Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie.

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie.

Nowy tematNowy post

Strona 8 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 8 z 17
agnieszkaCz

Post #1

2008-09-05 15:22:53 (4 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

witam
wkoncu sie jakies mamusie pojawily:) my z dzidzia i tatusiem tez niestety nic nie robimy oprocz siedzenia w domku i robienia sesji dvd kazdego wieczorku bo pogoda na zadne spacerki itd nie pozwala:( a w ten weekend moze nam sie wkoncu uda pomalowac pokoj dla niuni...mam nadzieje:)
aniaplaszczyk wiem ze grudniowe dzieciatka potrzebuja duuuuzo ciepla bo ja sama jestem z grudnia:)
ale tak z tej gorszej strony mam ciagle problemy z nogami:( nie moge spac po nocach ( w dzien bez problemu haha:) ) i chyba musze sie z tym wybrac do lekarza tylko czy on jest w stanie cokolwiek zrobic?
ostatnio tez miewam nudnosci ktorych wczesniej w ogole nie bylo:( no i ten nieustajacy bol glowy od 2 dni:(
no coz trzymajcie sie mamusie
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tropek

Post #2

2008-09-08 09:13:11 (4 miesiące temu)

tropek

Kobieta

Z nami od: 30-07-2008

Witaj agnieszkacz,
ja mialam ostatnio temperature(38,5)wiec nie czulam sie dobrze i do tego potworny bol glowy.Bylam u lekarza i...paracetamol mi przepisal:)cudne to jest!ale musze przyznac,ze pomoglo.
a jezeli chodzi o nudnosci..niestety mam to samo!Nie wiem o co chodzi,bo czas na takie sprawy juz minal:)jednak nie bezpowrotnie jak sie okazuje.Poza tym jest ok.Mala kopie mnie dosc porzadnie:)i jej starsza siostrzyczka ma niezle przedstawienia w zwiazku z tym!Dobrze sie razem bawia,Maja mowi do brzuszka,a brzuszek odpowiada kopniakiem:)
Gdyby tylko pogoda byla sprzyjajaca spacerom byloby juz zupelnie fajnie:)
Pozdrawiam:))

Do góry stronyOffline

wiadkuju

Post #3

2008-09-08 13:47:54 (4 miesiące temu)

wiadkuju

Kobieta

Z nami od: 22-03-2006

Ja tylko chce powiedziec, ze mam 2 synkow : z 8 i 19 grudnia :). Pozdrawiqam cieplutko
"Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku"

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

BasienkaG

Post #4

2008-09-09 11:43:41 (4 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Z nami od: 17-07-2008

Witajce mamusie:) jak sie czujecie? mnie wszystko boli kregoslup biodro kolana :( czuje sie jak wrak:( ale moje malenstwo fika juz mocniej hihi w pracy potrafie stac i tylko tym sie cieszyc:)zakupy juz porobilyscie mamuski?? ja juz mam spora kolekcje ciuszkow:) takie to male hihihi serdecznie was kochane pozdrawiam :)i wasze malenstwa takze:)

Do góry stronyOffline

AMELKAR

Post #5

2008-09-09 13:57:09 (4 miesiące temu)

AMELKAR

Z nami od: 02-07-2007

Ja mam córeczkę z grudnia. Teraz czekam na synka. Termin mam na listopad.

Uważam, że to fajna pora na rodzenie. Do lata dzidzia już sobie siedzi i może obserwować wszystko co się dzieje na dworku.

Pozdrawiam wszystkie mamusie:-P

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

agnieszkaCz

Post #6

2008-09-09 15:31:19 (4 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

witam was mamusie.
ja dzisiaj nie czuje sie najlepiej a i pogoda nie pomaga:( w ten weeekend mam zamiar kupic wozeczek i lozeczko a tatus musi wkoncu pokoik skonczyc:) a propo zakupow znacie jakies sklepy warte polecenia w manchester?? tzn chodzi wlasnie o wozki itd.
3majcie sie i dbajcie o siebie i dzidzie:)
pozdrawiam:-P

Do góry stronyOffline

BasienkaG

Post #7

2008-09-21 10:50:09 (4 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

no mamuski z grudnia gdzie wy jestescie:) jak tam wasze malenstwa:) moje rozrabia:) kochane a chcialm was zapytac kochane bo my z grudnia czy robicie birt plan?
bo ja nie wiem cyz to ma sens??? serdecznie was pozdrawiam

Do góry stronyOffline

lidands

Post #8

2008-09-21 11:20:45 (4 miesiące temu)

lidands

Kobieta

Z nami od: 20-07-2007

Ja nie jestem grudniowa mama, ale rodzilam 6 tyg temu i nie maialm birth planu. Mnie osobiscie wydaje sie, ze to bez sensu, bo nie wiadomo, czego mozna oczekiwac. Warto jednak zapoznac sie, jakie moga sie komplikacje zdarzyc i co wtedy robia. Moj porod zaczal sie swietnie, bylam w basenie - serdecznie polecam. POtem jednak okazalo sie, ze mala jest w zlej pozycji i wtedy wszystko poszlo zle. Na koniec byly kleszcze - jakos wydaja sie tu bardzo popularne! Zastanawiam sie, czy nie lepiej byloby miec wtedy cesarke. Przed porodem nie myslalam, ze tak zle moze pojsc, i moze gdybym byla bardziej otwarta na takie mozliwosci, wiecej bym czytala o komplikacjach i bylabym bardziej przygotowana.

Do góry stronyOffline

BasienkaG

Post #9

2008-09-21 11:52:44 (4 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Oj mam nadzije ze ty i dzieciatko czujecie sie dobrze i serdecznie gratuluje:-D ja pewnie tez nie zrobie bo tak samo uwazam ze to nie ma sensu ale znajoma robi to chcialam zpytac czy to tylko ja nie robie :-?.Jak moogla napisac cos jak masz czas oczywicie co potrzeba wziasc do szpitala dla siebie dla dzidzi bo ja nie wiem co a to moje pierwsze dzieciatkow wiec troszke sie nie potrzebnie zamartwiam :)ja nie bede czytac pewnie o komplikacjach bo sie wystracham porodu:-(

Do góry stronyOffline

lidands

Post #10

2008-09-21 16:53:55 (4 miesiące temu)

lidands

Kobieta

Z nami od: 20-07-2007

A my czujemy sie dobrze, dziekuje. To moze jednak sie nie dowiaduj, ale przed samym porodem, to ja czulam sie bardzo podekscytowana, a strach ttroche minal - bo balam sie bez wyczytywania o komplikacjach...
A do szpitala trzeba wziac

dla siebie: swoje papiery; cos do porodu - np, stara koszulke; 2xkoszule nocna zapinana z przodu do karmienia; biustonosz do karmienia; majtki - najlepiej jednorazowe; szlafrok; papcie; reczniki; wkladki do biustonosza; podpaski - duze i duzo; szampon, mydlo, szczotka, pasta itp...; plyty z ulubiona muza;

dla dziecka: spioszki; body (po pare sztuk); czapeczke; rekawiczki; recznik; pieluszki; kocyk; siodelko samochodowe.

dla partnera - jedzenie

Zycze powodzenia!

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony