MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem z tradzikiem :(

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7.1 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6.1 | 7.1 | 8.1 | 9.1 | 10.1 ] - Skocz do strony

Str 7.1 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

michu-pl

Post #1 Ocena: 0

2010-01-31 23:47:26 (15 lat temu)

michu-pl

Mężczyzna

Z nami od: 24-12-2009

mysle ze powino sie starac zapobiec powstawaniu a nie leczeniu powstalych

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-02-01 10:08:24 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-01-31 23:47:26, michu-pl napisał(a):
mysle ze powino sie starac zapobiec powstawaniu a nie leczeniu powstalych

a ja jestem pewien że trzeba zastosować kompleksowe działania, usuwanie już powstałych stanów zapalnych, oczyszczenie skóry z czopów łojowych i brudu bo to one stają się miejscem żerowania bakterii, i zapobieganie, czyli właśnie odpowiednie bogate żywienie, czysta skóra.
U dziewcząt i pan często jest problem bo z uporem maniaka wsmarowują w skórę tony kremu, które nie zawsze działają pozytywnie.
W pewnym momencie skóra jest tak nasączona kremami że nie jest wstanie wchłonąć do organizmu.

spróbujcie drogie panie posiedzieć w saunie, może się okazać że wasz pot stanie się mleczno biały zamiast przeźroczysty
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2010-02-01 10:15:16 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clowni

Post #4 Ocena: 0

2010-02-01 18:15:15 (15 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2008

Aknemycin (Erythromecinum) 20mg/g - plyn do stosowania na skore. Powiem ze doskonaly lek, bardzo mi pomogl.

Uzywalem wiekszosci z podanych przez innych w tym temacie i tylko on dzialal. Doskonale zabija bakterie i nawet gronkowca, ktore powoduja stany zapalne na zewnatrz i wewnatrz skory.

Uzywalem takze takiego kremu Retin-A creme (Tretinoinum) 0.5mg/g ulotka do poczytania, po kilku dniach schodzil mi wierzchni naskorek z twarzy i mialem czysta skore na jakis czas.

Najwazniejsze jest zeby zaczac od lekarza dermatologa lub lokalnego GP, zeby wydal recepty i zaczac stosowac kuracje. Na wyspie masz duzo kosmetykow tego rodzaju do wyboru.

[ Ostatnio edytowany przez: clowni 01-02-2010 18:17 ]

"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie."

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

kosmetyczka

Post #5 Ocena: 0

2010-02-10 12:21:23 (15 lat temu)

kosmetyczka

Kobieta

Z nami od: 15-05-2006

ZAPRASZAM DO NOWO OTWARTEJ KLINIKI W SUTTON LONDON

Oferujemy wszelkie uslugi Kosmetyczne oraz Medyczne

Nowosc!! Hit w Anglii......THREADING Indyjska technika depilacji ( nitkowanie )

Nieinwazyjne liftingi twarzy i ciala;

-zabiegi na twarz,cialo,masaze,zabiegi na dlonie i stopy,henna ,makijaze,depilacja.

ponadto!!! ZABIEGI MEDYCZNE!!!

-Botox wykonywany przez Lekarza specjaliste
-Peeling chemiczny
-Peeling kawitacyjny
-AHA (alpfa chydroxy kwasy)
-Zabiegi wybielajaco-depigmentujace
-Zabiegi na twarz dla palacych

i wiele wiele innych

Ponadto makijaz i wizaz do sesji zdjeciowych i filmu.

KONSULTACJA I DIAGNOSTYKA CERY!!

www.monstudio.vpweb.co.uk

SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!!

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

jojomaster

Post #6 Ocena: 0

2010-02-10 12:33:23 (15 lat temu)

jojomaster

Kobieta

Z nami od: 18-07-2007

kochana zawsze i wszedzie MASC CYNKOWA - zwykla za grosze w aptece - posmarujesz pryszcza na noc i rano ni ma. cholernie skore wysusza ale pryszcze tez :D poza tym NIE UZYWAJ zadnych kremow poki nie znikna i zadnych pudrow, podkladow itp. nie daj sie nabrac na ''do skory tradzikowej'' i inne takie - zatykaja pory i juz. wszystkie. i bedzie ich wiecej i wiecej... i idz do lekarza koniecznie bo to moga byc hormony. mnie osobiscie pomogla ta masc (nie tylko mnie i to jako jedyny srodek, na nic kremy, zele itp) - ale to na objawy nie likwiduje przyczyny

Do góry stronyOffline

michu-pl

Post #7 Ocena: 0

2010-02-10 12:56:18 (15 lat temu)

michu-pl

Mężczyzna

NO JAKIE TO PROSTE CO NIE ??? POCO NAM DERMATOLODZY POCO ANTYBIOTYKI LEKI ZWYKLA MASC CYNKOWA CZYNI CUDA WIECZOREM SMARUJESZ RANO NIC NIEMA :) no poprsotu niesamowite :) co za bzdury :)

CO DO MASCI AKNEMYCYN a raczej chyba plynu - badziewie jakich malo alkocholem naszpikowane az buzia piecze i faktycznie :) dziala :)) na lekkie przypadki :) powodzenia

a jesli sluchac porad - odpowiednie sauny oczyszczania kremy dermatolodzy kosmetyczki - to trzeba by miec wyplate w granicach edwarda albo dyrektora - wasze porady poprsotu sa piorunujace - dorzuc sobie jeszcze do tego operacje plastyczne no bo co przeciez kasy jak lodu - a wracajac do tematu mojego sprawdzonego po latach walki z tym dziadostwem sproboj tego garniera do tego kup sobie chusteczki jakies zeby jak najmniej korzystac z wody bierzacej i zobaczysz bedzie lepiej

[ Ostatnio edytowany przez: michu-pl 10-02-2010 12:59 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

jojomaster

Post #8 Ocena: 0

2010-02-10 13:32:15 (15 lat temu)

jojomaster

Kobieta

Z nami od: 18-07-2007

zebys wiedzial ze masc cynkowa dziala. jak nie wiedziales o tym wczesniej to mi ogromnie przykro. wysrywaj dalej kase na garniery, a chusteczkami to sie podetrzec co najwyzej mozesz... poza tym napisalam wyraznie, zeby kolezanka do lekarza poszla, bo masc objawy a nie przyczyny leczy. chusteczki... heh

Do góry stronyOffline

stokrotka8888

Post #9 Ocena: 0

2010-02-14 19:15:16 (15 lat temu)

stokrotka8888

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

na ciebie dziala masc cynkowa na kogos innego nie. mi troszke pomagala, ale niewystarczajaco, bardziej wcieranie spirytusu (i wysusza i oczycza). u mnie najwiekszej poprawy dokonala Diane35 - i tez wcale nie przytylam a nawet schudlam sporo. ale to może skutek tego ze w tym samym czasie akurat zamieniłam słodycze na piwo:-] Tylko na Diane35 trzeba uwazac i nie stosowac za dlugo, bo zawiera dużo hormonow, co jest niebezpieczne dla osób z ryzykiem żylaków

Do góry stronyOffline

michu-pl

Post #10 Ocena: 0

2010-02-14 23:19:04 (15 lat temu)

michu-pl

Mężczyzna

jojo posmaruj sobie moczem podobno tez niezly :)))

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 7.1 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6.1 | 7.1 | 8.1 | 9.1 | 10.1 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,