Przeglądaj forum |
Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka |
|
Strona główna » Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie. |
| Autor | Strona: 10 z 17 |
|---|---|
| agnieszkaCz | Post #1 2008-09-27 08:08:13 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 01-11-2007 Skąd: Eccles, Manchester |
hejka wam przy sobocie.
wyniki dopiero bede miala we wtorek/srode. mam zadzwonic i zapytac i wtedy mi powiedza co i jak. znajoma mnie troche postraszyla ze teraz musze uwazac na niunie bo sie juz uklada do porodu wiec nie moge skakac ( czego i tak nie robie ) no i sie nie przemeczac bo moge za wczesnie urodzic. ale midwife nie wygladala na zmartwiona i nie ostrzegala przed niczym. czuje kopniaki i chyba lewe sierpowe bo czesto czuje w dole brzucha ruchy malego szkraba :) no i to czego najbardziej sie obawialam czyli rozstepy :( zapomnialam ja zapytac czy moge stosowac preparaty na nie w czasie ciazy a moze wy mamusie wiecie cos na ten temat? milego weekendu pozdrawiamy :):) |
| gosian | Post #2 2008-09-27 09:12:23 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ja podczas mojej pierwszej ciazy smarowalam sie od samego poczatku kremami na roztepy i to z górnej pólki..i co? wyszly
Pozdrawiam i zycze ciáz bez roztepów Nie rezygnuj z marzeń w obawie przed przegraną......
|
| BasienkaG | Post #3 2008-09-29 11:54:34 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 17-07-2008 Skąd: Poyntzpass(newry)NI |
Hej mamuski:)jak sie czujecie:) ja mam tydzien woleno i odpoczywam sobie:) kiedy kochane zaczynacie szkole?? ja ide 5 listopada na 1 lekcje:)i w ten sam dzien mam wizyte w szpiatlu kontrolna z jasiem:) i znowu go zobacze:) matko nie moge sie doczekac:D serdecznie was kochane pozdrawiam:)
|
| agnieszkaCz | Post #4 2008-10-01 15:03:18 (3 miesiące temu) |
czesc wam mamuski kochane.
ja dzisiaj nic nie robie oprocz lezenia z nogami wyzej tak mnie stopy i lydki bola ze chodzic nie moge :( a co do rozstepow to ja wiem ze i tak je bede miala bo moja mamuska miala ale kurcze i tak uzywam bio oil bo moze jednak cos da? przynajmniej nie bede miala do siebie wyrzutow sumienia ze nic z tym nie probowalam zrobic:) a jak u was? jak malenstwa? pozdrawiam |
| agusia30 | Post #5 2008-10-01 17:04:27 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 26-06-2008 Skąd: bristol |
czesc mamuski. ja tez uzywam kremu przeciw rozstepom tak na wszelki wypadek. moja mama miala a ja po pierwszej ciazy tylko na piersiach, ale musze przyznac, ze cierpliwie wklepywalam w siebie kremik
|
| poqsa | Post #6 2008-10-05 22:53:26 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 01-09-2006 Skąd: Londyn |
dziewczyny tak was czytam i strasznie wam zazdroszcze. Trafilam do Was bo sama urodzilam sie 24 lata temu 21 grudnia. I chcialam poczytac co u moich miesięczników słychać:)
Sama nie jestem w ciąży (jeszcze), ale negocjuje:) Ale trzymam za Was dziewczyny kciuki, wszystko bedzie dobrze. Grudzien to rzeczywiście najlepszy miesiąc. Ja sobie sama go wybralam, bo mialam sie urodzic 21 marca:), ale grudzien jest lepszy i starsza jestem o rok:) pozdrawiam życie jak rollercoaster nie jest proste, ale i tak kocham ten rozpęd...
|
| agnieszkaCz | Post #7 2008-10-06 17:11:53 (3 miesiące temu) |
no to 3mamy za ciebie kciuki puqsa!! ja ostatnio gadalam z mama i mi powiedziala ze ja mialam sie urodzic 14 grudnia a sie wepchalam na swiat juz 1wszego:) i sie smialysmy ze moja niunia tez moze sie wepchnac wczesniej. byloby mi milo:)
a jak reszta mamusiek sie czuje? teraz sie zaczyna robic zimno to trzeba grubiej brzuszek ubierac:) pozdrawiam |
| BasienkaG | Post #8 2008-10-26 19:36:11 (2 miesiące temu) |
No mamuski gdzie wy jestescie? pewnie sie juz pomalu do rozwiazania szykujecie ja powiem szczerze ze juz torbe maz wyciagnal bede pomalu tam dawac co zabieram do szpitala :) i dla jasia mojego to samo a kiedy wogole zaczynacie szkole? ja juz 5listopada ide na pierwsza lekcje a potem ma badanie przez polozna znowu usg i znowu zobacze jasia:D musze sie spytac co mam bo moze to zosia a nie jasiu:)ale znajsac siostrzyczki ze szpitala pwoiedza niespodzianka bedzie
|
| Kocurek | Post #9 2008-10-26 21:43:07 (2 miesiące temu) |
Z nami od: 09-04-2008 Skąd: Doncaster |
BasienkaG znów przyszło mi pozostawić ślad w TYM temaciku bo w końcu jako przyszła mamusia i to z grudnia muszę się wykazać solidarnością
|
| BasienkaG | Post #10 2008-10-26 22:01:06 (2 miesiące temu) |
Kocurek no faktycznie szalona ta twoja ciaza
|