Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie.

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » Grudniowe mamusie.

Nowy tematNowy post

Strona 12 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 12 z 17
BasienkaG

Post #1

2008-11-07 22:13:09 (2 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Z nami od: 17-07-2008

No kurka wodna tyle sie spisalam jak bylo na moim usg i mi je wcielo:-( ale z jasiem wszystko ok nie wiem czy jasiu czy nie i jzu sie nie dowiem dopiero na porodowce bo nastepna wizyte mam 2 dni po porodzie:-]cos im sie pomieszalo ale co tam juz sie dowiem 15 grudnia oj nie moge sie doczekac mysle o porodzie wiecie troszke sie boje przygotowan jakbym miala miec cesarke wolalabym sama urodzic ale jak bedzie trzeba to niech robia chlopaki swoje aby jasiu byl zdrowy:) serdecznie was pozdrawiam .Napiszcie jak wy sie czujecie boicie sie ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

danka79

Post #2

2008-11-08 09:09:48 (2 miesiące temu)

danka79

Kobieta

Z nami od: 01-07-2007

a ja Wam powiem ze czuje sie fatalnie,zostalo mi 7 tyg ale mysle ze bedzie duzo wczesniej,poniewaz prowadze bardzo aktywny tryb zycia,jak wiecie mam 3 dzieci ktore codziennie odwoze do szkoly(dziennie robie 60 kilometrow autobusem a raczej 8 autobusami bo maz pracuje i ja musze to niestety robic),a po za tym trzeba ugotowac,posprzatac itd.czuje sie juz tak zmeczona ze nie daje rady...a jeszcze maly daje mi strasznie popalic bo lezy bokiem co bardzo mnie martwi,chyba sie jeszcze nie odwraca bo ciagle czuje go tak samo,sprawia mi czasami taki bol ze az placze...chcialabym jeszcze jedno usg ale nie wiem czy sie zgodza bo polozna mam taka sobie,a i jeszcze od dwoch tyg walcze z grypa,goraczka itpciezko mi,nawet nie mam sily szykowac sie do szpitala,chcialabym zeby juz bylo po wszystkim,chociaz bardzo boje sie porodu,sama nie wiem czemu bo poprzednie trzy mialam bez niespodzianek po 2 godzinki,no nic koncze i pozdrawaiam Was serdecznie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

BasienkaG

Post #3

2008-11-13 10:41:23 (2 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Nie no danka ja to cie podziwiam ze ty zdrwoie masz:-o a wy jak mamuski niedlugo finiszujemy nie :) mam nadzieje ze bedziecie pisac jak wasze malenstwa i wogole co macie :)oj wy to pewnie wiecie co urodzicie tylko ja nie wiem :( no ale przeczucie mi mowi ze synek jas:)nawet wam powiem ze tak mowie od poczatku ciazy jas jas i chyba bym sie rozczarowala jakby byla zosia ale moj to by chyba zgon zaliczyl:-]:-]:-]:-]tak chce core:) ale cieszyz e dzidzi zdrowe wiec ja tez ciesz:) napiszcie jak sie czujecie kochane i jakby co to powodzenia dla was badzcie dzielne ja tez bede:-]

Do góry stronyOffline

asia12112

Post #4

2008-11-13 11:38:36 (2 miesiące temu)

asia12112

Kobieta

Z nami od: 02-10-2008

No to jeszcze miesiac i porodowka. Zycze wszystkim mamusiom milych chwil. Ja tez synka urodzilam w grudniu. Spory czas temu. Wszystko jest git, ale co roku jest problem gdyz jest wysyp okazji do prezentow. Po kolei Mikolaj, urodziny, gwiazdka. A tu jeszcze swieta trzeba urzadzic. Moje dziecko ma tak wygorowane zyczenia ze tylko chyba prezes banku moglby to sfinansowac. Dobrze ze chociaz dzien dziecka jest w czerwcu. Ma 10 lat a jeszcze wierzy w zebowe wrozki, a na Mikolaja czeka od pazdziernika.:-D:-D:-D

Do góry stronyOffline

agnieszkaCz

Post #5

2008-11-17 14:11:35 (2 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

hejka wam mamusie kochane:)
jak sie czujecie?
coraz blizej i blizej ....i blizej ;) ja wkoncu mam urlop i tak tu zajrzalam bo daawno mnie tu nie bylo. czy ktoras z was ma przeczucie ze urodzi wczesniej czy pozniej niz wam powiedziano? bo ja tak :) mam kobiece przeczucie ze dzidzi przyjdzie na swiat wczesniej niz 16 grudnia :)
no mezowie czy partnerzy beda mieli troche wydatkow w grudniu :) moj to juz kupuje bo 1wszego moje urodzinki pozniej mikolaj poznij porod no i swieta haha :)
pozdrawiam WSZYSTKIE mamusie :-P

Do góry stronyOffline

agnieszkaCz

Post #6

2008-11-21 14:39:27 (2 miesiące temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

no grudniowe mamusie gdzie wy sie podzialysccie?
takie zabiegane przeed finishem ze nie macie czasu zajrzec i napisac co tam u was? nu nu :)
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

BasienkaG

Post #7

2008-11-21 17:32:28 (2 miesiące temu)

BasienkaG

Kobieta

Ja napisze:-]ja juz gotwa na przyjscie jasia :D jeszcze tylko 4 tygodnie i pomyslec ze dopiero slyszalm ze jestem w ciazy;-) matko ale zlecialo :D jak wy kochane tam juz gotwe na dzieciaczki ja pokupowalam urzadzilam i teraz relaks i czekanie az sie zacznie:) bylam w srode w szkole rodzenia widzialm porodowke hym mowie wam ze to tak lepiej jak widzisz gdzie co i po co tyle monitorow podpietych jest ;-)aj nie moge sie doczekac jasia:) a wy jak tam kochane zycze powodzenia na finiszu:)

Do góry stronyOffline

ulietta

Post #8

2008-11-28 16:53:03 (miesiąc temu)

ulietta

Kobieta

Z nami od: 31-07-2008

Nie wiem Agnieszka, gdzie wywialo mamusie?Moze ruszyly w wir zakupów? Mi do porodu zostalo 29 dni, juz sie nie mmoge doczekac!Pozdrawiam wszystkie GRUDNIOWE MAMUSIE!:-)
[url=] [img][/img] [/url][url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ulietta

Post #9

2008-12-01 14:42:50 (miesiąc temu)

ulietta

Kobieta

Z nami od: 31-07-2008

Mamuski, gdzie jestescie? Rodzicie juz?:-D
[url=] [img][/img] [/url][url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

BasienkaG

Post #10

2008-12-01 15:31:53 (miesiąc temu)

BasienkaG

Kobieta

Ja to bym juz mogla urodzic:) ale jeszcze czas 2 tygodnie :D szkoda ze nie mozna schowac do sloika czasu ktory teraz mam na odpoczynek i jak bedzie dzidzi wyciagac po troszku :D:D:-]:-] bo teraz sie ndze a potem na nude nie bedzie czasu ;-)ale nie moge sie doczekac juz mojego jasia:)pozdrawiam kochane

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony