Str 5 z 6 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Anthrax |
Post #1 Ocena: 0 2009-06-11 10:02:56 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat:
2009-06-11 09:25:15, madagaskar3 napisał(a):
Jakie dziecinne przechwalanie sie, buahahahahah!
Usmialam sie jacy niektorzy sa dziecinni.Chwalisc sie z ORYGINALNYCH perfum????
Ajakie dotychczas uzywalyscie? Z funciaka???Hihihihihi!!!
A dom, samochody ,lustrzanaka,masa drogich ciuchow to jakis luksus
waszym zdaniem???
To ja chyba jestem milionerka...
good for you ze ty juz wszystko masz, ale nie szydz z tych, ktorzy ciesza sie z tego, ze teraz sobie moga pozwolic na cos na co kiedys nie mogli -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|

|

|
|
|
madagaskar3 |
Post #2 Ocena: 0 2009-06-11 10:03:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Cieszylo mnie kiedys kupowanie a owszem,jakies 10 lat temu
Teraz sie ciesze jak dzieciaki sie ciesza,maja dobry obiad,pojada z nami na wycieczke,przeczytam dobra ksiazke,zrobie smaczne ciasto,warzywka i kwiatki w moim ogrodzie tez mnie ciesza,a zwlaszcza sloneczniki z ktorymi mialam problem,ale juz jest dobrze.Wiele innych rzeczy mnie cieszy.....Najbardziej,ze w zyciu sie uklada TO MNIE NAJBARDZIEJ CIESZY  [url=][img][/img][/url]
|

|
 |
|
anna69 |
Post #3 Ocena: 0 2009-06-11 10:13:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat:
2009-06-11 10:03:21, madagaskar3 napisał(a):
Teraz sie ciesze jak dzieciaki sie ciesza,maja dobry obiad,pojada z nami na wycieczke,przeczytam dobra ksiazke,zrobie smaczne ciasto,warzywka i kwiatki w moim ogrodzie tez mnie ciesza,a zwlaszcza sloneczniki z ktorymi mialam problem,ale juz jest dobrze.Wiele innych rzeczy mnie cieszy.....Najbardziej,ze w zyciu sie uklada TO MNIE NAJBARDZIEJ CIESZY
To tak jak moja babcia..tye ze ona cieszy se tez z wnukow...
wiedzisz mi nie chodzilo o ta ikee ale o przyklad...ze ktos umie sie cieszyc z drobiazgow..
ja nie mam ogrodka ani dzieci...ale mam radosc z tego ze kupilam sobie sliczny wazon na kwiaty...
moja przyjaciolka przez cale zycie nic nie miala i nie moze sie napatrzec na swoja nowa lodowke...tzn dla niej nowa...
pomimo tego ze w domu rodzinnym kasy nei brakowalo...byly super lustrzanki, plazmowe tv itp...to ja sie ciesze jak glupia z tego ze sama kupialm sobie oryginalny perfum, ze mam fajny aparat...
i nie masz prawa takimi tekstami mi tej radosci zabierac...bo zal mi ciebie ze nie umiesz sie cieszyc ze wszytkiego...nawet z tych tak pogardzanych przez ciebie rzeczy materialnych...
a ja jeszcze wydaje mase kaski na moje zwierzaki...tzn mam kilka swinet i krola...pomimo ze swinki nie wychodza na dwror...nie lubia..to maja po 2 smycze...krol ma ich z 5 bo on lubi poganiac po trawie w parku...do tego przysmakow maja tyle ze chyba na 5 lat im straczy...bo kazde malentwo lubi cos innego  .....
|

|

|
|
Anthrax |
Post #4 Ocena: 0 2009-06-11 10:24:08 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat:
2009-06-11 10:03:21, madagaskar3 napisał(a):
Teraz sie ciesze jak dzieciaki sie ciesza,maja dobry obiad,pojada z nami na wycieczke,przeczytam dobra ksiazke,zrobie smaczne ciasto,warzywka i kwiatki w moim ogrodzie tez mnie ciesza,a zwlaszcza sloneczniki z ktorymi mialam problem,ale juz jest dobrze.Wiele innych rzeczy mnie cieszy.....Najbardziej,ze w zyciu sie uklada TO MNIE NAJBARDZIEJ CIESZY
watek jest o tym na co kobiety wydaja pieniadze, wiec to normalne ze beda opowiadac o tym co kupily/w co zainwestowaly i dobrach materialnie nabytych
jak sie chcesz dowiedziec co ogolnie im przynosi radosc to sie zapytaj, na pewno nie jestes jedyna, ktorej nie tylko dobra materialne rozgrzewaja serce i wywoluja usmiech twarzy
somebody correct me if I'm wrong
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|

|

|
|
|
Post #5 Ocena: 0 2009-06-11 10:26:57 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-06-11 10:37:41 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
chlodnym_okiem |
Post #7 Ocena: 0 2009-06-11 11:42:51 (16 lat temu) |
Z nami od: 14-05-2009 Skąd: London |
Nawiazujac do tego co powiedziala madagaskar3 "A dom, samochody ,lustrzanaka,masa drogich ciuchow to jakis luksus
waszym zdaniem???"
no coz moja kochana to jest luksus dla wiekszosci ktorzy wyjechali do UK bo nie ukrywam ze rzadko kto zdecydowalby sie wyjechac z kraju jakby to juz mial. Zreszta rozpoczynajac od tego ze masz swoj wlasny dom (jakos go musialas tutaj kupic) to cala reszta jest dosc latwa do osiagniecia.
Powiem szczerze ze ja mam problem z wydawaniem, poprostu nie za bardzo potrafie to robic, a czytajac wasze odpowiedzi zaczynam sie juz tego troche uczyc 
Poza tym jak widac na ciuchach zycie sie nie konczy, a nawet bez wlasnego domu mozna zyc tzn. mozna nie miec wiele ale nadal wydawac kasiore. Moze to tylko taka przypadlosc facetow ze bez wlasnego domu czuje sie jak bez ... [ Ostatnio edytowany przez: chlodnym_okiem 11-06-2009 11:46 ]
|

|
 |
|
Libbii |
Post #8 Ocena: 0 2009-06-11 16:08:06 (16 lat temu) |
Z nami od: 17-03-2009 Skąd: Leicester |
Cytat:
Wszystkie powyższe odpowiedzi były na pytanie: "na co wydajecie pieniądze":-W I wystarczy czytać ze zrozumieniem, żeby nie wrzucać tego typu postu.
Poza tym Twoje stwierdzenie, że to dziecinne przechwałki jest mocno nie na miejscu jak się doczyta do końca Twoją wypowiedź:
A dom, samochody ,lustrzanaka,masa drogich ciuchow to jakis luksus waszym zdaniem??? To ja chyba jestem milionerka...
Wiesz, ja nie miałam "biednego" dzieciństwa, ale faktycznie to na co mnie stać teraz osobiście (a nie co dostałam od kogoś) jest na prawdę satysfakcjonujące. I to, że na wszystko zapracowałam sama z mężem:-W
Pozdrawiam i życzę mniej krytycyzmu w stosunku do innych
|

|
 |
|
zaneta123454 |
Post #9 Ocena: 0 2009-06-11 16:18:47 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-04-2009 Skąd: douglas |
Cytat:
A dom, samochody ,lustrzanaka,masa drogich ciuchow to jakis luksus
waszym zdaniem???
To ja chyba jestem milionerka...
I kto tu sie przechwala?? Zadna inna dziewczyna nie napisala, ze CHYBA jest milionerka:-W A te domy, samochody,masy ciuchow i perfumow to rzeczy, ktore ciesza. I nikt poza toba sie tu nie chwali, poprostu wszyscy odpowiadaja na pytanie na co wydajemy pieniadze  ..Bee alive..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k
|

|

|
|
ciesza |
Post #10 Ocena: 0 2009-06-11 19:12:00 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
Chyba bede musiala wziasc pod lupe moja kobiecosc, bo ja cos na bakier z tym wydawaniem
Moj Pan i wladca ma wiecej ciuchow niz ja, wiecej kosmetykow niz ja, wiecej butow niz ja, wiecej perfum niz ja, wiecej gadzetow niz ja...
Raczej to on wiecej wydaje.
Po chwili zastanowienia jest jedna dziedzina w ktorej mnie jeszcze nie pobil - nie ma zadnej torebki a ja mam 3 ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
|

|
 |
|