MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porod... co was zaskoczylo?

« poprzednia strona

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 14 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Capricorn

Post #1 Ocena: 0

2013-04-07 20:26:01 (12 lat temu)

Capricorn

Kobieta

Z nami od: 05-02-2012

Kociefraszki, popłakałam się ze śmiechu. Rodziłam w Anglii i choć czasy się zmieniły, to niestety w Polsce nie wszędzie się już rodzi po ludzku. I nie rozumiem Polek, które lecą rodzić do Polski. Why???

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Samurajka

Post #2 Ocena: 0

2013-04-07 21:01:57 (12 lat temu)

Samurajka

Kobieta

Z nami od: 14-08-2010

Ja na pocztaku tez bylam przerazona mysla o porodzie w Anglii,planowalam porod w Polsce.Ale po wielu rozmowach,doinformowaniu sie zmienilam zdanie.

To wszystko wynika ze strachu,mozeniektorych przeraza tez bariera jezykowa...
Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. :*

Do góry stronyOffline

epsilon

Post #3 Ocena: 0

2013-04-07 22:23:13 (12 lat temu)

epsilon

Kobieta

Z nami od: 29-03-2012

Samurajka powodzenia.
Zaskoczyło mnie to, że podczas porodu zapominałam, że rodzę dziecko. Zaskoczło mnie to, że z momentem narodzin mojego synka cały ból minął. Ze urodziłam nawet bez gazu a gdybym nie wiedziała, ze rodziłam, np dostałabym mocno w głowe i zapomniała to w zyciu na drugi dzien bym nie uwierzyła, bo nic mnie nie bolało. Zaskoczyło mnie ze dwa dni pozniej nie potrafiłam sobie przypomnieć jak boli skurcz. Zaskoczyły mnie moje reakcje, kobieta zachowuje się jak pierwotne zwierzatko, prowadzona instynktami. Jej ciało samo wybiera sobie pozycję do rodzenia, jest nieobecna, skupiona ( no i tu róznie bywa jedna skupia się na bólu inna na zadaniu). Zaskoczyło mnie to, że poród to są jedne z najpiekniejszych wspomniej z moim życiu. Zaskoczyło mnie najbardziej to co po porodzie. Miłość, ogromna miłość, przede wszystkim, bezwarunkowa miłość do swojego dziecka. Piękne to.

Do góry stronyOffline

ruuuda

Post #4 Ocena: 0

2013-04-07 22:36:26 (12 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Mnie zaskoczyl mąż, został ze mną przy drugim porodzie :-],przy pierwszym zwiał:-]:-]:-]
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,