ma xD

Do góry stronyOffline

szczurp

Post #3 Ocena: 0

2011-06-12 22:12:56 (14 lat temu)

szczurp

Kobieta

Z nami od: 12-09-2007

kawaoporanku na paznokcie i na koncowki zniszczonych wlosow najlepszy olejek rycynowy, paznokcie robia sie twardsze i nie rozdwajaja sie :-D
pat.

Do góry stronyOffline

kawaoporanku

Post #4 Ocena: 0

2011-06-12 22:16:21 (14 lat temu)

kawaoporanku

Kobieta

Czyli najprostszy sposob okazuje sie najlepszym?
A gdyby okazalo sie ze nie kupie w najblizszym czasie olejku rycynowego to co zamiast?
Jakas odzywka wyprobowana?

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2011-06-12 22:22:59 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Chusteczki do zmywania twarzy moge polecic

Obrazek
Zmywaja nawet Max Factor maskare, o ktorej ktos pisal, ze jest ciezka do zmycia. Normalnie chyba cos okolo 7 funtow teraz, ale ja zawsze robie sobie zapas, jak rozdaja kupony w Boots za 5 funtow, wiec tylko dwa funty kosztuja mnie.

Maskara - Max Factor i to samo puder w kremie (Micarcle Touch).

Co do problemow z wlosami i paznokciami po ciazy, to moja bratowa zaczela stosowac te same witaminy, ktore brala w trakcie ciazy ( moja siostra, ktora w ciazy byla ostatnio dawno temu), i obie stwierdzily drastyczna poprawe tanu i wlosow i paznokci. Nie pamietam dokladnie ale chyba Pregnacare to bylo.
Ada

Do góry stronyOffline

nanetka

Post #6 Ocena: 0

2011-06-12 22:37:29 (14 lat temu)

nanetka

Kobieta

Z nami od: 24-08-2007

kawaoporanku na paznokicie stary sprawdzony dawny sposób,podgrzać olej i moczyć paznokcie temperatura ma byc taka zeby nie parzyło.

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #7 Ocena: 0

2011-06-12 22:41:48 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Wcieranie w paznokcie zwyklej wazeliny tez daje dobre efekty.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

kawaoporanku

Post #8 Ocena: +1

2011-06-12 22:42:10 (14 lat temu)

kawaoporanku

Kobieta

Wiecie co spodziewalam sie jakis drogich odzywek, ale widze ze pare funciakow zostanie na kolejny lakier:-] a moje pazurki wyladuja w miseczce z ciepla oliwka;-)
I bede szukac tego olejku rycynowego.
Dzieki za rady

Do góry stronyOffline

izabela1967

Post #9 Ocena: 0

2011-06-12 22:47:23 (14 lat temu)

izabela1967

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

Adacymru - te chusteczki które polecasz prawie rewelacyjne, używałam ich przez 3-4 lata, ale niestety mimo że są dla alergików to w styczniu tego roku uczuliły mnie strasznie; zaraz po tym reszta kosmetyków z No7. Poza tym uważam że kremy, chusteczki do demakijażu z No7 mają świetne ale...Dlatego teraz przerzuciłam się na Lancome - jak narazie strzał w dziesiątkę (a na jak długo to tego nie wiem).

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-06-12 22:58:23 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 47 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 45 | 46 | 47 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,