Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie.

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie.

Nowy tematNowy post

Strona 10 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 10 z 17
agnieszkaCz

Post #1

2008-09-27 08:08:13 (3 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

hejka wam przy sobocie.
wyniki dopiero bede miala we wtorek/srode. mam zadzwonic i zapytac i wtedy mi powiedza co i jak. znajoma mnie troche postraszyla ze teraz musze uwazac na niunie bo sie juz uklada do porodu wiec nie moge skakac ( czego i tak nie robie ) no i sie nie przemeczac bo moge za wczesnie urodzic. ale midwife nie wygladala na zmartwiona i nie ostrzegala przed niczym.
czuje kopniaki i chyba lewe sierpowe bo czesto czuje w dole brzucha ruchy malego szkraba :)
no i to czego najbardziej sie obawialam czyli rozstepy :( zapomnialam ja zapytac czy moge stosowac preparaty na nie w czasie ciazy a moze wy mamusie wiecie cos na ten temat?
milego weekendu
pozdrawiamy :):)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gosian

Post #2

2008-09-27 09:12:23 (3 miesiące temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ja podczas mojej pierwszej ciazy smarowalam sie od samego poczatku kremami na roztepy i to z górnej pólki..i co? wyszly:-[Niestety jak ktos ma predyspozycje to mozna robic cuda niewidy i tak wyjda.Ale oczywiscie sa kremy ,ktore mozna stosowac w ciazy.Znam dziewczyny,ktore nic nie robily i nie maja ani jednego tego dziadostwa...wiec za wszystko odpowiedzialne sa geny.Wieksze prawdopodobienstwo na wyjscie roztepow jest wtedy,jezeli nasze mamuski mialy tá przypadlosc.Jaka matka ,taka córka:-]
Pozdrawiam i zycze ciáz bez roztepów:-]:-]
Nie rezygnuj z marzeń w obawie przed przegraną......

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

BasienkaG

Post #3

2008-09-29 11:54:34 (3 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Z nami od: 17-07-2008

Hej mamuski:)jak sie czujecie:) ja mam tydzien woleno i odpoczywam sobie:) kiedy kochane zaczynacie szkole?? ja ide 5 listopada na 1 lekcje:)i w ten sam dzien mam wizyte w szpiatlu kontrolna z jasiem:) i znowu go zobacze:) matko nie moge sie doczekac:D serdecznie was kochane pozdrawiam:)

Do góry stronyOffline

agnieszkaCz

Post #4

2008-10-01 15:03:18 (3 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

czesc wam mamuski kochane.
ja dzisiaj nic nie robie oprocz lezenia z nogami wyzej tak mnie stopy i lydki bola ze chodzic nie moge :( a co do rozstepow to ja wiem ze i tak je bede miala bo moja mamuska miala ale kurcze i tak uzywam bio oil bo moze jednak cos da? przynajmniej nie bede miala do siebie wyrzutow sumienia ze nic z tym nie probowalam zrobic:)
a jak u was? jak malenstwa?
pozdrawiam:-P

Do góry stronyOffline

agusia30

Post #5

2008-10-01 17:04:27 (3 miesiące temu)

agusia30

Kobieta

Z nami od: 26-06-2008

czesc mamuski. ja tez uzywam kremu przeciw rozstepom tak na wszelki wypadek. moja mama miala a ja po pierwszej ciazy tylko na piersiach, ale musze przyznac, ze cierpliwie wklepywalam w siebie kremik:-P

Do góry stronyOffline

poqsa

Post #6

2008-10-05 22:53:26 (3 miesiące temu)

poqsa

Kobieta

Z nami od: 01-09-2006

dziewczyny tak was czytam i strasznie wam zazdroszcze. Trafilam do Was bo sama urodzilam sie 24 lata temu 21 grudnia. I chcialam poczytac co u moich miesięczników słychać:)
Sama nie jestem w ciąży (jeszcze), ale negocjuje:) Ale trzymam za Was dziewczyny kciuki, wszystko bedzie dobrze.
Grudzien to rzeczywiście najlepszy miesiąc. Ja sobie sama go wybralam, bo mialam sie urodzic 21 marca:), ale grudzien jest lepszy i starsza jestem o rok:)
pozdrawiam
życie jak rollercoaster nie jest proste, ale i tak kocham ten rozpęd...

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer SkypeNumer gadu-gadu

agnieszkaCz

Post #7

2008-10-06 17:11:53 (3 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

no to 3mamy za ciebie kciuki puqsa!! ja ostatnio gadalam z mama i mi powiedziala ze ja mialam sie urodzic 14 grudnia a sie wepchalam na swiat juz 1wszego:) i sie smialysmy ze moja niunia tez moze sie wepchnac wczesniej. byloby mi milo:)
a jak reszta mamusiek sie czuje? teraz sie zaczyna robic zimno to trzeba grubiej brzuszek ubierac:)
pozdrawiam;-)

Do góry stronyOffline

BasienkaG

Post #8

2008-10-26 19:36:11 (2 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

No mamuski gdzie wy jestescie? pewnie sie juz pomalu do rozwiazania szykujecie ja powiem szczerze ze juz torbe maz wyciagnal bede pomalu tam dawac co zabieram do szpitala :) i dla jasia mojego to samo a kiedy wogole zaczynacie szkole? ja juz 5listopada ide na pierwsza lekcje a potem ma badanie przez polozna znowu usg i znowu zobacze jasia:D musze sie spytac co mam bo moze to zosia a nie jasiu:)ale znajsac siostrzyczki ze szpitala pwoiedza niespodzianka bedzie:-] buzki dla was kochane

Do góry stronyOffline

Kocurek

Post #9

2008-10-26 21:43:07 (2 miesiące temu)

Kocurek

Kobieta

Z nami od: 09-04-2008

BasienkaG znów przyszło mi pozostawić ślad w TYM temaciku bo w końcu jako przyszła mamusia i to z grudnia muszę się wykazać solidarnością :-D Moja dzidzia ma przyjść na świat podobno 25 grudnia choć na początku mówili mi ,że to listopad :-o Co do przypływu wagi zastanawiam się czy mi jak na ten już siódmy miesiąc coś nie za mało się przytyło bo od początku przybrałam jakieś 5-6kg :-? No ale moja ciąża jest na tyle dziwna ,że chyba nic już mnie nie zaskoczy :-D Z samymi mdłościami walczyłam do 25 prawie 26tygodnia ,a brzuszek wyskoczył nagle w 26tygodniu ,a wcześniej to nic nawet nie było widać ,że w ciąży jestem :-D No i teraz się zastanawiam czy następną niespodzianką nie okaże się fakt iż urodzę córeczkę a ma być synek;-) Pozdrawiam ;-)
Obrazek

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

BasienkaG

Post #10

2008-10-26 22:01:06 (2 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Kocurek no faktycznie szalona ta twoja ciaza:-] ale malutko przytylas ale moze tak ma byc ja juz przytylam 14 kilo <jupi> wiec ja myslalam ze to malo ale coz ... mdlosci tak samo dosc dlugo mialam straszne i dziekuje ze juz jestem na innym etapie mianowicie bole pleckow stop itp:-|wiec cala ciaza to pod gorke ale ja juz nie moge sie doczekac tego mojego malenstwa:):) buzak dla was kochane

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony