Str 4 z 9 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-02-11 11:41:17 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
yG | Post #2 Ocena: 0 2009-02-11 11:43:54 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-05-2007 Skąd: londyn |
Czesc. Ja swojego obecnego meza poznalam tez przez internet. Pobralismy sie po niecalym roku znajomosci. Jestesmy juz dwa lata po slubie i jest super.
Zwiazek polega na zaufaniu. Ja nie robie czegos co bym nie chciala zeby On robil. Na Twoim miejscu pociagnela bym to dalej. Zeby miec pewnosc. Powiedz, ze wyjezdzasz a dzien pozniej umow sie z nim na randke swoim alter ego. Dopiero jak pojawi sie na miejscu spotkania z kwiatkiem mozesz miec pewnosc, ze cos jest bardzo nie tak. Bo to, ze cos jest nie tak to wiadomo od razu. Inaczej bedzie mogl sie tlumaczyc ze to byla tylko zabawa, ze chcial sprawdzic czy jeszcze potrafi poderwac jakas dziewczyne. Nie jest to normalne ale faceci sa dziwni hehe |
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2009-02-11 12:20:41 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
olej kolesia;jestem mezatka od 5 lat i jakas baba probowala zaczepiac mojego faceta na gg to jej grzecznie powiedzial ze jest zonaty i przyszedl mi o tym zameldowac;przed slubem tez go sprawdzilam moze nie tak jak ty ,ale zeby byc pewna jaki to typ czlowieka-i o to sie rozchodzi-a ty masz dowod co on soba reprezentuje-;tak wogole to nigdy w zyciu nie masz pewnosci co bedzie,romanse moga sie zdarzyc kazdemu;i wiesz co ten text ze szuka kogos tylko do sexu-znaczy sie chyba ze ten sex moglby byc z obojetnie kim?wiec co za roznica czy z toba-jak nie przed slubem to po-odpusc sobie i nie szukaj facetow w necie...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
MartinoM | Post #4 Ocena: 0 2009-02-11 12:20:59 (16 lat temu) |
Z nami od: 08-12-2008 |
Pewnie mu czegos brakuje.
Moze lezysz jak deska w lozku i nie masz fantazji ? Faceci czesta sa wygodni i jak im sie partnerka nudzi to szukaja nowej w trakcie bycia ze stara zeby nie miec przerwy w seksie. |
kasik62 | Post #5 Ocena: 0 2009-02-11 14:01:46 (16 lat temu) |
Z nami od: 24-09-2008 Skąd: Birmingham |
to co napisał przedmówca pozostawię bez komentarza.
My kobitki lubimy wierzyć i przez to bardzo często same się oszukiwac, musiałaś mieć mocne powody żeby zacząć go sprawdzać. Zgadzam się z dziewczynami, umów się na spotkanie i jeżeli przyjdzie to ty go rozgrzej mocnym kopniakiem w tyłek. Powodzenia |
|
|
pako1279 | Post #6 Ocena: 0 2009-02-11 14:22:29 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-03-2008 Skąd: Whitchurch |
mala24 moze on juz cie "rozpracowal" i teraz sie z toba bawi jak szwarceneger w prawdziwych klamstwach
w koncu to chlop sprytniejsze zwierze niz sie wydaje ![]() |
pako1279 | Post #7 Ocena: 0 2009-02-11 14:24:55 (16 lat temu) |
> > >> > Pewna Historia......
Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąć ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego, pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się, miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek, nie zachowywała się tak nigdy kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną kochać, tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała "Idę do góry,do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo". Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!" A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie! |
aniolekcharlieg | Post #8 Ocena: 0 2009-02-11 14:57:38 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-12-2008 Skąd: South Shields |
do pako1279
chyba nie mowisz powaznie???? na serio chciales zdradzic przed samym slubem i to z siostra narzeczonej???????? nie wieze.... |
pako1279 | Post #9 Ocena: 0 2009-02-11 15:07:25 (16 lat temu) |
Nie no przecierz sie odwrocilem na piecie...
![]() |
krunschwitz | Post #10 Ocena: 0 2009-02-11 15:11:18 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Cytat: 2009-02-11 10:22:57, Green75 napisał(a): Lepiej nie robić takich prowokacji. A jak będzie chciał zdradzić to i tak zdradzi. Na pewno to Kopernik nie żyje. ![]() Prowokacjom i prowokatorom(kom) mówimy stanowcze NIE, a Kopernik była kobietą... ![]() Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|