Str 2 z 3 |
|
---|---|
takajedna | Post #1 Ocena: 0 2010-05-22 20:58:11 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-05-2010 Skąd: Londyn |
sniper00 milosc by nie wygasla gdyby facet interesowal sie zona i rodzina. Chyba nie czytales ze zrozumieniem ... on ignoruje mnie i dzieci ... czuje sie jakbysmy mu poprostu przeszkadzali w tym co robi (cokolwiek on tam sobie robi). Nie chodzi o pieniadze, chociaz nie ukrywam, ze wolalabym nie miec dlugu. Dlug jest jednak wazny przy rozstaniu, bo chcialabym wiedziec czy dostane taki 'prezent' i bede z duzym minusem na starcie czy jest moze szansa zaczac od zera.
|
Post #2 Ocena: 0 2010-05-22 21:28:28 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2010-05-22 21:41:32 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anthrax | Post #4 Ocena: 0 2010-05-22 21:47:31 (15 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat: 2010-05-22 20:58:11, takajedna napisał(a): sniper00 milosc by nie wygasla gdyby facet interesowal sie zona i rodzina. Chyba nie czytales ze zrozumieniem ... on ignoruje mnie i dzieci ... czuje sie jakbysmy mu poprostu przeszkadzali w tym co robi (cokolwiek on tam sobie robi). Nie chodzi o pieniadze, chociaz nie ukrywam, ze wolalabym nie miec dlugu. Dlug jest jednak wazny przy rozstaniu, bo chcialabym wiedziec czy dostane taki 'prezent' i bede z duzym minusem na starcie czy jest moze szansa zaczac od zera. ![]() ![]() ![]() to ty nawet nie wiesz co on robi???? no na pewno nie cieszy sie tym ze mu binzes padl, wiesz ten biznes ktory do tej pory was utrzymywal i pozwolil wziasc hipoteke na dom, i ten sam biznes, ktory jak przestal was utrzymywac to go nazywasz zas**any gratuluje pomyslu zeby mezowi jeszcze bardziej uprzyjemnic zywot sprawa rozwodowa. Zamiast sie rozwodzic od razu kup mu powroz zeby sie mogl powiesic - biznes splajtowal, zona w potrzebie zostawila, dzieci ze soba zabrala. Nic tylko zyc, he? -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|
tom8104 | Post #5 Ocena: 0 2010-05-22 21:48:34 (15 lat temu) |
Z nami od: 08-10-2007 |
Sniper ma racje powinnas pogadac z mezem bo to ze ciebie ignoruje to wlasnie moze z powodu tych dlugow. Roznie ludzie reaguja na takie rzeczy. Niektorzy sie strasznie przejmuja co czesto doprowadza do depresji a inni spia spokojnie jakby nigdy nic.
Skoro macie te dlugi w UK to nie jest tak zle. Jest kilka mozliwosci wyjscia z tego np ogloszenie bankructwa ale najpierw trzeba przeanalizowac cala sytuacje zeby cos doradzic. Pogadaj z mezem jakie on ma plany. Pamietaj to tylko pieniadze nie ma sie co przejmowac a bank ci glowy nie urwie..... |
|
|
takajedna | Post #6 Ocena: 0 2010-05-22 23:14:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-05-2010 Skąd: Londyn |
Tez chcialabym oglosic bankructwo i tak nawet radzili z CCCS, bo nie daje sobie rady ze wszytkim, a z £30 tygodniowo przeznaczonych na zakupy jest mi naprawde ciezko wykarmic dzieci ... ale on przeciez madrzejszy i wie lepiej od nich wszystkich. Dom kupilismy jeszcze przed tym super pomyslem na biznes ... wiec jedno z drugim nie ma nic wspolnego i jak juz wspomnialam hipoteka jest teraz taka duza jak wartosc domu ... pewnie dlatego kredytodawcy nie lasza sie na zlozenie podania o uplynnienie nieruchomosci i polozenie lapy na pieniadze ze sprzedazy ... a i szkoda. I z tego biznesu nie bylo nic kompletnie od samego poczatku ... sprawia mu to poprostu przyjemnosc, ale nie przynosi kompletnie zadnych zyskow. Interesowalam sie tym co robi ale po 5 latach robienia tego samego bez zadnych finansowych rezultatow (oprocz dlugu) mam juz dosc i nie chce o tym slyszec.
Chce poprostu lepszego zycia dla siebie i swoich dzieci ... gdzie nie bede musiala sie zastanawiac czy stac mnie kupic worek jablek na przecenie za 50p w Tesco, i nie bede musiala sie zastanwiac w co ubiore dzieci gdy ich ubrania bede juz przykrotkawe. Ja rozumie ze kazdy moze miec swoje pasje ... i niech sobie ma, ale nie takim kosztem, bo dzieci powinny czuc sie bezpieczne i za cos zyc trzeba. |
Malahai1983 | Post #7 Ocena: 0 2010-05-22 23:43:35 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2009 Skąd: Manchester |
Wygląda na to, że ja jednak należę do tej mniej optymistycznej części czytających ten post...
Nie rozumiem do końca skąd w ludziach to przekonanie, że 'wszystko da się' załatwić, że wystarczy pogadać o tym i gościa nagle olśni. Przez tyle lat mu nic w głowie nie zaświtało to teraz nagle coś się odmieni? Nie wydaje mi się... A już tak z bardziej biznesowego punktu widzenia - kto przez 5 lat pakuję kasę w pomysł, który wyraźnie nie działa? On na jakiś cud czeka? On nie jest samotnym facetem, który sobie może pozwolić na takie zabawy, on ma rodzinę i jest za nią odpowiedzialny, a przynajmniej powinien być... Jak dla mnie to on stracił kontakt nie tylko z rodziną ale i z rzeczywistością. tom8104 Racja, bank głowy nie urwie - najwyżej dom zlicytuje... 'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'
|
cristal | Post #8 Ocena: 0 2010-05-23 00:01:42 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2010 Skąd: TU |
Dzialaj kobieto i nie patrz na komentarze tylu ratuj to co masz ...
Czasem trzeba wybrac inna droga . Trzyma za Ciebie kciuki |
tom8104 | Post #9 Ocena: 0 2010-05-23 00:13:47 (15 lat temu) |
Z nami od: 08-10-2007 |
Cytat: 2010-05-22 23:43:35, Malahai1983 napisał(a): Wygląda na to, że ja jednak należę do tej mniej optymistycznej części czytających ten post... Nie rozumiem do końca skąd w ludziach to przekonanie, że 'wszystko da się' załatwić, że wystarczy pogadać o tym i gościa nagle olśni. Przez tyle lat mu nic w głowie nie zaświtało to teraz nagle coś się odmieni? Nie wydaje mi się... A już tak z bardziej biznesowego punktu widzenia - kto przez 5 lat pakuję kasę w pomysł, który wyraźnie nie działa? On na jakiś cud czeka? On nie jest samotnym facetem, który sobie może pozwolić na takie zabawy, on ma rodzinę i jest za nią odpowiedzialny, a przynajmniej powinien być... Jak dla mnie to on stracił kontakt nie tylko z rodziną ale i z rzeczywistością. tom8104 Racja, bank głowy nie urwie - najwyżej dom zlicytuje... Bank zlicytuje to przeprowadzi sie do councilowskiego na ulicy jej w UK nie zostawia. To sa tylko pieniadze a za bledne decyzje niestety trzeba troche pocierpiec.... |
Post #10 Ocena: 0 2010-05-23 00:36:26 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|