MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Adipex,merida kobiety przeczytajcie-ważne ostrzeżenie

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

aniar2210

Post #1 Ocena: 0

2011-07-20 19:56:02 (14 lat temu)

aniar2210

Kobieta

Z nami od: 20-07-2011

bo sa wycofane ,tylko w czechach dostepne

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

aniar2210

Post #2 Ocena: 0

2011-07-20 19:58:12 (14 lat temu)

aniar2210

Kobieta

Z nami od: 20-07-2011

Cytat:

2011-07-20 19:56:02, aniar2210 napisał(a):
bo sa wycofane ,tylko w czechach dostepne
ale słyszałam ze od miesiaca tez juz stopniowo wycofuja tak ze napewno tez juz nie beda dostepne

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2011-07-20 20:01:54 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

W Czechach tez sa na recepte.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

midian25

Post #4 Ocena: 0

2011-07-20 20:03:30 (14 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Cytat:

chrom biograficzny - faktycznie pomaga na słodycze :)

Chyba organiczny.
Kiedyś brałam, jeszcze na studiach. Kupiłam z rozpędu duże opakowanie chyba 100 tabletek, brałam przez kilka dni po czym przestałam. Apetyt faktycznie spadł, ale miałam straszne bóle i zawroty głowy, mroczki przed oczami, szczególnie wieczorem i do tego spuchła mi wątroba i strasznie bolała. Za dużo tego wystąpiło, żeby kontynuować, zwłaszcza, że odchudzać na dobrą sprawę się nie musiałam.
Resztę tabsów oddałam mamie, ale u niej było podobnie- bóle i zawroty głowy już po kilku dniach kuracji, więc specyfik wylądował w koszu. Jak dla mnie to strata pieniędzy.
Zresztą, do prawidłowego funkcjonowania organizmu są potrzebne naprawdę śladowe ilości chromu, nadmiar szkodzi, zwłaszcza, że jego oddziaływanie na organizm nie zostało do końca poznane.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #5 Ocena: 0

2011-07-20 20:30:47 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Chrom powstrzymuje napadowy glod, to samo mozna osiagnac unikajac produktow o wysokim indeksie glikemicznym. Mechanizm jest prosty - wpada produkt mocno weglowodanowy, organizm musi sobie poradzic z odniesionym poziomem cukru we krwi, wiec nastepuje wyrzut insuliny. Pozwala to nadmiar energii zagospodarowac, ale z kolei pojawia sie obnizenie poziomu cukru we krwi wiec organizm wola o papu i... jestesmy glodni. Jedzenie produktow o niskim indeksie glikemicznym (dieta diabetykow) chroni przed wahaniami poziomu cukru we krwi i akcji z insulina w roli glownej - nie odkladamy nadmiaru energii, nie odczuwamy naglego glodu. Zasada 5 niewielkich posilkow dziennie zapewnia staly, ale nie gwaltowny naplyw energii. Sam chrom nie ratuje, tylko pomaga. To suplement a nie remedium.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

zeluchna

Post #6 Ocena: 0

2011-07-20 22:42:09 (14 lat temu)

zeluchna

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

2011-07-20 20:03:30, midian25 napisał(a):
Cytat:

chrom biograficzny - faktycznie pomaga na słodycze :)

Chyba organiczny.
Kiedyś brałam, jeszcze na studiach. Kupiłam z rozpędu duże opakowanie chyba 100 tabletek, brałam przez kilka dni po czym przestałam. Apetyt faktycznie spadł, ale miałam straszne bóle i zawroty głowy, mroczki przed oczami, szczególnie wieczorem i do tego spuchła mi wątroba i strasznie bolała. Za dużo tego wystąpiło, żeby kontynuować, zwłaszcza, że odchudzać na dobrą sprawę się nie musiałam.
Resztę tabsów oddałam mamie, ale u niej było podobnie- bóle i zawroty głowy już po kilku dniach kuracji, więc specyfik wylądował w koszu. Jak dla mnie to strata pieniędzy.
Zresztą, do prawidłowego funkcjonowania organizmu są potrzebne naprawdę śladowe ilości chromu, nadmiar szkodzi, zwłaszcza, że jego oddziaływanie na organizm nie zostało do końca poznane.

:-o:-o Oj .... Przepraszam nawet nie zauwazyłam ze taki głupi bład zrobiłam :-P:-]
.....

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,