MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kosmetyki polecam/odradzam

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 34 z 47 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ... 45 | 46 | 47 ] - Skocz do strony

Str 34 z 47

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Demiqa

Post #1 Ocena: 0

2013-12-31 01:37:56 (11 lat temu)

Demiqa

Kobieta

Z nami od: 26-10-2013

a ja mam 30tke a nigdy zadnych zeli/kremow pod oczy nie uzywalam.
Uzywam podklady- lancome- Dior etc. (JESTEM MEGA ZADOWOLONA)od kilku lat dobrych firm wczesniej tanie byle co tak naprawde.

Nie mam zmarszczek, ani nie zauwazylam zeby mi sie robily badz skora zmienila od 20stki.

Ale za to zaczelam sie malowac wiecej -uzywac cieni osttanio- rozu na policzki itp.

Jednego nie rozumiem... wychodzac z domu podobam sie sobie w takim makijazu ale ogladajac zdjecia wygladam na .. zmeczona... moja twarz wyglada inaczej.. taka maska..;/

jak pomaluje sie tylko podkladem i maskara wygladam duzo swiezej i ladniej jednak na zdjeciach wygladam jakbym oczu nie miala a w pelnym make up jak wyzej...

Przelecialam mase tutoriali , probowalam sztucznych rzes(tragedia) probowalam makijaze co powiekszaja oczy i dalej wygladam jakbym nie spala przez 3 dni... albo mega nienaturalnie...

Chyba przestane sobie robic zdjecia ;))

[ Ostatnio edytowany przez: Demiqa 31-12-2013 01:39 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

rybka52

Post #2 Ocena: 0

2014-02-24 14:15:25 (11 lat temu)

rybka52

Kobieta

Z nami od: 11-09-2013

To sobie odpuść ten makijaż, bo zdjęcia nie kłamią aż tak.
Korzystaj z tego, że jesteś młoda. Radzę malować rzęsy, bo większości z tym lepiej, ciut podkładu na twarz (jak nie ma słońca) , troszeczkę błyszczyku lub szminki i codziennie dbać o cerę - tonik, sen i lekki krem ( te droższe są gorsze, bo zbyt wiele udziwnień i cena rośnie a jakość niekoniecznie).

Do góry stronyOffline

Polly80

Post #3 Ocena: 0

2014-03-16 14:14:54 (11 lat temu)

Polly80

Kobieta

Z nami od: 01-01-1970

Dziewczyny ,
chciałam wam tylko powiedzieć ,ze dziś do północy jest duża obniżka na kosmetyki Decleor na stronie Allbeauty.com.
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Mon666

Post #4 Ocena: 0

2014-03-16 17:58:16 (11 lat temu)

Mon666

Kobieta

Z nami od: 02-03-2012

Jesli moge sie wypowiedziec to super sa dwa kremy ktore ostatnio wyprobowalam_ L'oreal skin perfection, nie drogi a rewelacyjny, nie uczula i super dla suchej skory jak moja( mam skore jak scierka do podlogi...)
Drugi troche drozczy to Lancome Genifique tez rewelacja dla super suchej i wrazliwej skory.
Uzywam ich na zmiane i pierwszy raz od 5 lat skora mi sie nie luszczy, nie sciaga i wygladam jak czlowiek...
Jesli chodzi o Clinique- to przylaczam sie, masakra-dostalam takiego uczulenia na pysku ze nie moglam z domu wyjsc przez 3 dni...:-(((

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #5 Ocena: 0

2014-04-01 13:00:27 (11 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Z nami od: 05-09-2010

Co polecacie na luszczaca sie skore na twarzy,tzn glownie na czole i nosie,po nalozeniu podkladu wyglada nie estetycznie,co jakis czas mi sie to pojawia i juz nie mam pojecia jakiego kremu uzywac.Bio oil kremy z Olaya i nic zero poprawy.
...

Do góry stronyOffline

aisuga

Post #6 Ocena: 0

2014-04-01 13:04:52 (11 lat temu)

aisuga

Kobieta

Z nami od: 09-02-2010

Cytat:

2014-04-01 13:00:27, kaskaaa napisał(a):
Co polecacie na luszczaca sie skore na twarzy,tzn glownie na czole i nosie,po nalozeniu podkladu wyglada nie estetycznie,co jakis czas mi sie to pojawia i juz nie mam pojecia jakiego kremu uzywac.Bio oil kremy z Olaya i nic zero poprawy.

Ja uzywam ten i sie juz nie luszczywww.pharmaceris.pl/pl/pielegnacja-specjalistyczna-2/59/kojacy-krem-do-twarzy-spf-15-dla-skory-lojotokowej-zaczerwienionej-sklonnej-do-luszczenia-octopirox/369

Do góry stronyOffline

kardam

Post #7 Ocena: 0

2014-04-01 13:15:48 (11 lat temu)

kardam

Kobieta

Z nami od: 04-07-2013

Ja niestety po około 8 latach leczenia trądziku lekami na bazie spirytusu też mam problem z suchą i łuszczącą się skórą na twarzy. Co sami dermatolodzy, którzy mi je zapisywali mówili, że dzięki trądzikowi przynajmniej będę miała później oznaki starości, a doprowadzili mnie do tego, że mam 29 lat i skórę jak 35cio bądź więcej latka :-(

Ja ostatnio na raz zaczęłam używać Cethapil cream na dzień, na to BB cream koreański i na noc Sleeping Pack koreański. I widzę, że skóra jest dużo mniej szorstka i sucha.

I zamówiłam z koleżanką na współę kolagen na próbę. Jak tylko przyjdzie wypróbuję.

Do góry stronyOffline

aisuga

Post #8 Ocena: 0

2014-04-01 13:21:44 (11 lat temu)

aisuga

Kobieta

Cytat:

2014-04-01 13:15:48, kardam napisał(a):
Ja niestety po około 8 latach leczenia trądziku lekami na bazie spirytusu też mam problem z suchą i łuszczącą się skórą na twarzy. Co sami dermatolodzy, którzy mi je zapisywali mówili, że dzięki trądzikowi przynajmniej będę miała później oznaki starości, a doprowadzili mnie do tego, że mam 29 lat i skórę jak 35cio bądź więcej latka :-(

Ja ostatnio na raz zaczęłam używać Cethapil cream na dzień, na to BB cream koreański i na noc Sleeping Pack koreański. I widzę, że skóra jest dużo mniej szorstka i sucha.

I zamówiłam z koleżanką na współę kolagen na próbę. Jak tylko przyjdzie wypróbuję.

Ja lecze moj od 18 lat. Ostatnio nawet chodzilam na zabiegi kwasami TCA i jeszcze gorzej sobie narobilam :-o

Moja kosmetyczka zalecila by nie uzywac nic na bazie alkoholu bo oprocz pryszczy bede miala zmarszczki a tego sie juz latwo nie pozbedzie. Do zmywania makijazu zero wody, ewentualnie mleczko lub plyn micelarny.

Do góry stronyOffline

MamaMyszow

Post #9 Ocena: 0

2014-04-01 13:24:35 (11 lat temu)

MamaMyszow

Konto usunięte

A moze na luszczaca skore delikatny peeling??? My uzywamy w domu St. Ives od dosc dawna i jestesmy bardzo zadowoleni.

Ja bardzo lubie wszelkie mazidla do mumifikacji ciala i zawsze jest u nas w domu tego pelno. Skusilam sie ostatnio na vaseline spray & go i jestesmy malo zadowoleni. Pachnie ladnie, ale pryska wszedzie, irytujace jest czyszczenie kafli po tym i wcale sie tak rewelacyjnie nie wchlania. POza tym mam trudnosc aby spryskac plecy, wiec trzeba pryskac dlon i potem rozsmarowywac cudo w miejscach trudno dostepnych ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: MamaMyszow 01-04-2014 13:26 ]

Do góry stronyOffline

aisuga

Post #10 Ocena: 0

2014-04-01 13:28:13 (11 lat temu)

aisuga

Kobieta

Ja z innych kosmetykow moge polecic odzywke do rzes Revitalash Advanced. Kosztuje ok 50 GBP ale po 3-4 miesiacach stosowania widac efekty. Rzesy rosna mega dlugie i geste. Stosuje ja juz od 2 lat. Opakowanie 2ml starcza na pol roku.

ps. jak ktos wytlumaczy jak wkleic fotke to moge pokazac jak moje rzesy wygladaly przed i po

[ Ostatnio edytowany przez: aisuga 01-04-2014 13:33 ]

Do góry stronyOffline

Strona 34 z 47 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ... 45 | 46 | 47 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,