Str 32 z 47 |
|
---|---|
Lucy_J | Post #1 Ocena: 0 2013-11-21 15:59:28 (11 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Martunia sprawdz na Allbeauty.com tam jest za £36.00 tak jak pisala Ewa
![]() |
martunia2302 | Post #2 Ocena: 0 2013-11-21 16:26:11 (11 lat temu) |
Z nami od: 18-10-2010 Skąd: Londyn |
Dziekuje
![]() |
ryba1990 | Post #3 Ocena: 0 2013-11-21 19:50:01 (11 lat temu) |
Z nami od: 06-11-2013 Skąd: Leicester |
Co polecicie fajnego dla mężczyzn ? mam skóre alergiczną ,zdatną do trądziku oraz blizny potrądzikowe ? czy sa tu lepsze kosmetyki niż w pl ?
![]() |
ewamik | Post #4 Ocena: 0 2013-11-21 20:11:58 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Ok .przypuszczam,ze masz tlusta skore.
Nie wolno uzywac Ci kosmetykow z dodatkiem alkoholu. Czy to zel do mycia twarzy,czy tonic,krem. Moj maz rowniez ma bruzdy potradzikowe oraz tlusta cere. Alkohol wysusza cere ale krotkotrwale. Jak zaprzestaniesz stosowac zelu antybakteryjnego z alkoholem,Twoja skora zacznie produkowac jeszcze wiecej sebum. Moj maz uzywa w tej chwili zelu do mycia twarzy z firmy Molton Brown. Mowi,ze jest idealny. Po myciu skora nie jest naciagnieta,wysuszona. Do tego stosuje emulsje nawilzajaca rowniez Molton Brown. W Polsce sa fajne pellingi dla mezczyzn. Kupuje w Polsce i sobie i mezowi ![]() Skora mezczyzn jest grubsza(bo facet jest groboskorny ![]() |
ewamik | Post #5 Ocena: 0 2013-11-21 20:25:11 (11 lat temu) |
Cytat: 2013-11-21 13:57:33, martunia2302 napisał(a): Cytat: 2013-11-21 10:58:21, ewamik napisał(a): Cytat: 2013-11-20 21:37:49, martunia2302 napisał(a): Cytat: 2013-11-18 21:54:44, ewamik napisał(a): ![]() Na cienie pod oczy,bardzo dobry jest ten krem. Rozjaśnia,wygładza. Ale tak czy inaczej zbadaj nerki ![]() Generalnie większośc kosmetyków kupuje na Cheap smells. Teraz zmienili nazwę na Allbeauty.com Konkretny krem kosztuje tam 36 funtów. Inne kosmetyki np.Origins (rewelacyjna i bardzo wydajna emulsja do mycia twarzy) czy Rituals -świetny krem do ciała czy tez pelling itd,kupuje juz w sklepie. U mnie najbliżej,to Brent Cross a konkretnie John Lewis. Jednakże z tej stronki kupuje kosmetyki Decleor. Chyba wcześniej pisałam o znajomitym olejku/serum do twarzy -Neroli. Stosuję go na wieczór. Wystarczy 2-3kropelki. Miałam problem z plamami na czole. Ten olejek rozjaśnił mi praktycznie wszystko. Stosuje go ponad rok.Cera jest rozjaśniona i ładna. Teraz szczególnie zimą,gdy włączone jest ogrzewanie,trzeba nawijżać cerę. Z Decleor doskonały jest również tonic i mleczko. NIe podrażnia,nie szczypie. ![]() ![]() edit: Do demamkijazu polecam Lancome Bi-Facil dla mnie rewelacyjny. Wiesz co,ja go kupilam jako serum ![]() Powiedzial,ze ja place za firme,a nie za jakosc. On zawsze byl jakis inny(kolega) ,przesadnie dbal o siebie ![]() Dal mi liste kosmetykow i firm,ktore sprawdzil . Shiseido,decelor,dermalogica,santaverde,drHoushka itd. Generalnie kosmetyki organiczne. Tak wiec staram sie trzymac listy ![]() Mialam ogromne plamki . Zima z nudow wyciskalam sobie co tam znalazlam na twarzy. A latem przy sloneczku pojawily sie ciemne plamy. Robilam pelling migdalowy i inne cuda i nic. Zuzylam Neroli...o kurcze-plamy jasnieja . Drugi olejek-plamek prawie nie ma.Teraz trzeci olejek. Nie ma tego w opisie ale autentycznie na mnie dziala. W koncu latem nie wstydzilam sie plam,bo ich nie bylo prawie. Uzywalam inne olejki Decleor ale szalu nie ma. Kupilam na allbeauty.com A ha...on jest malutki ![]() Czytalam ostatnio o olejku/serum firmy Pukka. Przetestuje i powiem ![]() Nie boj sie. Nie bedziesz panda ani Azjatka ![]() ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ewamik 21-11-2013 20:29 ] |
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2013-11-21 20:27:44 (11 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
No matko, cos na ciapy na skorze
![]() Mowisz, ze skuteczne? |
martunia2302 | Post #7 Ocena: 0 2013-11-21 21:26:01 (11 lat temu) |
Z nami od: 18-10-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2013-11-21 20:25:11, ewamik napisał(a): Cytat: 2013-11-21 13:57:33, martunia2302 napisał(a): Cytat: 2013-11-21 10:58:21, ewamik napisał(a): Cytat: 2013-11-20 21:37:49, martunia2302 napisał(a): Cytat: 2013-11-18 21:54:44, ewamik napisał(a): ![]() Na cienie pod oczy,bardzo dobry jest ten krem. Rozjaśnia,wygładza. Ale tak czy inaczej zbadaj nerki ![]() Generalnie większośc kosmetyków kupuje na Cheap smells. Teraz zmienili nazwę na Allbeauty.com Konkretny krem kosztuje tam 36 funtów. Inne kosmetyki np.Origins (rewelacyjna i bardzo wydajna emulsja do mycia twarzy) czy Rituals -świetny krem do ciała czy tez pelling itd,kupuje juz w sklepie. U mnie najbliżej,to Brent Cross a konkretnie John Lewis. Jednakże z tej stronki kupuje kosmetyki Decleor. Chyba wcześniej pisałam o znajomitym olejku/serum do twarzy -Neroli. Stosuję go na wieczór. Wystarczy 2-3kropelki. Miałam problem z plamami na czole. Ten olejek rozjaśnił mi praktycznie wszystko. Stosuje go ponad rok.Cera jest rozjaśniona i ładna. Teraz szczególnie zimą,gdy włączone jest ogrzewanie,trzeba nawijżać cerę. Z Decleor doskonały jest również tonic i mleczko. NIe podrażnia,nie szczypie. ![]() ![]() edit: Do demamkijazu polecam Lancome Bi-Facil dla mnie rewelacyjny. Wiesz co,ja go kupilam jako serum ![]() Powiedzial,ze ja place za firme,a nie za jakosc. On zawsze byl jakis inny(kolega) ,przesadnie dbal o siebie ![]() Dal mi liste kosmetykow i firm,ktore sprawdzil . Shiseido,decelor,dermalogica,santaverde,drHoushka itd. Generalnie kosmetyki organiczne. Tak wiec staram sie trzymac listy ![]() Mialam ogromne plamki . Zima z nudow wyciskalam sobie co tam znalazlam na twarzy. A latem przy sloneczku pojawily sie ciemne plamy. Robilam pelling migdalowy i inne cuda i nic. Zuzylam Neroli...o kurcze-plamy jasnieja . Drugi olejek-plamek prawie nie ma.Teraz trzeci olejek. Nie ma tego w opisie ale autentycznie na mnie dziala. W koncu latem nie wstydzilam sie plam,bo ich nie bylo prawie. Uzywalam inne olejki Decleor ale szalu nie ma. Kupilam na allbeauty.com A ha...on jest malutki ![]() Czytalam ostatnio o olejku/serum firmy Pukka. Przetestuje i powiem ![]() Nie boj sie. Nie bedziesz panda ani Azjatka ![]() ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>ewamik</i> 21-11-2013 20:29 ] Dziekuje Ewka, jeszcze dzisiaj zamowie,i dam zanc jak efekty. Aaa moze znacie wlasnie cos dla alergikow-szampnik ale dla corki.Drapie sie mi sie strasznie od wszystkich szamponow.Mam na oku Physiogel jak narazie. |
ewamik | Post #8 Ocena: 0 2013-11-22 11:47:52 (11 lat temu) |
Używałam i tonic i mleczko z Lancome. Z tego co pamiętam,to nawet fajne było. Krem Lancome furrory nie zrobił. A te nowe serum Genifique..dla mnie wyrzucenie pieniędzy i nic więcej.
Pamiętam produkty do demakijażu Christian Dior. Troszeczkę szczypała mnie cera,szczególnie policzki. Decelor kompletnie nic. Z kolei jedną z lepszych maseczek oczyszczających jaka miałam,to Dr Haushka. Tak,to kupuje w Polsce maseczki w saszetkach. Jednak ta maseczka jest rewelacyjna. Cięzko teraz mi ja kupić. Maseczka jest w proszku. W zależności od typu cery,dodajemy sama wodę lub wode i troszke oliwy. Ja daje tylko wodę. Maseczka jest bardzo wydajną. Robimy taka papkę i nakładamy na twarz. |
Lucy_J | Post #9 Ocena: 0 2013-11-22 13:19:22 (11 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Ja akurat uzywam toniku z Lancome i naprawde jestem zadowolona i chyba sie na niego przerzuce dozywotnio. Ale jak tak chwalisz Ewa Decleor, to sie chyba skusze. Akurat dzis mam wyplate hehe.
Serum Genifique nie powalilo mnie na kolana, uzywalam tylko dlatego ze mialam probke. Pupy mi nie urwalo. Jesli chodzi o kremy do twarzy, to ja mam cere naczynkowa i przerobilam spora czesc kremow. Nawet cala serie Clinique kupialm (Redness Solution) ale nic nie dalo. Zwyciesca okazal sie krem Ruboril firmy IsisPharma. Po raz pierwszy od paru lat nie budze sie z twarza czerwona jak burak. Moge spokojnie wypic wino i zjesc cos ostrego, bo wypieki sie nie pojawia. Polecam! |
ewamik | Post #10 Ocena: 0 2013-11-22 13:54:24 (11 lat temu) |
Od wielu dziewczyn słyszałam,że marka Clinique uczula. Może jak komu ale gdy miałam kiedyś jedynie mascare,to musiałam oddać siostrze.
Z maseczek nawilżających,fajna jest zwykła Vichy. Ojej...ja ją chyba latami uzywałam ![]() Jak jestem w Polsce,to kupuję kilkanascie saszetek polskich maseczek i pellingów. Fajny pelling jest firmy Perfecta z minerałami morskimi i krzemionką. Dostepny również w tubce. Ojej...on jest rewelacyjny. Cera jest oczyszczona,delikatna i przygotowana na 100% na dalsza pielęgnację. Ja po pellingu zawsze uzywam maseczki oczyszczającej,a póxniej nawilżającej lub odzywczej,co tam pod ręką mam. Ale pelling i maseczka oczyszczająca,to podstawa. Równiez fajny pelling jest z Dermalogica. Taki żel/pelling myjący. Bardzo delikatny. Moja kosmetyczka mówiła mi,że tego preparatu może uzywac moja dojrzewająca córka,która zaczyna mieć problemy z cerą. Fajne maseczki są z białej lub zielonej glinki firmy Bielenda. Nie wiem czy któraś próbowała ich? Ooo...jeszcze Dax Cosmetics ma fajne preparaty ale dawno tego nie widziałam. Padła firma czy co? Uwielbiałam ta firme [ Ostatnio edytowany przez: ewamik 22-11-2013 14:04 ] |