MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-01-19 11:56:24 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2009-01-19 12:54:00 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Diewczyny,tylko po każdym ćwiczeniu,rozciągnijcie mięśnie czyli kładziecie sie na podłogę i ponościcie sie na rękach,tułów sie od razy podnosi.I tak wytrzymać przez 5s.
Późniejpodnosimy się i siadamy pupa na łydkach,ręce wyciągniete do przodu,głowa schowana miedzy ramionami.
Koniecznie trzeba się rozciągac bo beda zakwasy.
Evasta..jak pamiętasz po Weiderze nie ma az takich zakwasów,bo ćwiczenia sa dobrze rozplanowane.
Foczki,ja Wam kibicuje ale sama....ja pier.....
Kartka jak byk lezy na ławie a ja oczy ćwiczę tylko.
Ale jestem zmuszona cwiczyc,bo normalnie wydrapie...monitor:-Y;-)
No to mówicie o efektach.

Do góry stronyOffline

invisible

Post #3 Ocena: 0

2009-01-19 14:17:40 (16 lat temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

witajcie.co do odchudzania.nie mozna myslec tylko,ze chce sie wytrwac tylko 6 tyg.Trzeba myslec o efekcie na dluzej.Jezeli mamy zwisajacy brzuch i mamy juz zanik wlokien kolagenowych lub zmiejszona jego produkcje to skora i tak zostanie obwisla.Mozna tylko wypracowac miesnie.Ja polecam picie wody,aby wspomoc organizm ,Polecam tez myslenie podczas cwiczen.Myslenie nie o obiadku dla meza,tylko o wykonywaniu poprawnie cwiczen.Nasza seria powinna sie konczyc mysleniem,ze moglabym zrobic jeszcze jedna serie.Pamietajcie o prwidlowym oddechu podczas cwiczen,to on warunkije min. poprawne wykonanie cwiczenia ,bez bolesci i zakwasow. Pamietajcie o pozytywnym mysleniu,o tym jak bede piekna,zgrabna dla siebie i najBLIZSZYCH.Kontrola umyslu,cwiczenia i akceptacja siebie da wspaniale wyniki.Tabletki.pasy odchudzajace,zele ,kremiki tulko wspomoga,ale nie dadza dlugotrwalych efektow.

Do góry stronyOffline

invisible

Post #4 Ocena: 0

2009-01-19 14:27:32 (16 lat temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

jesli jecie posilki myslcie o tym,ze jecie,zujcie kazdy kes 20razy.moze wyda sie na poczatku troche dlugotrwale,ale z czasem nabierze sie wprawy in nie trzeba bedzie liczyc.SZYBKO STANIECIE SIE SYTE

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-01-19 17:25:13 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-01-28 10:24:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

moricone

Post #7 Ocena: 0

2009-01-28 16:58:39 (16 lat temu)

moricone

Kobieta

Z nami od: 14-08-2007

Cytat:

2009-01-28 10:24:58, tondekaga napisał(a):
Witajcie. co do cwiczen 6weidera to ja juz sie poddaje wczoraj mialam 24dzien. nie wiem jak Wy sobie radzicie ale ja nie wytrzymuje. otoz moj problem polega na tym ze po cwiczeniach mam straszny bol glowy, kreci sie mi w glowie a wczoraj malo brakowalo a bym zemdlala. po cwiczeiach musze lezec okolo 30min bo nie ma szans zebym sie podiosla, boje sie ze upadne. a odzywiam sie normalnie tzn mniej jem ale nie to ze nic nie jem.

moze tydz zrobie sobie przerwy a potem znow wroce do cwiczen i zaczne od poczatku, bo moje marzenia o wspanialym brzuszku nadal sa wazne. a cwiczenia naprawde pomagaja, moze cwiczylabym dalej ale bol glowy mi na to nie pozwala.
pozdrawiam wytrwalych, jak Wam idzie ??;-)

Witaj :-), nie poddawaj się ;-) rozłóz sobie tylko serie w ciagu całego dnia, ja tak teraz robię bo również mam mały :-o kryzysik :-o;-) ale rozkładnie serii mi pomaga :-)
Ale jeśli zdecydujesz się na przerwę parodniową to nie musisz potem od początku, czytałam ostatnio wypowiedź trenera, i wynika z niej ze jak np. przerwiesz na 10 dni, to później połowe z nich czyli 5 odejmij od dnia, w którym przerwałaś i kontynuuj dalej swój program ćwiczeń tylko o te 5 dni wcześniej ;-):-)
Zamierzam z tego pomysłu skorzystać, bo jadę za tydzień na dwa tygodnie do Polski, a tam nie bardzo będę miała okazję na ćwiczenia :-o:-] (ślub siotry i takie tam różne odwiedzinki rodziny, znajomych :-], nie ma szans na 6W :-o ;-) )

Pomyśl o satysfakcji jaką daje wywiązanie się z programu, o rezultatach... wiosna idzie... ;-):-]
Powodzenia ;-), pozdrawiam serdecznie :-)
Z pamiętnika Syzyzfa: "o,teraz powinno pójść z górki..."

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2009-02-12 00:09:24 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0