Przeglądaj forum |
Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka |
|
Strona główna » Damskie Sprawy » Pytanie do kobiet.... |
| Autor | (Odpowiedzi: 6) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-09-10 22:19 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Wolały byście wiedzieć, że wasz facet Was zdradził, czy też lepsze bylo by zycie w błogiej nieświadomości ??
|
| Anonim | Post #2 2005-09-11 17:57 (3 lata temu) |
|
wolalabym wiedziec. wykopalabym go na zbity pysk z ogromna satysfakcja
|
| Pogorzata | Post #3 2005-09-26 00:25 (3 lata temu) |
Z nami od: 02-09-2005 Skąd: Londyn |
Zdecydowanie wolałabym wiedzieć, usilnie proszę o szczerość w tej kwestii mojego męża.
Pogorzata
|
| Anonim | Post #4 2005-09-26 09:18 (3 lata temu) |
|
nie chce wiedziec
przyznaje sie,ze sama nie bylam swieta kazdy ma swoje potrzeby, ktore trzeba zaspakajac czasami, potrzebna jest chwilowa zmiana partnera nie uwazajac przy tym drugiej polowy wszystko zalezy od osobowosci i tego jakie mamy potrzeby jesli, ktos ma ochote na sex z innym partnerem, to czasami lepiej jest to zrobic, anizeli byc nieszczesliwym trzeba to robic "z glowa" i nie dopuscic do tego,aby ON/ONA sie o tym dowiedziala nie oczekuje pozytywnych komentarzy, wiem,ze to napisalam nie jest tolerowane przez wszystkich pozdrawiam Jay |
| Anonim | Post #5 2005-09-26 15:26 (3 lata temu) |
|
jak sie ma ochote na seks z innymi partnerami to po diabla sie zenic/wychodzic za maz?
no ale zawsze mozna wstapic do klubu swingers... |
| Anonim | Post #6 2005-09-26 15:30 (3 lata temu) |
|
kazdy ma jakies zboczenia
|
| Anonim | Post #7 2005-09-27 08:19 (3 lata temu) |
|
Cytat: 26-09-2005, Anonim wrote: jak sie ma ochote na seks z innymi partnerami to po diabla sie zenic/wychodzic za maz? no ale zawsze mozna wstapic do klubu swingers... czyli po slubie do konca zycia musisz uprawiac sex tylko i wylacznie z jednym partnerem?? czy masturbacja jest dozwolona w takim zwiazku??? |